Home > Onderhoud en Service > Onderhoud > Aanbiedingen > Seasonal Checks Autumn
Happy pair while raining

Herfstinspectie

Maak nu een afspraak

Laarzen in de gang, regenjas aan de kapstok en paraplu bij de deur: jij bent klaar voor de herfst. Maar hoe zit het met jouw Ford: is hij klaar voor mist, regen, gladheid en bladeren op de weg? Kom even langs voor een check bij jouw Ford dealer. Dan ga je met zekerheid de weg op dit najaar.

Maak een afspraak

Woman lighting on car

Zijn je remmen nog goed?

Zeker op herfstige wegen zijn je remmen belangrijk. Laat ze daarom tijdig controleren op slijtage. Dat is niet alleen veiliger, maar het kan je ook reparatiekosten besparen.

Maak een afspraak

Is je accu optimaal?

Nu het ’s nachts al wat kouder wordt, moet je op je accu kunnen vertrouwen voor een goede start. En langs de weg staat met een kapotte accu wil je zeker niet. Laat daarom even z’n conditie controleren.

Maak een afspraak

Service and Maintenance Plans
Roadside Assistance

Gratis Pechhulp

Kom je langs voor een Ford onderhoudsbeurt? Dan kun je daarna rekenen op gratis pechhulpservice in heel Europa. Dit betekent hulp ter plekke, alternatief vervoer, een vervangende auto of zelfs accommodatie voor een overnachting als dat nodig is. Dat geeft een gerust gevoel.

Dit is onze Pechhulp

Handige accessoires

Neem jouw hond altijd mee zonder krassen, vuil en haren in de bagageruimte. Met onze beschermende padsforall® reismat reis je samen veilig en comfortabel. Nu al voor € 255,-.

Ontdek de accessoires

Dog sitting in the car
Top