Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Bedrijfswagens > TRANSIT COURIER
Netto catalogusprijs vanaf

DE TRANSIT COURIER

De wendbare Transit Courier is de meest compacte uit de Transit-reeks, maar beschikt over hetzelfde befaamde gebruiksgemak zoals we dat kennen uit de grotere voertuigen. De laadruimte van 2,3 m³ zorgt er bijvoorbeeld voor dat je meer kunt opbergen dan in andere bestelwagens van dezelfde klasse.

De Courier is bovendien uitgerust met geavanceerde technologieën. Zo zijn er systemen om ervoor te zorgen dat je handsfree verbonden blijft en je snelheid kunt controleren. De motoren zorgen ervoor dat je zuiniger rijdt dan ooit.

Het stuur van de Ford Transit Courier

Minder vermoeiende ritten, zuiniger rijden

Met cruisecontrol kunt je een snelheid instellen die wordt aangehouden tot je de remmen gebruikt of het gaspedaal indrukt. Met de handige tuimelschakelaars op het stuurwiel kan je tijdens het rijden ook de snelheid aanpassen.

Daarnaast zorgt de regelbare snelheidsbegrenzer ervoor dat je binnen een door jou geselecteerde, vooraf ingestelde snelheid blijft rijden. Het systeem helpt niet alleen om brandstof besparen, het zorgt er ook voor dat je de snelheidsgrens waarschijnlijk minder snel overschrijdt. Naast de praktische voordelen kunnen beide technologieën lange ritten op de snelweg minder vermoeiend maken..

Een transmissie met zes versnellingen om brandstof te besparen

De Transit Courier beschikt over een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen, zodat je zuiniger en efficiënter kunt rijden. Zodra je snel genoeg rijdt, zet je de auto in de zesde versnelling en rijdt de auto zuiniger dan ooit!

De Ford Transit Courier met transmissie met zes versnellingen
SYNC 3 in de Ford Transit Courier

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-beleving

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft en de telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of het 6 inch touchscreen dat met druk- en veegbewegingen kan worden bediend om op intuïtieve wijze te navigeren. Je kan zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen: 'Ik heb honger'.

Houd de controle, zelfs in uitdagende omstandigheden

Electronic Stability Control en een geavanceerd Traction Control System controleren voortdurend de bewegingen van je auto. Deze sytemen merken wanneer je auto de grip op de weg verliest en passen automatisch een remimpuls toe op de afzonderlijke wielen, waardoor de auto weer stabiliseert. Zo geniet je steeds van optimale grip, prestaties en stabiliteit wanneer je dit het meest nodig hebt.

De Ford Transit Courier rijdend door straat, zijaanzicht
De laadruimte in de Ford Transit Courier

Compact en ruim

Deze bedrijfswagen is compact, maar een laadruimte van 2,3 m³ biedt 10% meer laadvolume dan andere voertuigen in dezelfde klasse. Achter het laadschot (verplicht in Nederland) is er ruimte voor één europallet en een laadvermogen van 600 kg. Ingenieuze hulpmiddelen beschermen de lading en jouw voertuig tegen de invloeden van dagelijks gebruik. En omdat de bedrijfswagen gebouwd is volgens de strenge normen voor commerciële voertuigen is hij niet alleen gemaakt voor een lange levensduur, maar ook om de operationele kosten zo laag mogelijk te houden.

Jouw ideale bestelwagen

Een uitgebreide keuze aan exterieurkleuren, wielen en verschillende andere opties zorgen ervoor dat je je perfecte voertuig kunt specificeren. Voor nog meer specifieke opties (van unieke kleuren voor de carrosserie tot op maat gemaakte laadsystemen voor het interieur) kun je je dealer vragen naar onze Special Vehicle Operations (SVO).

De Ford Transit Courier

Bedrijfsauto

De 1620 mm lange laadvloer van de Transit Courier biedt je heel wat ruimte voor ladingen, gereedschapskisten of materialen. De inklapbare scheidingswand met neerklapbare achterbank (optie) zorgt ervoor dat je buizen, pijpen of gelijkaardige voorwerpen tot 2,59 meter lengte kunt vervoeren. Met de sjorogen aan de zijkanten (standaard) kan de lading vastgezet worden en door de ledverlichting in de laadruimte (optie op de bestelwagen, niet verkrijgbaar voor de kombi) kan je ook in het donker laden en lossen.

De Ford Transit Courier zijaanzicht, draaiend 360 graden
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Anderen bekeken ook...

Top