Home > Onderhoud en Service > Onderhoud > Aanbiedingen > Zomercampagne personenautos
Ford CV Range

Kom langs voor de zomercheck

Maak een afspraak

Je Ford is een harde werker, net als jij. Gun hem daarom tijdens de zomervakantie ook een break: trakteer je Ford op de Ford Zomercheck voor slechts €19,95 voordat de drukte opnieuw begint. Dan starten jullie straks samen in topvorm aan het nieuwe seizoen.

Misschien heeft je Ford de laatste tijd wat meer stilgestaan en is een check wel zo handig. En wat dacht je van de airco en de filters? Frisse lucht is wel zo fijn. Wij helpen je graag..

Werkt je airco nog wel optimaal?

Last van nare geurtjes in de auto? Of koelt de airco niet meer goed? Laat dan je airco controleren. Indien nodig reinigen wij airco, vullen het koudemiddel aan en controleren hem op essentiële punten. Zo voorkom je nare verrassingen en mogelijke dure reparaties aan je aircosysteem. Een goed werkende airco is niet alleen comfortabel, het is ook gezonder. Het verzekert je van een constante aangename temperatuur en voorkomt allergieën.

Hand adjusting ventilation in car

Veilige lucht in de auto

Vertrouwen dat de lucht die je in de auto inademt, veilig en schoon is. Het MicronAir® Protect Air Filter kan verlichting bieden bij hooikoorts en allergieën en kan zelfs de overdracht van virussen verminderen. Voor de schoonste lucht in jouw Ford laat je de airco reinigen en het nieuwe filter plaatsen. Zo ben jij verzekerd van schone lucht als je de weg op gaat.

Accessoires voor extra veiligheid

Vaak worden dure gereedschappen en andere waardevolle materialen in de bus opgeslagen. Bedrijfswagens zijn helaas steeds vaker het doelwit van inbrekers. Wil jij je lading optimaal beschermen? Kom dan langs! Wij hebben alles om je kostbare lading te beschermen.

Denk bijvoorbeeld aan beveiliging voor je achterdeuren met de Q-Tech SafeGuard. Dit is tegelijk een trekhaakslot, zodat je aanhangwagen niet losgekoppeld kan worden als je dit niet wilt. Deze kost met montage nu € 158,- ex BTW

Of beveilig je schuif- of achterdeuren met een Saturn Evo Veiligheidsslot. Het mechanische slot bedien je letterlijk in een handomdraai en blijft stevig op de deur zitten. Deze kost met montage nu € 189,- ex BTW.

Slot voor op je Ford Bedrijfswagen
Top