Ford Puma Private lease

VOORDELEN PRIVATE LEASE

KIES VOOR FLEXIBILITEIT EN ZORGELOOS RIJDEN

Bekijk aanbiedingen

ONTDEK DE VOORDELEN VAN PRIVATE LEASE

Ben je op zoek naar een flexibele en zorgeloze manier om in een nieuwe auto te rijden? Dan is private lease de perfecte oplossing voor jou! Met private lease kunt u genieten van de voordelen van een nieuwe auto, zonder de lasten van eigendom. Laat de sleutels van jouw droomauto binnen handbereik liggen met onze aantrekkelijke private lease deals.

Eén van de grootste voordelen van private lease is de financiële gemoedsrust die het biedt. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoge aanschafkosten, leningen of devaluatie van jouw voertuig. Met een vast maandelijks bedrag, dat inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting is, kun je zorgeloos de weg op. Dit betekent dat je jouw financiën beter kunt beheren en jouw spaargeld kunt behouden voor andere belangrijke uitgaven. Bovendien is er geen grote investering vooraf nodig, waardoor je gemakkelijker toegang krijgt tot een nieuwe auto.

Met private lease hoef je je nooit meer zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten. Alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden voor jou geregeld. Jouw auto wordt regelmatig onderhouden volgens de hoogste normen, wat niet alleen zorgt voor jouw veiligheid en gemoedsrust, maar ook voor een optimale prestatie van jouw voertuig. Daarnaast bieden wij ook 24/7 pechhulp, zodat je altijd de zekerheid hebt dat je snel weer op weg kunt in geval van pech. Dit alles zorgt ervoor dat jouw auto in topconditie blijft en je kunt genieten van zorgeloos rijplezier.

Ford Puma Private Lease

GENIET ZONDER ZORGEN VAN EEN GLOEDNIEUWE AUTO!

Met private lease krijg je de kans om in een nieuwe auto te rijden met de nieuwste technologie en innovatieve functies. Of je nu een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een sportieve SUV wilt, wij hebben een breed scala aan modellen en merken om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, zoals de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, geavanceerde infotainmentsystemen, zuinige motoren en comfortabele interieurs. Bovendien kun je de duur van uw leasecontract aanpassen aan jouw wensen, zodat je de vrijheid hebt om regelmatig van auto te veranderen en altijd in een voertuig te rijden dat perfect bij jouw levensstijl past.

Private lease biedt ook het voordeel van gemak en eenvoud. Geen gedoe meer met de administratieve rompslomp van auto-eigendom. Je hoeft je geen zorgen te maken over het regelen van verzekeringen, wegenbelasting, APK-keuringen en andere verplichtingen. Alles wordt voor je geregeld, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van jouw rijervaring. Daarnaast kan je profiteren van onze uitstekende klantenservice, waarbij onze deskundige medewerkers altijd voor je klaarstaan om jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij eventuele problemen.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

1. Vast maandbedrag, geen onverwachte kosten

2. Geen groot aankoopbedrag nodig

3. Geen zorgen over reparatie & onderhoud

4. Geen restschuld of aanbetaling

5. Standaard Allrisk verzekerd

6. Vervangend vervoer

 

Ga naar Fordlease.nl en ervaar de vrijheid, flexibiliteit en gemoedsrust van het rijden in een nieuwe auto, zonder de lasten van eigendom. Ontdek hoe private lease jouw rijervaring kan transformeren en geniet van zorgeloos rijplezier met onze aantrekkelijke private lease deals.

FORD PRIVATE LEASE REGEL JE IN 5 STAPPEN

Stap 1. Kies jouw Ford model en stel deze naar wens samen

Stap 2. Bepaal je maandlasten en stel je ideale Private Lease contract op

Stap 3. Vraag een proefrit of offerte aan, of bestel direct online

Stap 4. De financiële check doen wij voor jou

Stap 5. Wij leveren je nieuwe Ford

Private Lease promo

KEURMERK PRIVATE LEASE

VEILIG, VERANTWOORD EN VERTROUWD

Meer informatie

WAT KRIJG JE VOOR HET PRIVATE LEASE MAANDBEDRAG?

Wat is inbegrepen?

Dit regelen wij voor jou
 • Altijd een nieuwe Ford voor een vast laag maandbedrag
 • Zonder verborgen kosten
 • Inclusief reparatie, onderhoud en (zomer)banden
 • Inclusief motorrijtuigenbelasting
 • Inclusief WA Casco (All-Risk) verzekering (eigen risico € op WA- en € 300 op Casco schades)
 • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering
 • Inclusief Rechtsbijstand
 • Inclusief pech- en ongevalhulpverlening binnen- en buiten Nederland
 • Inclusief kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur
Dit betaal je zelf
 • Brandstof / opladen
 • Parkeerkosten
 • Boetes
 • Tolkosten
 • Wasbeurt
Extra voordelen
 • Minder gereden kilometers terugbetaald
 • Onderhoud wordt alleen uitgevoerd bij officiële Ford locaties
 • Landelijk dekkend service netwerk
 • Zekerheid van het Keurmerk Private Lease
next
prev

Ford Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Ford Lease. Ford Lease verwerkt jouw persoonsgegevens als verwerkingsverantwoordelijke onder de privacywetgeving. De getoonde (vanaf)prijzen zijn altijd inclusief btw en zijn, tenzij anders weergegeven, gebaseerd op een looptijd van 72 maanden en 5.000 km p.j. De leaseprijzen in de calculator (beschikbaar op fordlease.nl) zijn gebaseerd op de gekozen looptijd en aantal kilometers per jaar, inclusief eventueel gekozen opties. De getoonde afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. De offerte is onder voorbehoud van klant- en kredietacceptatie door Ford Lease. De korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides wordt in 2025 volledig afgebouwd; vanaf 1 januari 2026 geldt hetzelfde tarief als voor benzineauto’s. Het termijnbedrag van uw lease-overeenkomst zal hierdoor stijgen voor de resterende looptijd van uw leasecontract. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn geldig t/m 30 juni 2024.

Klik op onderstaande links voor meer informatie