ONTDEK DE ADEMBENEMENDE SCHOONHEID VAN EUROPA MET FORD: 9 ONVERGETELIJKE AUTOROUTES 

GEPUBLICEERD OP: VRIJDAG 18 AUGUSTUS 2023

Europa staat bekend om zijn gevarieerde landschappen, pittoreske dorpjes en indrukwekkende culturele erfgoed. Wat is er nu beter dan deze prachtige bestemmingen te verkennen met de vrijheid van een autorit? Of je nu een avontuurlijke reiziger bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannen vakantie, Europa biedt een overvloed aan adembenemende autoroutes. In deze blog zullen we je meenemen op een reis langs de 9 mooiste autoroutes van Europa. Laat je inspireren en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur!

Amalfikust Italië

DE AMALFIKUST, ITALIË:

We beginnen onze reis in Italië, waar de prachtige Amalfikust op je wacht. Deze schilderachtige route slingert langs de Middellandse Zee en biedt spectaculaire uitzichten op kliffen, pittoreske dorpjes en azuurblauwe wateren. Met een Ford-auto geniet je van het rijplezier terwijl je door de kronkelende wegen van deze adembenemende kustlijn rijdt.

DE ROMANTISCHE STRASSE, DUITSLAND:

Vervolg je avontuur op de Romantische Strasse, een historische route die je meeneemt door het betoverende landschap van Zuid-Duitsland. Van de middeleeuwse stadjes zoals Rothenburg ob der Tauber tot de prachtige kastelen zoals het Neuschwanstein-kasteel, deze route biedt een ongeëvenaarde charme. Met een Ford-voertuig geniet je van het comfort en de technologie terwijl je deze pittoreske route verkent.

Romantische Strasse
Ring of Kerry Ierland

DE RING OF KERRY, IERLAND:

Ierland staat bekend om zijn ongerepte natuur en de Ring of Kerry is daar een perfect voorbeeld van. Deze schilderachtige route voert je langs steile kliffen, weelderige groene valleien en mysterieuze meren. Met een SUV van Ford heb je de mogelijkheid om off-road te gaan en de verborgen pareltjes van dit prachtige land te ontdekken.

DE ATLANTISCHE WEG, NOORWEGEN:

Voor de durfallen is er de adembenemende Atlantische Weg in Noorwegen. Deze spectaculaire route slingert over bruggen en boven zeeën, terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op fjorden en ruige kliffen. Met een SUV van Ford ben je goed uitgerust om de uitdagende omstandigheden van deze route aan te kunnen en tegelijkertijd comfortabel te reizen.

Atlantische Weg Noorwegen
Dalmatische Kustweg

DE DALMATISCHE KUSTWEG, KROATIË:

De Dalmatische Kustweg, gelegen langs de Adriatische Zee, biedt een onvergetelijke mix van prachtige stranden en historische bezienswaardigheden. Rijd met je Ford langs de kronkelende kustlijn, passeer charmante dorpjes en geniet van het azuurblauwe water. Met de geavanceerde technologie en efficiëntie van een Ford kun je zorgeloos genieten van deze betoverende route.

DE GROSSGLOCKNER HOCHALPENSTRASSE, OOSTENRIJK:

Voor liefhebbers van adembenemende berglandschappen is de Grossglockner Hochalpenstrasse een absolute must. Deze hooggelegen route leidt je door de Oostenrijkse Alpen, waar je kunt genieten van majestueuze bergen, alpenweiden en kristalheldere bergmeren. Met een Ford met krachtige motoren kun je moeiteloos de bergpassen bedwingen en genieten van het uitzicht.

Grossglockner Hochalpenstrasse Oostenrijk
Causeway Coastal Route

DE CAUSEWAY COASTAL ROUTE, NOORD-IERLAND:

Noord-Ierland staat bekend om zijn ruige kustlijn en de Causeway Coastal Route is de perfecte manier om dit te verkennen. Rijd langs de spectaculaire Giant's Causeway, geniet van de prachtige uitzichten op de kust en ontdek historische kastelen en schilderachtige dorpjes. Met een Ford met geavanceerde connectiviteitssystemen kun je jouw route gemakkelijk plannen en onderweg de beste plekjes vinden.

