DE MOOISTE CARAVAN ROUTES IN EUROPA

GEPUBLICEERD OP: VRIJDAG 09 FEBRUARI 2024

Europa biedt een overvloed aan prachtige bestemmingen voor caravanliefhebbers. Van de adembenemende berglandschappen tot de schilderachtige kustwegen, er zijn talloze routes die perfect zijn voor een onvergetelijke caravantocht. En met de introductie van de nieuwe Kuga, die een indrukwekkende trekkracht van 2100 kg biedt, is het nu gemakkelijker dan ooit om met je caravan op avontuur te gaan. Hier zijn enkele van de mooiste caravanroutes in Europa die je zeker op je bucketlist moet zetten.

Route des Grandes Alpes

De Route des Grandes Alpes, Frankrijk De legendarische Route des Grandes Alpes strekt zich uit over de Franse Alpen en biedt een prachtige mix van bergpassen en pittoreske bergdorpjes. Met de krachtige trekcapaciteit van de nieuwe Kuga, kun je met gemak de steile hellingen en kronkelende wegen van deze adembenemende route aan. Onderweg kun je stoppen bij charmante bergdorpjes zoals Chamonix, Briançon en Barcelonnette, waar je de lokale cultuur en keuken kunt ervaren.

De Amalfikust, Italië De schilderachtige Amalfikust staat bekend om zijn steile kliffen en kleurrijke dorpjes. Met de nieuwe Kuga kun je moeiteloos langs deze kronkelende kustweg manoeuvreren terwijl je geniet van de mooie uitzichten op de Middellandse Zee. De indrukwekkende trekkracht van de Kuga maakt het mogelijk om met gemak de heuvelachtige wegen van de Amalfikust te bedwingen.

Amalfi Coast
Ring of Kerry Ierland

De Ring of Kerry, Ierland De Ring of Kerry, met zijn smalle wegen en steile heuvels, is een uitdagende maar onvergetelijke route voor caravanliefhebbers. Onderweg kun je genieten van de traditionele Ierse muziek in de pubs en genieten van weidse uitzichten over de Atlantische Oceaan.

De Grossglockner Hochalpenstrasse, Oostenrijk De Grossglockner Hochalpenstrasse is een van de meest spectaculaire bergwegen van Europa, met adembenemende uitzichten op de omliggende Alpen. Met de indrukwekkende trekkracht van de nieuwe Kuga kun je moeiteloos de steile bergwegen en kronkelende bergpaden van deze route aan. Onderweg zijn er verschillende uitkijkpunten en bezoekerscentra waar je meer te weten kunt komen over de geologie, flora en fauna van de regio.

Grossglockner Hochalpenstrasse
Cabo da Roca

De Atlantische kustroute, Portugal Met de nieuwe Kuga, die een trekkracht van 2100 kg biedt, kun je met gemak de ruige kustlijn van Portugal verkennen. De adembenemende uitzichten op de Atlantische Oceaan en de schilderachtige vissersdorpjes zijn nu binnen handbereik. Onderweg kun je stoppen bij historische bezienswaardigheden zoals de vuurtoren van Cabo da Roca en het meest westelijke punt van het Europese vasteland, en genieten van de heerlijke zeevruchten in de lokale visrestaurants.

De Serra da Estrela, Portugal Met de nieuwe Kuga kun je met vertrouwen de prachtige caravanroutes door de spectaculaire berglandschappen van de Serra da Estrela verkennen. De kronkelende bergwegen leiden je door schilderachtige dorpjes, groene valleien en indrukwekkende bergtoppen. Onderweg kun je stoppen bij de historische stadjes Covilhã en Guarda, en genieten van de lokale kazen en wijnen die de regio te bieden heeft.

Serra da Estrela
Scottish Highlands

De Scottish Highlands, Schotland De adembenemende caravanroutes door de uitgestrekte valleien, glinsterende meren en majestueuze bergpieken van de Schotse Hooglanden zijn nu toegankelijker dan ooit met de nieuwe Kuga. De route voert je langs historische kastelen en biedt talloze mogelijkheden voor outdooractiviteiten. Met de Kuga kun je genieten van de rust en ruimte van het Schotse platteland en de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Of je nu op zoek bent naar spectaculaire berglandschappen, schilderachtige kustwegen of charmante dorpjes, Europa biedt een schat aan prachtige caravanroutes die elke reiziger zullen betoveren. Met de nieuwe Kuga en zijn sterke trekkracht van 2100 kg, is het nu gemakkelijker dan ooit om met je caravan op avontuur te gaan en deze adembenemende bestemmingen te verkennen. Dus haal je caravan tevoorschijn, plan je route en ga op avontuur om deze prachtige bestemmingen te ontdekken.

BEKIJK HIER EEN VIDEO OVER DE FORD KUGA

OVER FORD

Al meer dan een eeuw is Ford een leider in de automobielindustrie en hebben we de veranderingen in gang gezet. Nu, terwijl we ons opmaken voor een geëlektrificeerde toekomst, is ons doel om een betere wereld te creëren waarin iedereen de vrijheid heeft om te bewegen en zijn of haar dromen na te streven.

Ons streven is om tegen 2030 al onze personenauto's volledig elektrisch te maken. We hebben daarom geïnvesteerd in een elektrische autofabriek in Keulen als onderdeel van een wereldwijde investering van Ford om elektrificatie mogelijk te maken.

We hebben ons tot doel gesteld om CO2-neutraliteit te bereiken. Tegen 2050 zullen al onze wereldwijde activiteiten CO2-neutraal zijn. We hebben ook onze koers bepaald om tegen 2035 onze uitstoot tot nul te beperken voor alle autoverkopen en om CO2-neutraliteit te bereiken voor onze activiteiten in Europa.

Bovendien richten we ons op het creëren van de beste rij- en eigendomservaringen ter wereld. We streven ernaar een cultuur van inclusiviteit te bevorderen voor al onze medewerkers en een positieve bijdrage te leveren aan onze gemeenschappen. We geloven dat iedereen, ongeacht achtergrond of identiteit, moet kunnen genieten van de vrijheid en mogelijkheden die mobiliteit biedt.

Onze modellen: Nieuwe elektrische Ford ExplorerFord FiestaFord PumaFord FocusFord Mustang Mach-EFord Explorer PHEVFord Mustang

 

PROEFRIT AANVRAGEN

Bij Ford is het aanvragen van een proefrit eenvoudig en moeiteloos. Of je nu geïnteresseerd bent in een elektrische auto, een ruime gezinswagen of een sportieve bolide, wij bieden een breed scala aan modellen om uit te kiezen.

Tijdens een proefrit krijg je de kans om de Ford van jouw keuze echt te ervaren. Je kunt het comfort, de prestaties en de technologie van de auto zelf testen. Onze ervaren Agenten zullen al je vragen beantwoorden, zodat je optimaal kunt genieten van de rijervaring.

Bij Ford streven we ernaar om de best mogelijke rijervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsauto, een robuuste SUV of een krachtige elektrische auto, we hebben een model dat bij jouw wensen past. Klik hier en vraag vandaag nog een proefrit aan en ontdek de opwinding van rijden in een Ford.

Meer weten? Private Lease, Elektrisch rijden, Ford Autoverzekering, Ford originele accessoires, Ford Garanties, Financiering, Nieuws van FordAanbiedingenBereken gebruikskosten

LAAT JE INSPIREREN EN INFORMEREN!

Klik op onderstaande links voor meer informatie