Home > Bedrijfswagens > TRANSIT COURIER > Technische kenmerken > Handige extra's

Veel ruimte. Gemakkelijke toegang.

De Transit Courier maakt haast elke klus kinderspel. De laadvloer van 1620 mm kan tot 600 kg vervoeren en biedt meer dan voldoende ruimte voor ladingen, gereedschapskisten en materialen. De zijschuifdeur zorgt er bovendien voor dat je ladingen gemakkelijk kunt in- en uitladen.

Indrukwekkende laadruimte en gemakkelijke toegang

Het intelligente ontwerp van de Transit Courier creëert een indrukwekkende laadruimte in alle dimensies: lengte, breedte en hoogte met een laadvloer lengte van 1620 mm en een laadvolume van 2,3 kubieke meter. Daarnaast kan de zijschuifdeur open tot een breedte van 453 mm zodat je ladingen eenvoudig kunt inladen.

De laadruimte voor de Ford Transit Courier
Bevestigingspunten in de Ford Transit Courier

Meer praktische bevestigingspunten aan de zijwand

De sjorogen zijn doorgaans op de vloer gemonteerd, en kunnen moeilijk bereikbaar zijn wanneer je probeert om de lading vast te zetten. De Transit Courier is daarom voorzien van sjorogen die zich net boven de vloer op de zijwand van de laadruimte bevinden. Dit betekent dat er geen obstakels op de vloer zijn, waardoor de toegang tot de laadruimte makkelijker is. Het voorkomt tevens ophoping van vuil en maakt schoonmaken eenvoudiger.

Zorgt ervoor dat je op elk moment aan de slag kunt

De optionele LED verlichting verlicht de laadruimte, zodat je ook in het donker kunt laden en lossen.

LED-verlichting in de Ford Transit Courier
Man in sneeuwpak voor een Ford

Onderworpen aan strenge tests

Alle materialen in de cabine zijn onderworpen aan uitgebreide tests om je te verzekeren van maximale duurzaamheid. En minder slijtage zorgt ervoor dat je voertuig er langer mooi en professioneel uit blijft zien zodat ook een goede inruilwaarde wordt behouden.

Meerdelige achterbumper voor eenvoudige reparaties

In tegenstelling tot andere bedrijfswagens hoeft niet de gehele bumper van de Transit Courier te worden vervangen als je aan één kant een deuk hebt opgelopen. Dat komt door het driedelige ontwerp, waardoor individuele stukken kunnen worden vervangen voor voordelige reparaties.

Ford Transit Courier, achterzijde
Fleet range of de Transit-modellen

Ford om zaken te doen

Dankzij het netwerk met meer dan 750 Transit Center- en Business Center-dealers in Europa, is de hulp, het advies en de service die je nodig hebt nooit ver weg.

Top