OP REIS MET KINDEREN IN EEN GEZINSAUTO: ONTDEK DE NIEUWE FORD KUGA

GEPUBLICEERD OP: VRIJDAG 09 FEBRUARI 2024

In de hectiek van het dagelijkse leven is het belangrijk om af en toe quality time door te brengen met het gezin. En wat is er nu beter dan samen op avontuur te gaan? Of het nu een weekendje weg is of een langere vakantie, reizen met kinderen kan een geweldige manier zijn om herinneringen te creëren en de banden te versterken. De juiste gezinsauto kan hierbij een cruciale rol spelen, en de nieuwe Kuga is een uitstekende keuze voor gezinnen die graag samen op pad gaan.

Nieuwe Kuga

RUIMTE VOOR IEDEREEN EN ALLES

De nieuwe Ford Kuga biedt een ruim interieur met voldoende zitplaatsen en comfortabele stoelen, zodat zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van een ontspannen rit. De royale bagageruimte zorgt ervoor dat je alle benodigdheden voor een gezinsvakantie moeiteloos kunt meenemen, van koffers tot speelgoed en andere reisbenodigdheden. Of het nu gaat om een uitstapje naar het platteland of een roadtrip naar de kust, de Kuga biedt voldoende ruimte voor het hele gezin en hun bagage.

Nieuwe Kuga
Screen

ENTERTAINMENT VOOR ONDERWEG

Langere autoritten kunnen voor kinderen soms een uitdaging zijn, maar de nieuwe Ford Kuga maakt het reizen een stuk aangenamer. Met het geavanceerde multimediasysteem kunnen kinderen genieten van hun favoriete films, muziek en games, waardoor de tijd in de auto vliegt. Dit betekent niet alleen een vermakelijke rit voor de kinderen, maar ook een rustigere en meer ontspannen ervaring voor de ouders.

VEILIGHEID ALS PRIORITEIT

Veiligheid staat altijd voorop, vooral wanneer je met kinderen op reis gaat. De nieuwe Ford Kuga is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder automatische noodremmen, rijstrookassistentie, verkeersbordherkenning en nog veel meer. Deze functies bieden gemoedsrust voor ouders, wetende dat ze en hun kinderen veilig zijn, zelfs tijdens langere autoritten.

Parking

COMFORT EN EFFICIËNTIE

De nieuwe Ford Kuga biedt niet alleen ruimte en veiligheid, maar ook comfort en efficiëntie. Met zijn soepele rijgedrag en zuinige motoren, maakt de Kuga lange ritten een plezier om te rijden. Functies zoals cruise control en automatische parkeerhulp dragen bij aan het gemak van het rijden, waardoor de bestuurder zich kan concentreren op het genieten van de reis en het gezelschap van het gezin.

 

MILIEUVRIENDELIJK EN ZUINIG

Naast zijn ruime interieur, geavanceerde technologie en veiligheidsvoorzieningen, onderscheidt de nieuwe Ford Kuga zich ook door zijn hybride aandrijving. De plug-in hybride variant maakt het mogelijk om korte afstanden volledig elektrisch af te leggen, wat niet alleen de uitstoot vermindert, maar ook brandstofkosten bespaart.

Door te kiezen voor de nieuwe Ford Kuga met hybride aandrijving, laten gezinnen niet alleen zien dat ze waarde hechten aan comfort en veiligheid, maar ook aan het milieu en duurzaamheid. De Kuga biedt een evenwichtige combinatie van prestaties, efficiëntie en milieubewustzijn, waardoor gezinnen met een gerust hart kunnen genieten van hun reizen, wetende dat ze bijdragen aan een schonere toekomst voor hun kinderen.

