Ford Focus Private lease

WAT IS PRIVATE LEASE?

GENIET VAN ZORGELOOS RIJDEN IN EEN FORD AUTO

Bekijk aanbiedingen

ONTDEK DE VRIJHEID VAN PRIVATE LEASE!

Wil je genieten van een gloednieuwe auto zonder je zorgen te maken over de hoge aanschafkosten? Dan is Private Lease de perfecte oplossing voor jou! Met Ford Private Lease rijd je in een spiksplinternieuwe auto, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoudskosten, verzekeringen of onverwachte reparaties. Het enige wat je hoeft te doen is tanken en genieten van de rit!

Met Private Lease hoef je niet langer een groot bedrag neer te leggen voor de aanschaf van een auto. In plaats daarvan betaal je een vast maandbedrag gedurende een vooraf bepaalde periode, meestal tussen de 12 en 72 maanden. Dit maandbedrag is inclusief alle kosten, behalve de brandstof, parkeergeld of geldboetes. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je zonder financiële zorgen de weg op.

Ford Focus Private Lease

VAN COMPACTE STADSAUTO'S TOT KRACHTIGE EN SPORTIEVE SUV'S

Een van de grootste voordelen van Private Lease is dat je kunt kiezen uit een breed scala aan automodellen. Of je nu een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een sportieve SUV wilt, er is altijd een auto die bij jouw wensen en behoeften past. Bovendien kun je de auto volledig naar jouw smaak personaliseren, met opties zoals kleur, interieurafwerking en technologische snufjes.

Maar dat is nog niet alles! Met Private Lease profiteer je ook van vele extra voordelen. Denk bijvoorbeeld aan pechhulp in binnen- en buitenland, een vervangende auto bij schade of onderhoud en vaak zelfs een allriskverzekering. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene omstandigheden en kun je zorgeloos genieten van elke kilometer.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van Private Lease en ervaar de vrijheid van zorgeloos autorijden. Geen gedoe meer met hoge aanschafkosten, onderhoudsrekeningen en onverwachte reparaties. Kies voor gemak, kies voor Private Lease!

5 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR PRIVATE LEASE BIJ FORD OP EEN RIJ:

1. Voor een vast maandbedrag rijd jij in een splinternieuwe Ford

2. Altijd inclufief wegenbelasting, verzekering, onderhoud, APK en Pechhulp

3. Schade- en ongevallenverzekering zijn voor inzittenden inclusief

4. Geld terug bij te weinig kilometers en duidelijkheid bij teveel kilometers

5. We zijn bij het keurmerk van Private Lease aangelosten

 

Ga naar Fordlease.nl en ontdek welke auto's beschikbaar zijn voor Private Lease. Of het nou interesse hebt in een Ford Puma, Ford Focus, Ford KugaFord Mustang Mach-E of Ford Explorer, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte auto die past bij jouw levensstijl en budget. Geniet van de vrijheid en het comfort van een nieuwe auto, zonder de financiële lasten. Met Private Lease ben jij de koning van de weg!

FORD PRIVATE LEASE REGEL JE IN 5 STAPPEN

Stap 1. Kies jouw Ford model en stel deze naar wens samen

Stap 2. Bepaal je maandlasten en stel je ideale Private Lease contract op

Stap 3. Vraag een proefrit of offerte aan, of bestel direct online

Stap 4. De financiële check doen wij voor jou

Stap 5. Wij leveren je nieuwe Ford

Private Lease promo

KEURMERK PRIVATE LEASE

VEILIG, VERANTWOORD EN VERTROUWD

Meer informatie

WAT KRIJG JE VOOR HET PRIVATE LEASE MAANDBEDRAG?

Wat is inbegrepen?

Dit regelen wij voor jou
 • Altijd een nieuwe Ford voor een vast laag maandbedrag
 • Zonder verborgen kosten
 • Inclusief reparatie, onderhoud en (zomer)banden
 • Inclusief motorrijtuigenbelasting
 • Inclusief WA Casco (All-Risk) verzekering (eigen risico € op WA- en € 300 op Casco schades)
 • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering
 • Inclusief Rechtsbijstand
 • Inclusief pech- en ongevalhulpverlening binnen- en buiten Nederland
 • Inclusief kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur
Dit betaal je zelf
 • Brandstof / opladen
 • Parkeerkosten
 • Boetes
 • Tolkosten
 • Wasbeurt
Extra voordelen
 • Minder gereden kilometers terugbetaald
 • Onderhoud wordt alleen uitgevoerd bij officiële Ford locaties
 • Landelijk dekkend service netwerk
 • Zekerheid van het Keurmerk Private Lease
next
prev

Ford Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Ford Lease. Ford Lease verwerkt jouw persoonsgegevens als verwerkingsverantwoordelijke onder de privacywetgeving. De getoonde (vanaf)prijzen zijn altijd inclusief btw en zijn, tenzij anders weergegeven, gebaseerd op een looptijd van 72 maanden en 5.000 km p.j. De leaseprijzen in de calculator (beschikbaar op fordlease.nl) zijn gebaseerd op de gekozen looptijd en aantal kilometers per jaar, inclusief eventueel gekozen opties. De getoonde afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. De offerte is onder voorbehoud van klant- en kredietacceptatie door Ford Lease. De korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides wordt in 2025 volledig afgebouwd; vanaf 1 januari 2026 geldt hetzelfde tarief als voor benzineauto’s. Het termijnbedrag van uw lease-overeenkomst zal hierdoor stijgen voor de resterende looptijd van uw leasecontract. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn geldig t/m 31 mei 2024.

Klik op onderstaande links voor meer informatie