Family

KLAAR VOOR EEN EINDELOZE
ZOMER?

Ga je binnenkort de zon tegemoet? Zorg dan dat je Ford in topvorm is om je naar je vakantiebestemming te brengen. Wees voorbereid op de hitte en boek nu je Ford zomercheck. Hier controleren wij jouw auto op maar liefst 11 vitale punten, zodat je vol vertrouwen en volledig voorbereid kunt genieten van een eindeloze zomer vol avonturen!

ONTDEK MEER

Anti_slipmat

 

DOE DE AIRCO CHECK

De airco houdt je niet alleen koel, maar filtert ook uitlaatgassen, pollen en stof. Laat hem daarom meteen even checken en geniet ook in de auto van frisse lucht.
 

 


Klik hier

Ford Care

 

FORD CAR CARE

Maak kennis met Ford Car Care, de nieuwe verzorgingsproducten van Ford. Deze producten zijn individueel of als set beschikbaar. De sets worden geleverd in een handige tas met het Ford-logo, samen met een microvezeldoek en een spons (interieurkit) of 2 microvezeldoeken en een borstel (exterieurkit).

 

Klik hier

ACCESSOIRES

Fietsendragers

 

HANDIGE DAKDRAGERS

Veel bagage mee deze zomer? Of je nu naar het strand of de camping gaat, met onze praktische dakdragers gaat alle bagage en sportuitrusting makkelijk en veilig mee.

 

Klik hier

Lifestyle

 

OUTDOOR LIEFHEBBER?

Ga je graag op avontuur in de natuur? Maak dan van jouw Ford de ideale verblijfplaats, met de speciale daktenten en camping gear uit de Outdoor Lifestyle collectie.

 

Klik hier

Anti slipmat

 

ANTI-SLIPMAT

Geniet bij elke rit van een schone bagageruimte met deze anti-slipmat, op maat gemaakt om jouw Ford te beschermen tegen vuil en vocht.

 

 

Klik hier

ONTDEK ONZE OVERIGE SERVICES

Klik op onderstaande links voor meer informatie