Nieuwe Kuga

TIPS & TRICKS

Hier zijn enkele tips & tricks voor het reizen met kinderen in de gezinsauto:

  1. Organiseer en pak slim in: Maak gebruik van opbergvakken en organizers om speelgoed, snacks en andere benodigdheden georganiseerd te houden. Dit maakt het gemakkelijk om spullen te vinden en zorgt voor een opgeruimde auto.
  2. Plan regelmatige pauzes: Kinderen kunnen ongeduldig worden tijdens lange autoritten, dus plan regelmatig pauzes om even uit de auto te stappen, te bewegen en frisse lucht te happen.
  3. Maak gebruik van entertainment: Naast het multimediasysteem van de auto, zorg voor andere vormen van entertainment zoals luisterboeken, reisspelletjes en kleurboeken om de rit leuk en boeiend te houden.
  4. Voorbereiding is key: Zorg ervoor dat je voor vertrek alles hebt gecontroleerd, zoals de bandenspanning, oliepeil en andere vloeistoffen. Dit voorkomt onverwachte problemen onderweg.
  5. Betrek de kinderen bij de planning: Laat de kinderen meedenken over de bestemming, tussenstops en activiteiten onderweg. Dit kan hen enthousiast maken en de reiservaring nog leuker maken.
  6. Veiligheid voorop: Controleer of alle kinderzitjes correct zijn geïnstalleerd en of de kinderen goed zijn vastgemaakt voordat je vertrekt. Zorg er ook voor dat je een EHBO-kit en andere noodbenodigdheden bij de hand hebt.

De nieuwe Kuga is de ideale metgezel voor gezinnen die graag samen op reis gaan. Met zijn ruime interieur, geavanceerde technologie, veiligheidsvoorzieningen en comfortabele rijervaring, biedt de Kuga alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze en plezierige reis met het hele gezin. Of het nu een spontane roadtrip is of een geplande vakantie, de Ford Kuga staat klaar om

BEKIJK HIER EEN VIDEO OVER DE FORD KUGA

OVER FORD

Al meer dan een eeuw is Ford een leider in de automobielindustrie en hebben we de veranderingen in gang gezet. Nu, terwijl we ons opmaken voor een geëlektrificeerde toekomst, is ons doel om een betere wereld te creëren waarin iedereen de vrijheid heeft om te bewegen en zijn of haar dromen na te streven.

Ons streven is om tegen 2030 al onze personenauto's volledig elektrisch te maken. We hebben daarom geïnvesteerd in een elektrische autofabriek in Keulen als onderdeel van een wereldwijde investering van Ford om elektrificatie mogelijk te maken.

We hebben ons tot doel gesteld om CO2-neutraliteit te bereiken. Tegen 2050 zullen al onze wereldwijde activiteiten CO2-neutraal zijn. We hebben ook onze koers bepaald om tegen 2035 onze uitstoot tot nul te beperken voor alle autoverkopen en om CO2-neutraliteit te bereiken voor onze activiteiten in Europa.

Bovendien richten we ons op het creëren van de beste rij- en eigendomservaringen ter wereld. We streven ernaar een cultuur van inclusiviteit te bevorderen voor al onze medewerkers en een positieve bijdrage te leveren aan onze gemeenschappen. We geloven dat iedereen, ongeacht achtergrond of identiteit, moet kunnen genieten van de vrijheid en mogelijkheden die mobiliteit biedt.

Onze modellen: Nieuwe elektrische Ford ExplorerFord FiestaFord PumaFord FocusFord Mustang Mach-EFord Explorer PHEVFord Mustang

 

PROEFRIT AANVRAGEN

Bij Ford is het aanvragen van een proefrit eenvoudig en moeiteloos. Of je nu geïnteresseerd bent in een elektrische auto, een ruime gezinswagen of een sportieve bolide, wij bieden een breed scala aan modellen om uit te kiezen.

Tijdens een proefrit krijg je de kans om de Ford van jouw keuze echt te ervaren. Je kunt het comfort, de prestaties en de technologie van de auto zelf testen. Onze ervaren Agenten zullen al je vragen beantwoorden, zodat je optimaal kunt genieten van de rijervaring.

Bij Ford streven we ernaar om de best mogelijke rijervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsauto, een robuuste SUV of een krachtige elektrische auto, we hebben een model dat bij jouw wensen past. Klik hier en vraag vandaag nog een proefrit aan en ontdek de opwinding van rijden in een Ford.

Meer weten? Private Lease, Elektrisch rijden, Ford Autoverzekering, Ford originele accessoires, Ford Garanties, Financiering, Nieuws van FordAanbiedingenBereken gebruikskosten

LAAT JE INSPIREREN EN INFORMEREN!

Klik op onderstaande links voor meer informatie