DE NIEUWE BRONCO

DE ICONISCHE AMERIKAANSE OFFROADER KOMT NAAR EUROPA

Deze robuuste SUV van Ford doorstaat extreme Built WildTM-duurzaamheidstests en is ontworpen met prestatievermogen en een innovatief design als speerpunten voor een opwindende offroad-ervaring. De moderne outdoorliefhebber kan met de Bronco overal op avontuur en geniet daarbij altijd van de meest geavanceerde technologieën.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Ford Bronco parked on a beach

EEN VRIJGEVOCHTEN KARAKTER

De meest uitdagende landschappen zijn eenvoudig te trotseren dankzij het geavanceerde terreinbeheersysteem met verschillende GOAT-standen (Go Over Any Terrain). De Ford Bronco is uitgerust met terreinbanden en een ophangingssysteem voor offroad-gebruik op hoge snelheid en kan moeiteloos elke uitdaging aan.

Ford Bronco driving on city road

ROBUUSTE ELEGANTIE

Ontworpen met de vrijheid die je ook achter het stuur voelt. Je kunt de Bronco SUV personaliseren voor elk avontuur. Het dak en de deuren kunnen worden verwijderdDoor removal en verder kun je kiezen voor praktische accessoires, zoals een dakdrager, zodat je klaar bent voor de ultieme outdoorervaring.

Ford Bronco interior dashboard view

VOOR DE ONLINE AVONTURIER

Verlaat de gebaande paden zonder connectiviteit te verliezen. De Ford Bronco is uitgerust met het intelligente SYNC4Ford SYNC 4, dat wordt bediend via een 12 inch-touchscreen. Ook geniet je van een B&O Premium audiosysteem met tien luidsprekers voor dé soundtrack van je roadtrip.

Ford Bronco exterior at night in desert

DE NIEUWE FORD BRONCO

Houd mij op de hoogte

Klik op onderstaande link voor meer informatie