STAP IN 2024 OVER OP ELEKTRISCH RIJDEN MET DE SEPP-SUBSIDIE 

Het kiezen voor een elektrische auto (EV) bij Ford wordt nu nog aantrekkelijker dankzij de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Ontdek hier hoe je kunt profiteren van deze aantrekkelijke subsidie en hoe je deze eenvoudig kunt aanvragen.

Ontvang een subsidie tot € 2.950 bij aanschaf of private lease van een volledig elektrische auto. De Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) is er speciaal voor particulieren die de overstap naar elektrisch rijden willen maken. Zowel nieuwe als gebruikte elektrische auto's komen in aanmerking, zolang de catalogusprijs zich bevindt tussen € 12.000 en € 45.000 (exclusief kosten rijklaar maken). Maak nu gebruik van deze financiële tegemoetkoming en ervaar de voordelen van elektrisch rijden met Ford.

Ford Explorer opladen
Mustang Mach-E

SUBSIDIE (SEPP) AANVRAGEN

Wacht niet langer en vraag nu de SEPP-subsidie aan. Je kunt de subsidie eenvoudig online aanvragen via onderstaande link. Deze aanvraag kan je al doen wanneer je een koop- of leaseovereenkomst gesloten hebt, de auto hoeft nog niet geleverd te zijn. 

Zodra je subsidieaanvraag is goedgekeurd en bevestigd, zal het toegekende bedrag op je rekening worden gestort. In het geval van private lease wordt de subsidie uitgekeerd over een periode van 48 maanden. Zo kan je direct profiteren van de voordelen van elektrisch rijden.

De SEPP-subsidie wordt verstrekt via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Voor uitgebreide informatie over de SEPP en het indienen van uw subsidieaanvraag, kunt u terecht op rvo.nl. De status van je aanvraag is in "MijnRVO"

Aanvragen

WAT IS EEN ELEKTRISCHE AUTO?

Een volledig elektrische auto, ook wel een EV genoemd, werkt op 100% accuvoeding en wordt opgeladen aan een laadpaal. Dat betekent dat je rijdt zonder brandstof, zonder uitstoot en met een bereik tot 600 km.

Op de weg ervaar je direct beschikbaar koppel, soepele, traploze acceleratie en een rustige werking. 

En met eventuele overheidsstimulansen, lagere wegenbelasting en lagere onderhoudskosten kan de keuze van een elektrische auto een goede keuze zijn, zowel voor je portemonnee als voor het milieu.

Lees meer

Mustang Mach-E opladen