Home > Onderhoud en Service > Onderhoud > Aanbiedingen > Zomeraanbieding bedrijfswagens

Je Ford is een harde werker, net als jij. Gun hem daarom tijdens de zomervakantie ook een break: trakteer je Ford op de Ford Zomercheck voor slechts €19,95 voordat de drukte opnieuw begint. Dan starten jullie straks samen in topvorm aan het nieuwe seizoen.

Een grondige check laat je niet alleen uitvoeren voor extra veiligheid, maar het helpt je ook om kosten te besparen. Door het tijdig herkennen van slijtage voorkom je onnodige en dure reparaties.

Last van nare geurtjes in de auto?

Of koelt je airco niet meer optimaal? Kom langs en we vullen het koudemiddel aan en controleren hem op alle essentiële punten. Zo voorkom je nare verrassingen en mogelijke dure reparaties aan je aircosysteem.

Een goed werkende airco is niet alleen comfortabel, het is ook gezonder. Het verzekert je van een constante en aangename temperatuur en voorkomt allergieën. Bovendien zorgt het dat je ramen niet beslaan. Een slecht werkende airco kan niet alleen schade en onnodige kosten veroorzaken, maar heeft ook een negatief effect op je brandstofverbruik. 

Maak een afspraak

Accessoires voor extra veiligheid

Vaak worden dure gereedschappen en andere waardevolle materialen in de bus opgeslagen. Bedrijfswagens zijn helaas steeds vaker het doelwit van inbrekers. Wil jij je lading optimaal beschermen? Kom dan langs! Wij hebben alles om je kostbare lading te beschermen.

Denk bijvoorbeeld aan beveiliging voor je achterdeuren met de Q-Tech SafeGuard. Dit is tegelijk een trekhaakslot, zodat je aanhangwagen niet losgekoppeld kan worden als je dit niet wilt. Deze kost met montage nu €190,- incl. btw.

Of beveilig je schuif- of achterdeuren met een Saturn Evo Veiligheidsslot. Het mechanische slot bedien je letterlijk in een handomdraai en blijft stevig op de deur zitten. Deze kost met montage nu €229,- incl. btw.

Ford Accessories Slot with a Key
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top