Home > Bedrijfswagens > TRANSIT COURIER > Technische kenmerken > Rijervaring

Een genot om te rijden

Een combinatie van verfijnd chassisontwerp, een geavanceerd stuursysteem en een perfect afgestelde rijdynamiek zorgen ervoor dat je geniet van de tijd die je doorbrengt achter het stuur van de Transit Courier. De rijtechnologieën zorgen voor een veilige rijervaring en een makkelijke besturing, terwijl andere systemen jouw brandstofverbruik minimaliseren. Voeg daaraan de uitstekende wendbaarheid toe die jij alleen vindt bij een compacte auto en wellicht heb je de perfecte bestelauto voor jouw bedrijf gevonden.

Bedien alles met je stem

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Achteruitrijden op zijn simpelst

Je kunt achteruitrijden zonder zorgen over paaltjes, fietsen, lage muurtjes… de automatische achteruitrijcamera laat je precies zien wat er zich achter de auto bevindt. En helpt je met virtuele lijnen op het scherm om makkelijker te parkeren, zelfs in de kleinste plaatsen.

Rear View Camera

Hulp bij parkeren

Een beetje assistentie bij het parkeren is altijd welkom. Parkeersensoren helpen je met waarschuwingssignalen om de afstand tot obstakels beter in te schatten.

Maak langere ritten relaxter

Je wilt zo ontspannen mogelijk rijden, zeker tijdens lange ritten. Dan kun je met Cruise Control de snelheid vastzetten of aanpassen via schakelaars op het stuur. Dan handhaaft het systeem de ingestelde snelheid, terwijl jij je voet van het gaspedaal haalt.

Cruise Control with Adjustable Speed Limiter Device
Red Ford Transit Courier in motion going uphill

Eenvoudiger heuvelopwaarts wegrijden

Je auto starten op een helling is nu heel makkelijk. De helling wegrijassistent voorkomt dat je achteruit rolt door de remkracht op de wielen gedurende enkele seconden te handhaven. Zo heb je meer tijd om je voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen. Ook handig op een gladde ondergrond.

Directe hulpoproep in een noodsituatie

In geval van nood wil je zo snel mogelijk hulp inschakelen. Dankzij Ford SYNC met noodhulpsignaalSYNC with Emergency Assistance kan dat. In het onwaarschijnlijke geval van een ongeluk waarbij de airbag geactiveerd of de brandstofpomp uitgeschakeld wordt, kan deze technologie via jouw telefoon met Bluetooth®Bluetooth Trademark naar de alarmcentrale bellen. Het systeem kan cruciale informatie, zoals GPS-coördinaten, zelfs doorgeven als je bewusteloos bent.

 

Ford SYNC with Emergency Assistance
Top