DE TROLLSTIGEN, NOORWEGEN:

Nog een pareltje uit Noorwegen, de Trollstigen, ook bekend als de "Trollenladder", is een adembenemende route die zich een weg baant door steile bergen en watervallen. Met 11 scherpe haarspeldbochten en een hoogteverschil van 850 meter, is deze route een uitdaging voor elke bestuurder. Met de geavanceerde veiligheidsfuncties van een Ford-auto kun je echter met gemoedsrust deze prachtige route trotseren.

Trollstigen
Transfagarasan Highway Roemenië

DE TRANSFAGARASAN HIGHWAY, ROEMENIË:

We eindigen onze reis met nog een geweldige route in Roemenië, de Transfagarasan Highway. Deze route staat bekend om zijn indrukwekkende landschappen, waaronder de bergtoppen van de Zuidelijke Karpaten en het prachtige Balea-meer. Met een Ford kun je genieten van het rijplezier terwijl je door deze opwindende route navigeert.

Europa heeft zoveel te bieden voor autoliefhebbers en reizigers die op zoek zijn naar onvergetelijke avonturen. Van de spectaculaire kustwegen van Italië en Kroatië tot de adembenemende bergpassen van Oostenrijk en Noorwegen, elke route biedt een unieke ervaring. Met een Ford-voertuig krijg je niet alleen het comfort, de technologie en het rijplezier dat je nodig hebt voor deze avonturen, maar ook de gemoedsrust dat je veilig en betrouwbaar onderweg bent. Dus waar wacht je nog op? Stap in je Ford en ga op ontdekkingsreis naar de 9 mooiste autoroutes van Europa!

OVER FORD

Al meer dan een eeuw is Ford een leider in de automobielindustrie en hebben we de veranderingen in gang gezet. Nu, terwijl we ons opmaken voor een geëlektrificeerde toekomst, is ons doel om een betere wereld te creëren waarin iedereen de vrijheid heeft om te bewegen en zijn of haar dromen na te streven.

Ons streven is om tegen 2030 al onze personenauto's volledig elektrisch te maken. We hebben daarom geïnvesteerd in een elektrische autofabriek in Keulen als onderdeel van een wereldwijde investering van Ford om elektrificatie mogelijk te maken.

We hebben ons tot doel gesteld om CO2-neutraliteit te bereiken. Tegen 2050 zullen al onze wereldwijde activiteiten CO2-neutraal zijn. We hebben ook onze koers bepaald om tegen 2035 onze uitstoot tot nul te beperken voor alle autoverkopen en om CO2-neutraliteit te bereiken voor onze activiteiten in Europa.

Bovendien richten we ons op het creëren van de beste rij- en eigendomservaringen ter wereld. We streven ernaar een cultuur van inclusiviteit te bevorderen voor al onze medewerkers en een positieve bijdrage te leveren aan onze gemeenschappen. We geloven dat iedereen, ongeacht achtergrond of identiteit, moet kunnen genieten van de vrijheid en mogelijkheden die mobiliteit biedt.

Onze modellen: Nieuwe elektrische Ford ExplorerFord FiestaFord PumaFord FocusFord Mustang Mach-EFord Explorer PHEVFord Mustang

 

PROEFRIT AANVRAGEN

Bij Ford is het aanvragen van een proefrit eenvoudig en moeiteloos. Of je nu geïnteresseerd bent in een elektrische auto, een ruime gezinswagen of een sportieve bolide, wij bieden een breed scala aan modellen om uit te kiezen.

Tijdens een proefrit krijg je de kans om de Ford van jouw keuze echt te ervaren. Je kunt het comfort, de prestaties en de technologie van de auto zelf testen. Onze ervaren Agenten zullen al je vragen beantwoorden, zodat je optimaal kunt genieten van de rijervaring.

Bij Ford streven we ernaar om de best mogelijke rijervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsauto, een robuuste SUV of een krachtige elektrische auto, we hebben een model dat bij jouw wensen past. Klik hier en vraag vandaag nog een proefrit aan en ontdek de opwinding van rijden in een Ford.

Meer weten? Private Lease, Elektrisch rijden, Ford Autoverzekering, Ford originele accessoires, Ford Garanties, Financiering, Nieuws van FordAanbiedingenBereken gebruikskosten

LAAT JE INSPIREREN EN INFORMEREN!

Klik op onderstaande links voor meer informatie