Ford Fiesta, Puma and Focus

TIJDELIJK AL VANAF € 319,- PER MAAND

Offerte aanvragen

JOUW FORD PRIVATE LEASEN?

Wil je een nieuwe Ford rijden voor een vast bedrag per maand? Dan is Ford Private Lease iets voor jou! Private lease is heel overzichtelijk, want verzekeringen, onderhoud en belastingen zijn al inbegrepen in het maandbedrag. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Zie hieronder onze scherpe prijzen. Alle aanbiedingen zijn geldig tot en met 30 juni 2023.

ONZE MODELLEN

Ford Fiesta

FIESTA

Met Ford Private Lease
Vanaf € 319,- per maand

Offerte aanvragen

Maandbedrag berekenen

Ford Puma

PUMA

Met Ford Private Lease
Vanaf € 379,- per maand

Offerte aanvragen

Maandbedrag berekenen

Nieuwe Ford Focus

FOCUS

Met Ford Private Lease
Vanaf € 425,- per maand

Offerte aanvragen

Maandbedrag berekenen

Ford Kuga

KUGA PHEV

Met Ford Private Lease
Vanaf € 535,- per maand

Offerte aanvragen

Maanbedrag berekenen

Ford Mustang Mach-E

MUSTANG MACH-E

Met Ford Private Lease
Vanaf € 829,- per maand

Offerte aanvragen

Aanbieding bekijken

HOE WERKT HET?

Wil je zorgeloos rijden voor een vast maandbedrag? Kies dan voor Ford Private Lease. Met Ford Private Lease betaal je een vast bedrag per maand voor jouw Ford. Je maandbedrag is gebaseerd op de door jou samengestelde auto, de gewenste looptijd en het aantal kilometers dat je jaarlijks verwacht te rijden. In dit maandbedrag zijn onderhoud, afschrijvingen en verzekeringen al opgenomen. Zo kan je zonder zorgen de weg op. Lekker overzichtelijk dus, want alles zit in één maandbedragTooltip. En aan het einde van de looptijd lever je de auto gewoon weer in en stap je weer in een nieuwe Ford!

Meer weten

WAAROM FORD LEASE?

Bij Ford Lease profiteer je van one-stop-shopping. Wij kunnen als geen ander scherpe leasetarieven, hoogwaardige service en andere voordelen voor jou en je auto bieden. Ford Lease werkt namelijk uitsluitend met officiële Ford Agenten en je kunt bij hen voor alles terecht; van vragen tot hulp bij samenstellen, van bestellen tot levering van je nieuwe Ford. En natuurlijk ook voor alle onderhoud en reparaties. Zo heb je alles onder één dak, wel zo handig.

Meer weten

NU NOG MEER ZEKERHEID

We beleven allemaal onzekere tijden. Maar we willen er in ieder geval voor zorgen dat jij je geen zorgen over jouw Ford Private Lease contract hoeft te maken. Daarom bieden we nu iets extra’s: bij Ford Lease heb je standaard de mogelijkheid om je Ford Private Lease kosteloos op te zeggen mocht je onverhoopt in het komende jaar je baan verliezen. Zo stap je het komende jaar met een gerust hart in jouw nieuwe Ford. Vraag jouw Ford Agent naar de voorwaarden of bekijk de aanvullende voorwaarden hier.

Ford Lease draagt het officiële Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat onze voorwaarden en regels voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk. Bovendien stellen we jouw belang altijd centraal. Zo weet je zeker dat je bij Ford Lease met een gerust hart een private leasecontract kunt afsluiten. En aan het einde van de looptijd lever je de auto gewoon weer in en stap je weer in een nieuwe Ford!

Wil je meer weten over het keurmerk? Kijk dan op www.keurmerkprivatelease.nl en bekijk onze aanvullende voorwaarden.

Keurmerk private lease

Klik op onderstaande links voor meer informatie