EEN (ELEKTRISCHE) AUTO LEASEN: ALLES WAT JE EROVER MOET WETEN

GEPUBLICEERD OP: VRIJDAG 4 AUGUSTUS 2023

De wereld van auto's is voortdurend aan het evolueren, en het leasen van een auto wordt steeds populairder. Of je nu een particulier, een zakelijke professional of een zelfstandig ondernemer bent, het leasen van een auto biedt talloze voordelen. In deze blog gaan we dieper in op het leasen van een auto. We zullen de voordelen van het leasen van een auto bespreken, evenals de mogelijkheden voor privégebruik, zakelijk gebruik en het leasen als zzp'er. Lees verder om alles te ontdekken wat je moet weten over het leasen van een auto!

 

PRIVE EEN AUTO LEASEN (PRIVATE LEASE)

Als particulier een auto leasen kan een aantrekkelijke optie zijn, vooral als je niet wilt investeren in de aankoop van een nieuwe auto. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen bij het leasen van een auto voor privégebruik:

 

VOORDELEN VAN PRIVATE LEASE

1. Financiële voordelen

Een van de grootste voordelen van het leasen van een auto is dat je maandelijkse betalingen vaak lager zijn dan bij het kopen van een nieuwe auto. Je betaalt alleen voor het gebruik van de auto, niet voor de volledige waarde ervan. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de waardevermindering van de auto in de loop van de tijd.

2. Onderhoud en reparaties

Bij het leasen van een auto zijn onderhoud en reparaties meestal inbegrepen in het leasecontract. Dit betekent dat je minder zorgen hebt over onverwachte uitgaven voor het onderhoud van de auto. Het enige waar je meestal zelf voor moet zorgen, is het regelmatig laten uitvoeren van de voorgeschreven onderhoudsbeurten.

3. Nieuwe modellen en technologie

Door een auto te leasen, krijg je de mogelijkheid om regelmatig van auto te wisselen en te genieten van de nieuwste modellen en technologische innovaties. Dit stelt je in staat om altijd in een moderne en goed uitgeruste auto te rijden, zonder je zorgen te maken over verouderde technologie.

 

FORD AUTO'S VOOR PRIVÉGEBRUIK

Als het gaat om het leasen van een auto voor privégebruik, biedt Ford een breed scala aan modellen die perfect geschikt zijn voor verschillende wensen en budgetten. Hier zijn enkele populaire Ford-modellen die je kunt overwegen:

1. Ford Fiesta

De Ford Fiesta is een compacte auto die bekend staat om zijn wendbaarheid en brandstofefficiëntie. Het is een uitstekende keuze voor stadsritten en biedt tegelijkertijd comfort en rijplezier.

2. Ford Focus

De Ford Focus is een populaire keuze vanwege zijn ruime interieur, geavanceerde technologie en sportieve rijervaring. Het is een veelzijdige auto die geschikt is voor zowel dagelijkse ritten als lange afstanden.

3. Ford Mustang Mach-E (Elektrisch)

Als je geïnteresseerd bent in elektrisch rijden, biedt Ford de Mustang Mach-E, een volledig elektrische SUV met een opvallend ontwerp en indrukwekkende prestaties. Met een uitstekend rijbereik en geavanceerde functies is de Mustang Mach-E een spannende keuze voor liefhebbers van elektrische auto's.!

 

ZAKELIJK EEN AUTO LEASEN

Het leasen van een auto voor zakelijk gebruik biedt talloze voordelen voor bedrijven van elke omvang. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om te overwegen bij het zakelijk leasen van een auto:

 

VOORDELEN VAN ZAKELIJK AUTO LEASEN

1. Kostenbesparing en budgettering

Het leasen van een auto voor zakelijk gebruik kan financieel voordelig zijn voor bedrijven. In plaats van een grote som geld te investeren in de aankoop van een auto, kunnen bedrijven hun geld gebruiken voor andere bedrijfsbehoeften. Bovendien biedt het leasen van een auto voorspelbare maandelijkse kosten, waardoor het gemakkelijker wordt om het budget te beheren.

2. Fiscale voordelen

In veel landen zijn de leasekosten fiscaal aftrekbaar voor bedrijven. Dit kan helpen om de belastingverplichtingen van het bedrijf te verminderen. Het is echter altijd verstandig om advies in te winnen bij een belastingdeskundige om de specifieke regels en voordelen in jouw land te begrijpen.

3. Professioneel imago

Met een geleasede auto kun je jouw bedrijf een professioneel imago geven. Je kunt kiezen voor een representatieve en goed uitgeruste auto die je merkwaarde versterkt en vertrouwen wekt bij klanten en zakenpartners.

 

FORD AUTO'S VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Ford biedt een breed scala aan modellen die geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Hier zijn enkele Ford-modellen die populair zijn onder zakelijke leasers:

1. Ford Transit Custom

Voor bedrijven die interesse hebben aan een bestelwagen, is de Ford Transit Custom een betrouwbare keuze. Met een ruim laadvermogen, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en comfortabele zitplaatsen voor de bestuurder en passagiers, is de Transit Custom ontworpen om aan de wensen van zakelijke klanten te voldoen.

