KENMERKEN VAN DE TRANSIT COURIER

Groter. Productiever. Beter. De Ford Transit Courier is helemaal opnieuw ontworpen om alle grenzen te verleggen. Dankzij een grotere laadcapaciteit, een modern interieur en een stoer design is hij klaar om aan het werk te gaan.

Ford Transit Courier parked in nature

GEBRUIK

Ford Transit Courier loadspace

INDRUKWEKKEND VEEL LAADRUIMTE

Opnieuw ontworpen voor maximale laadcapaciteit. Dankzij de meer dan 1,2 meter ruimte tussen de wielkasten passen er nu twee europallets op de vloer van de Transit Courier. En dankzij de ledverlichting in de laadruimte heb je een goed zicht op je vracht.

BEVEILIGING

Verkrijgbaar met een groot aantal door Ford goedgekeurde beveiligingsoplossingen. Wij nemen beveiliging net zo serieus als jij. Daarom beschikt de Transit Courier over telematics-waarschuwingen, anti-inbraaksloten, haaksloten en Armour Shell-sloten.

Fort Transit Courier security locks
Transit Courier Interior Side Cockpit

COMFORT EN GEMAK

Ford Transit Courier touchscreen

CONNECTIVITEIT

Ford SYNC 4 touchsreen

8” INCH SYNC 4-TOUCHSCREEN

Blijf verbonden dankzij het centrale 8 inch SYNC 4-touchscreen. Met geavanceerde rijhulptechnologieën. Ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto. En spraakbediening voor handsfree bellenRijd niet.

FORD PRO TELEMATICS

Heb je een wagenpark van meer dan 5 voertuigen? Ford Telematics kan helpen de productiviteit te maximaliseren en de stilstand van je voertuigen te minimaliseren. Met datagestuurde inzichten kun je de dagelijkse activiteiten van je wagenpark begrijpen. Je kunt snel de status van het voertuig bekijken en de productiviteit verbeteren door problemen die aandacht vereisen snel op te lossen.E-Transit Telematics

Ontdek Ford Telematics

Ford Transit Courier Ford Pro Telematics
Person using FordPass app

FORDPASS PRO

Of je nu met één of vijf voertuigen werkt, FordPass Pro geeft je de mogelijkheid om je voertuigen in goede staat te houden. Met de gratis app kun je de locatie en status van je voertuig bekijken, de deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen, oplaadschema's beheren en nog veel meerTooltip.

Ontdek FordPass Pro

Ford Transit Courier on the road

RIJERVARING

Ford Transit Courier in red

MOTOREN

Efficiëntie is de kern van onze motoren. Auto Stop-Start schakelt de motor uit als hij stilstaat en weer aan zodra dat nodig is. En dat alles met behoud van de stroomvoorziening voor essentiële functies zoals koplampen, airconditioning, radio en het Ford SYNC 4-systeem.

ACHTERUITRIJCAMERA

Met de digitale achteruitrijcamera heb je dag en nacht optimaal zicht achter je wagen. Zo kun je andere voertuigen, fietsers en voetgangers beter zien, zelfs als er objecten in de weg staan.

Rear view camera
Rear view camera

PLATINUM VEILIGHEIDSNIVEAU

De Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) van de Transit Courier hebben van Euro NCAP het hoogste veiligheidsniveau van 'Platinum' gekregen. De volledig nieuwe Transit Courier biedt drie ADAS-pakketten, zodat je het juiste niveau van rijhulptechnologie kunt kiezen dat past bij jouw behoeften.

Klik op onderstaande link voor meer informatie