Home > Bedrijfswagens > TRANSIT COURIER > Technische kenmerken > Handige extra’s

Handige extra's

Laat je niet misleiden door zijn compacte vormgeving. Deze bedrijfswagen heeft een laadruimte van 2,3 m³ (SAE methode Tooltip). Achter het standaard laadschot is er ruimte voor een Europallet en een laadvermogen van 585 kg. Ingenieuze hulpmiddelen beschermen jouw lading en jouw voertuig tegen de invloeden van dagelijks gebruik. En omdat de bestelauto gebouwd is volgens de strenge normen voor commerciële voertuigen is hij niet alleen gemaakt voor een lange levensduur, maar ook om de operationele kosten zo laag mogelijk te houden.

Zo wordt het laden lichter

Laden gaat makkelijker met een goed verlichte laadruimte. Dankzij de standaard meegeleverde laadruimteverlichting. Als je wilt, kun je ook kiezen voor uiterst heldere LED-verlichting. 

Cargo tie-down points

Zet je lading goed vast

Elke lading wil je goed vastzetten. De handige bevestigingspunten aan de zijwanden zorgen dat de laadvloer vrij blijft en voldoen aan zowel de DIN- als de ISO-standaarden. 

Onderworpen aan strenge tests

Alle materialen in de cabine zijn onderworpen aan uitgebreide tests om u te verzekeren van maximale duurzaamheid. Minder slijtage zorgt ervoor dat uw voertuig er langer mooi en professioneel uit blijft zien, zodat ook een goede inruilwaarde wordt behouden.

Blue Ford Transit Courier in motion going uphill
Red Ford Transit Courier showing the rear bumper in detail

Meerdelige achterbumper voor eenvoudige reparaties

De achterbumper van de Transit Courier bestaat uit drie individuele delen, waardoor u niet de gehele bumper hoeft te vervangen bij schade.

Langere service interval = minder oponthoud en meer tijd op de weg

Op basis van de gemeten kwaliteit van de olie laat de geavanceerde oliemeter je weten wanneer de olie ververst moet worden. Deze technologie zorgt dat je niet strikt gebonden bent aan vaste servicemomenten, maar dat er alleen onderhoud wordt gedaan als dit noodzakelijk is. Daarbij houd je hiermee jouw auto in optimale conditie.

Service intervals
Specialist support from Ford Transit Centres

Specialistische ondersteuning van Ford Transit Centra

Of je nu één voertuig bezit of over een hele vloot beschikt, je kunt op de Ford Transit Centra rekenen voor hulp. Deze gespecialiseerde centra beschikken over toegewijde verkoopexperts en getrainde monteurs en de nieuwste voertuigen die klaarstaan voor een proefrit. Ze zijn uitgerust om jouw Ford bedrijfswagen te onderhouden en zijn erop gericht om je de benodigde snelle service te bieden; ook op zaterdag.

Geavanceerde systemen voor gecontroleerde remkracht

De Transit Courier combineert een anti-blokkeerremsysteem (ABS) met een elektronische remkrachtverdeling (EBD), die de remkracht balanceert tussen de voor- en achterkant, afhankelijk van de belading van het voertuig. Het resultaat is een efficiënte rem- en stuurstabiliteit, cruciaal bij het remmen in een bocht, en een kortere remafstand onder alle omstandigheden.

Turning Circle
Top