NIEUWE FORD E-TOURNEO COURIER

SLIM EN CAPABEL. RUIMTE VOOR AVONTUUR

Kies tussen twee of vijf zitplaatsen, plus ruimte voor je spullen, en maak je klaar voor een lang weekend. Altijd volledig elektrisch met SUV-looks, uitgebreide connectiviteit en epische flexibiliteit. Hij is wat jij wilt dat 'ie is. Waar je ook bent.

VOLLEDIG ELEKTRISCH

Alles op een rijtje over jouw elektrische aandrijflijn.

All-electric icon

Vermogen van 100 kW/136 pk


AC-laden tot 7.4kWV769 AC Charging Single / 11kWV769 AC Charging Three


DC-snelladen tot 100 kW


Tot 750 kg trekgewichtMax. towing varies based on cargo Torque and towing attributes

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Ford Tourneo Courier Active Green rear 3/4 view

RUIMTE

De E-Tourneo Courier tilt personenvervoer naar een hoger niveau: royale ruimte, maar compact genoeg voor in de stad. Dat betekent dat hij gebouwd is voor avontuur en klaar is om plezier te maken. Dankzij de verrassend grote binnenruimte, de veelzijdigheid van de neerklapbare achterbank en de vele opbergmogelijkheden kun je gemakkelijk alles inpakken voor jouw avontuurMax. towing varies based on cargo.

Ford Tourneo Courier Back seat view

COMFORT

Bij de E-Tourneo Courier gaat het om comfort, capaciteit en verschillende configuraties. De eenvoudig neerklapbare achterbank geeft een bagageruimte van 2,45 m³ in 2-zitsmodus. Dat is meer dan genoeg ruimte voor avontuurlijke weekends. Met de stoelen omhoog vervoert hij gemakkelijk vijf passagiers. Ideaal voor het dagelijks leven of tripjes weg met vrienden.

Ford Tourneo Courier Interior view

VERBINDING

De E-Tourneo Courier beschikt over een 12 inch touchscreen met SYNC4V769 Voice-operated systems -infotainment, samen met een standaard FordPass Connect-modem. Als je de modem via de FordPass-app aan je smartphone koppelt, krijg je toegang tot een heleboel functies, zoals locatiebepaling, onderhoudsstatus van het voertuig, brandstofniveaus, op afstand vergrendelen en ontgrendelen, en meer.   

Ford Tourneo Courier Cactus Grey rear 3/4 view

E-TOURNEO COURIER

Houd mij op de hoogte

Klik op onderstaande link voor meer informatie