Ford E-Transit front vie parked with fleet

VERANTWOORD ONDERNEMEN

NIEUWE FORD E-TRANSIT

Het getoonde model is de Ford E-Transit

Beschikbaar in 2022

De afbeeldingen zijn niet volgens EU-specificatie

Chassisconversie (bedrijfsauto uiterst links) is louter voor illustratieve doeleinden

 

 

  •  
    MAXIMALE LAADRUIMTE
  •  
    MAXIMAAL LAADVERMOGEN (ZONDER PASSAGIERS)
  • miles
    ELEKTRISCH RIJBEREIK
  • Houd mij op de hoogte

VOLLEDIG ELEKTRISCH. ZONDER COMPROMIS.

De nieuwe Transit generatie. Speciaal gemaakt om net zo sterk, capabel en veelzijdig te zijn als altijd. En nu ook met emissievrij rijden. De E-Transit is de nieuwste aanwinst in de groeiende serie elektrische voertuigen van Ford en luidt een nieuw tijdperk in voor de iconische Transit-bus. De bestelauto met een accu van 67 kWh en 400 volt is ontworpen om jouw bedrijf te laten groeien en tegelijkertijd aan de duurzaamheidsdoelstellingen te voldoen. Hij levert tot 317 km rijbereik op één ladingFull Charge. De volledig elektrische aandrijflijn zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot emissie-vrije zones. Met Pro Power Onboard kun je je gereedschap overal aansluiten op een 2,3 kW/230-voltaansluiting. De E-Transit is verkrijgbaar in twee hoogte- en drie lengtevarianten en biedt 15,1 kubieke meter laadruimteTooltip. Wat je eisen ook zijn, er is een configuratie die jouw bedrijf elektrisch maakt.

Man laadt de Ford E-Transit op

EMISSIELOOS RIJDEN

Je kunt niet alleen profiteren van een besparing van ongeveer 40%Tooltip op de onderhoudskosten in vergelijking met dieselvoertuigen, maar als volledig elektrisch voertuig elimineert de E-Transit ook de uitstoot tijdens het rijden**. Hierdoor kun je door emissie-vrije zones rijden en kan het je bedrijf ook helpen de duurzaamheids- en kooldioxidereductiedoelstellingen te halen. En je kunt de milieuvoordelen verhogen door een duurzame energieleverancier te gebruiken bij het opladen van je voertuig.

De Ford E-Transit rijdt door de stad

GERUISLOOS VERMOGEN

Met een muisstille elektrische aandrijflijn kun je met de E-Transit altijd en overal werken. Of je nu 's nachts werkt of' 's ochtends vroeg bezorgt, de elektrische bedrijfswagen zorgt ervoor dat lokale geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt.

De Ford E-Transit staat op de bouw

PRO POWER ONBOARD

Met zijn grote elektrische accu kun je je gereedschap overal van stroom voorzien, waar je werk je ook brengt. De Pro Power Onboard is verkrijgbaar als extra optie en levert 2,3 kW vermogen zonder dat er een generator nodig is. Je kunt dus gewoon je boor, zaag of laptop of iets anders aansluiten op de 230-voltaansluiting in de cabine en aan de slag gaan.

COMPROMISLOZE MOGELIJKHEDEN

De slim ontworpen E-Transit levert emissieloos rijden zonder afbreuk te doen aan de vele mogelijkheden van de Transit. De accu bevindt zich onder de carrosserie van het voertuig om de ruimte te maximaliseren. Met een keuze uit 3 lengtes en 2 dakhoogtes heb je dus 9,5 tot 15,1 kubieke meter beschikbare laadruimte die tot 1.616 kg ladingTooltip kan vervoeren. En met een optionele elektrische zijschuifdeur (rechts) en achterdeuren op volledige hoogte met optioneel LED-Downlighter heb je moeiteloos toegang tot je lading.

Ruime opslag in de Ford E-Transit
Het infotainment in de Ford E-Transit

FORD SYNC 4

Ford SYNC 4 is een met de cloud verbonden communicatie- en entertainmentsysteem aan boord. Cloudverbinding geeft SYNC 4 een geavanceerde routeplanning en spraakherkenning. De mogelijkheid om draadloos te updaten zorgt ervoor dat de interface van je bestelauto voortdurend in ontwikkeling is. En met draadloze smartphone-integratie, een nieuw 12 inch touchscreen en nog veel meer, ervaar je een nieuwe wereld van connectiviteit met SYNC 4SYNC 4.

FordPass gelinkt aan je Ford E-Transit

FORD TELEMATICS

Als je een groter wagenpark exploiteert, kan ons assortiment Ford Telematics-oplossingen je helpen om dit doeltreffender te beheren, de productiviteit te maximaliseren en de stilstand van je voertuigen te minimaliseren. Ford Telematics geeft krachtige, datagestuurde inzichten in de dagelijkse besturing van je wagenpark. Je kunt zo snel de onderhoudsstaat van je voertuigen bekijken en de productiviteit verbeteren door problemen die aandacht vereisen snel te identificeren.

De Ford E-Transit wordt in het magazijn opgeladen

OPLADEN IN HET MAGAZIJN

Wij kunnen je voorzien van de hard- en software om je wagenpark aan het eind van de dag eenvoudig op te laden. We kunnen een oplaadpunt op je terrein installeren om je E-Transit in iets meer dan 8 uurEPA op te laden van 0 – 100%.

De Ford E-Transit wordt op openbare plek opgeladen

OPLADEN OP OPENBARE PLAATSEN

Waar zaken je ook brengen, het opladen van je E-Transit moet moeiteloos zijn. Ons snelgroeiende FordPass-oplaadnetwerk zal tegen 2021 meer dan 150.000 openbare oplaadpunten in heel Europa hebben. En de krachtige, snelle oplaadpunten van IONITY hebben 400 locaties met elk meerdere oplaadpunten. Door middel van snelladen met 115 KW is jouw Transit is 40 minuten tot 80% opgeladen, zodat jij weer snel onderweg bent.

De Ford E-Transit wordt thuis opgeladen

THUIS OPLADEN

Thuis de E-Transit opladen is net zo eenvoudig als het opladen van je smartphone en is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je bestelwagen klaar is om te vertrekken wanneer jij dat wilt. Je kunt ook een Ford Connected Wallbox bij je thuis installeren om te profiteren van meer gemak en sneller opladen.

Klik op onderstaande link voor meer informatie