2. Ford Kuga (Hybride)

De Ford Kuga is een populaire keuze in het SUV-segment vanwege zijn veelzijdigheid en efficiëntie. De Ford Kuga is beschikbaar in plug-in hybrid waardoor het een aantrekkelijke optie is voor zakelijke leasers die milieubewust willen rijden.

 

AUTO LEASEN ALS ZZP'ER

Als zelfstandig ondernemer kan het leasen van een auto gunstig zijn voor jouw bedrijf. Hier zijn enkele overwegingen specifiek voor zzp'ers:

 

VOORDELEN VAN AUTO LEASEN ALS ZZP'ER

1. Professionele uitstraling

Als zzp'er is het belangrijk om een professioneel imago te behouden. Het leasen van een auto stelt je in staat om in een representatieve en betrouwbare auto te rijden, wat kan bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen bij klanten en het winnen van nieuwe zakelijke kansen.

2. Kostenbeheersing

Met een leaseauto kun je jouw autokosten beter beheersen. Je hebt een vast maandelijks leasebedrag dat gemakkelijker in jouw budget kan worden opgenomen. Bovendien zijn de onderhouds- en reparatiekosten vaak inbegrepen, waardoor je minder verrassingen hebt.

3. Belastingvoordelen

Als zzp'er kun je mogelijk profiteren van belastingvoordelen bij het leasen van een auto. In veel landen zijn de leasekosten deels aftrekbaar, evenals de btw. Raadpleeg een belastingdeskundige om te begrijpen welke specifieke voordelen er gelden in jouw situatie.

 

FORD AUTO'S VOOR ZZP'ERS

Ford biedt verschillende modellen die geschikt zijn voor zzp'ers, met een focus op betrouwbaarheid, efficiëntie en connectiviteit. Hier zijn enkele Ford-modellen die populair zijn onder zzp'ers:

Ford Puma

De Ford Puma is een compacte SUV met een modern en sportief design. Het biedt een uitstekende brandstofefficiëntie en geavanceerde rijhulpsystemen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor zzp'ers die op zoek zijn naar een veelzijdige en stijlvolle auto.

Het leasen van een auto biedt talloze voordelen, of je nu een particulier, een zakelijke professional of een zzp'er bent. Ford biedt een breed scala aan modellen die geschikt zijn voor verschillende behoeften en budgetten. Of je nu op zoek bent naar een compacte auto, een ruime sedan, een milieuvriendelijke hybride of een praktische bedrijfswagen, Ford heeft opties die aan jouw eisen voldoen. Overweeg het leasen van een Ford-auto en geniet van de voordelen van comfortabel, betrouwbaar en modern rijden!

 

OVER FORD

Al meer dan een eeuw is Ford een leider in de automobielindustrie en hebben we de veranderingen in gang gezet. Nu, terwijl we ons opmaken voor een geëlektrificeerde toekomst, is ons doel om een betere wereld te creëren waarin iedereen de vrijheid heeft om te bewegen en zijn of haar dromen na te streven.

Ons streven is om tegen 2030 al onze personenauto's volledig elektrisch te maken. We hebben daarom geïnvesteerd in een elektrische autofabriek in Keulen als onderdeel van een wereldwijde investering van Ford om elektrificatie mogelijk te maken.

We hebben ons tot doel gesteld om CO2-neutraliteit te bereiken. Tegen 2050 zullen al onze wereldwijde activiteiten CO2-neutraal zijn. We hebben ook onze koers bepaald om tegen 2035 onze uitstoot tot nul te beperken voor alle autoverkopen en om CO2-neutraliteit te bereiken voor onze activiteiten in Europa.

Bovendien richten we ons op het creëren van de beste rij- en eigendomservaringen ter wereld. We streven ernaar een cultuur van inclusiviteit te bevorderen voor al onze medewerkers en een positieve bijdrage te leveren aan onze gemeenschappen. We geloven dat iedereen, ongeacht achtergrond of identiteit, moet kunnen genieten van de vrijheid en mogelijkheden die mobiliteit biedt.

Onze modellen: Nieuwe elektrische Ford ExplorerFord FiestaFord PumaFord FocusFord Mustang Mach-EFord Explorer PHEVFord Mustang

 

PROEFRIT AANVRAGEN

Bij Ford is het aanvragen van een proefrit eenvoudig en moeiteloos. Of je nu geïnteresseerd bent in een elektrische auto, een ruime gezinswagen of een sportieve bolide, wij bieden een breed scala aan modellen om uit te kiezen.

Tijdens een proefrit krijg je de kans om de Ford van jouw keuze echt te ervaren. Je kunt het comfort, de prestaties en de technologie van de auto zelf testen. Onze ervaren Agenten zullen al je vragen beantwoorden, zodat je optimaal kunt genieten van de rijervaring.

Bij Ford streven we ernaar om de best mogelijke rijervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsauto, een robuuste SUV of een krachtige elektrische auto, we hebben een model dat bij jouw wensen past. Klik hier en vraag vandaag nog een proefrit aan en ontdek de opwinding van rijden in een Ford.

Meer weten? Private Lease, Elektrisch rijden, Ford Autoverzekering, Ford originele accessoires, Ford Garanties, Financiering, Nieuws van FordAanbiedingenBereken gebruikskosten

LAAT JE INSPIREREN EN INFORMEREN!

Klik op onderstaande links voor meer informatie