Ford Kuga Private lease

PRIVATE LEASE OF KOPEN?

ONTDEK WELKE OPTIE HET BESTE BIJ JOU PAST

Bekijk aanbiedingen

KOOP VS. PRIVATE LEASE: ONTDEK HET VERSCHIL EN GENIET VAN ZORGELOOS RIJPLEZIER!

Ben je op het punt om een nieuwe auto te kopen, maar twijfel je nog over de financiële en praktische aspecten? Bij ons bieden we je de mogelijkheid om zorgeloos van een nieuwe auto te genieten met onze aantrekkelijke private lease deals. Laat ons je vertellen waarom private lease jouw ultieme keuze kan zijn!

Wanneer je ervoor kiest om een auto te kopen, word je geconfronteerd met hoge aanschafkosten. Je moet een aanzienlijk bedrag betalen om de auto te verwerven, wat jouw spaargeld kan aantasten. Daarnaast heb je te maken met leningen, rente en maandelijkse afbetalingen die jouw financiële flexibiliteit kunnen beperken. Bovendien neemt de waarde van een auto af naarmate de tijd verstrijkt, waardoor je mogelijk verlies lijdt wanneer je de auto in de toekomst wilt verkopen.

Daarentegen biedt private lease jou financiële gemoedsrust. In plaats van te investeren in een auto, betaal je een vast maandelijks bedrag voor het gebruik ervan. Dit bedrag omvat niet alleen de kosten van de auto zelf, maar ook onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten, want alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden voor je geregeld. Bovendien profiteer je van de nieuwste technologie en innovatieve functies, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de devaluatie van de auto in de toekomst.

ford service

FLEXIBEL AUTORIJDEN OP JOUW VOORWAARDEN

Een ander belangrijk aspect is flexibiliteit. Bij het kopen van een auto ben je gebonden aan één voertuig voor een langere periode. Dit kan problematisch zijn als jouw wensen of voorkeuren veranderen. Met private lease heb je de vrijheid om regelmatig van auto te veranderen. Je kunt kiezen uit een breed scala aan modellen die perfect bij jouw levensstijl passen. Bovendien kun je de duur van jouw leasecontract aanpassen aan jouw wensen, waardoor je de flexibiliteit hebt om jouw auto-ervaring aan te passen aan jouw veranderende situatie.

Naast financiële en praktische voordelen biedt private lease ook gemak en gemoedsrust. Je hoeft je geen zorgen te maken over administratieve taken zoals verzekeringen, wegenbelasting en APK-keuringen. Alles wordt voor je geregeld, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van jouw rijervaring. Bovendien bieden wij uitstekende klantenservice en ondersteuning, waarbij onze deskundige medewerkers altijd voor je klaarstaan om je te helpen bij eventuele vragen of problemen.

Kies voor private lease en geniet van zorgeloos rijplezier. Ervaar de voordelen van financiële gemoedsrust, flexibiliteit en gemak. Ga naar Fordlease.nl op en ontdek hoe private lease jouw rijervaring kan transformeren. Ontdek de vrijheid om in een nieuwe auto te rijden zonder de lasten van eigendom. Maak gebruik van onze aantrekkelijke private lease deals en stap met een glimlach op jouw gezicht in jouw droomauto.

Private Lease Kopen (eventueel met financiering)

√ Een nieuwe Ford voor een vast maandbedrag

√ Er zijn geen verborgen kosten

√ Maandbedrag inclusief reparatie, onderhoud en (zomer)banden

√ Maandbedrag inclusief all-risk verzekering, pechhulp en verhaalbijstand

√ Onderhoud en reparatie bij de Ford-Agent

√ Geen grote investering in één keer nodig

Bereken maandbedrag

√ Je bent zelf eigenaar van de auto

√ Je mag zelf bepalen wanneer je jouw auto weer verkoopt of inruilt

√ Er is geen maximum totaalkilometrage

√ Je draagt zelf zorg voor o.a. verzekering, onderhoud en banden.

 

 

 

 

Meer over financieren

next
prev

FORD PRIVATE LEASE REGEL JE IN 5 STAPPEN

Stap 1. Kies jouw Ford model en stel deze naar wens samen

Stap 2. Bepaal je maandlasten en stel je ideale Private Lease contract op

Stap 3. Vraag een proefrit of offerte aan, of bestel direct online

Stap 4. De financiële check doen wij voor jou

Stap 5. Wij leveren je nieuwe Ford

Private Lease promo

KEURMERK PRIVATE LEASE

VEILIG, VERANTWOORD EN VERTROUWD

Meer informatie

WAT KRIJG JE VOOR HET PRIVATE LEASE MAANDBEDRAG?

Wat is inbegrepen?

Dit regelen wij voor jou
 • Altijd een nieuwe Ford voor een vast laag maandbedrag
 • Zonder verborgen kosten
 • Inclusief reparatie, onderhoud en (zomer)banden
 • Inclusief motorrijtuigenbelasting
 • Inclusief WA Casco (All-Risk) verzekering (eigen risico € op WA- en € 300 op Casco schades)
 • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering
 • Inclusief Rechtsbijstand
 • Inclusief pech- en ongevalhulpverlening binnen- en buiten Nederland
 • Inclusief kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur
Dit betaal je zelf
 • Brandstof / opladen
 • Parkeerkosten
 • Boetes
 • Tolkosten
 • Wasbeurt
Extra voordelen
 • Minder gereden kilometers terugbetaald
 • Onderhoud wordt alleen uitgevoerd bij officiële Ford locaties
 • Landelijk dekkend service netwerk
 • Zekerheid van het Keurmerk Private Lease
next
prev

Ford Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Ford Lease. Ford Lease verwerkt jouw persoonsgegevens als verwerkingsverantwoordelijke onder de privacywetgeving. De getoonde (vanaf)prijzen zijn altijd inclusief btw en zijn, tenzij anders weergegeven, gebaseerd op een looptijd van 72 maanden en 5.000 km p.j. De leaseprijzen in de calculator (beschikbaar op fordlease.nl) zijn gebaseerd op de gekozen looptijd en aantal kilometers per jaar, inclusief eventueel gekozen opties. De getoonde afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. De offerte is onder voorbehoud van klant- en kredietacceptatie door Ford Lease. De korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides wordt in 2025 volledig afgebouwd; vanaf 1 januari 2026 geldt hetzelfde tarief als voor benzineauto’s. Het termijnbedrag van uw lease-overeenkomst zal hierdoor stijgen voor de resterende looptijd van uw leasecontract. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn geldig t/m 30 juni 2024.

Klik op onderstaande links voor meer informatie