SPECIAAL VOOR JOU ONTWORPEN

Van geavanceerde rijhulptechnologieën tot hoogwaardige connectiviteitsfuncties en innovatieve ontwerpdetails: De Mustang Mach-E zorgt voor een moeiteloos plezierige rij-ervaring met jou als middelpunt.

AUTOTECHNOLOGIE

RIJMODI

Met je Mustang Mach-E kun je je rijervaring aanpassen aan de stijl van jouw voorkeur. Drie verschillende rijmodi - Active, Whisper en Untamed - veranderen het geluid van de motor, de omgevingsverlichting en zelfs het reactievermogen van je auto, perfect passend bij je stemming.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Rij met gemak in druk verkeer. Met de Adaptive Cruise Control met Stop & Go behoud je automatisch de vooraf ingestelde afstand ten opzichte van je voorligger. Het systeem kan je auto bij druk verkeer ook volledig tot stilstand brengen en automatisch weer versnellen naar je gekozen snelheid.

PRE-COLLISION ASSIST

Pre-Collision Assist maakt gebruik van een camera die de weg voor je scant en je waarschuwt voor een mogelijke botsing met een auto, voetganger of fietser. Als je niet op tijd op de waarschuwing reageert, kan het systeem automatisch op volle kracht remmen en de impact van een frontale botsing verminderen of zelfs volledig vermijden.

ACTIVE PARK ASSIST

Laat je auto het parkeren voor je verzorgen als dat nodig is. Eenmaal geactiveerd, kan de intelligente Active Park Assist een geschikte loodrechte of parallelle parkeerruimte vinden en je er vervolgens moeiteloos in en uit sturen. De achteruitrij- en inparkeerfunctie geeft ook een hoorbaar signaal af wanneer je te dicht bij objecten in je omgeving komt.

BLIND SPOT INFORMATION SYSTEM EN CROSS TRAFFIC ALERT

Je krijgt een extra paar ogen. Cross Traffic Alert helpt je bij het achteruit verlaten van ruimtes door je te waarschuwen als er voertuigen naderen - van beide kanten.

Het Blind Spot Information System controleert ook voertuigen die zich tijdens het rijden in je dode hoek bevinden. Het systeem laat het je via waarschuwingslampjes in beide buitenspiegels weten als er een gevaar wordt gedetecteerd.

EVASIVE STEERING

Je Mustang Mach-E bevat ook Evasive Steering Assist als onderdeel van het bredere Pre-Collision Assist-systeem. De technologie signaleert wanneer je uitwijkt om een obstakel te vermijden en biedt dan extra stuurondersteuning om het object op je traject te omzeilen.

AUTOMATISCH GROOTLICHT

Je Mustang Mach-E kan de koplampen automatisch dimmen als tegemoetkomend verkeer nadert. Automatisch grootlicht kan dan automatisch omschakelen naar volledig licht zodra de weg voor je vrij is.

CONNECTIVITEIT

SYNC 4A

Ford SYNC 4A is een met de cloud verbonden communicatie- en entertainmentsysteem aan boord. Connectiviteit in de cloud maakt geavanceerde routeplanning en gespreksherkenning mogelijk. En met draadloze smartphone-integratie, elektrisch voertuigoplaadbeheer, een intuïtief 15,5 inch touchscreen en nog veel meer, ervaar je een nieuwe wereld van connectiviteit via je auto.

ONTDEK SYNC 4A

DRAADLOZE UPDATES

Je Mustang Mach-E is ontworpen om zich in de loop van de tijd te ontwikkelen. Betrouwbare draadloze updates bieden verbeteringen: van het bijwerken van DE SYNC® 4A-software tot upgrades die de kwaliteit, de mogelijkheden en het gemak van je auto verbeteren. De meeste van deze updates worden automatisch geïnstalleerd, mogelijk gemaakt door innovatieve, met de cloud verbonden technologie. Grotere updates kunnen via wifi worden geïnstalleerd wanneer en waar het je uitkomt.

FORDPASS

FordPass Connect wordt nóg krachtiger als deze via de FordPass-app met je smartphone verbonden wordt. Als je verbinding hebt gemaakt, kun je verschillende innovatieve nieuwe functies ontgrendelen. Zo kun je bijvoorbeeld je telefoon gebruiken om je auto te vinden en het op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen. Je kunt je oplaadstatus, de kilometerstand en bandenspanning controleren en voertuigmeldingen op je telefoon ontvangen. Je kunt je navigatiesysteem ook vanuit je huis programmeren door een bestemming via je telefoon naar de auto te sturen.

INNOVATIEF DESIGN

 

JE TELEFOON ALS SLEUTEL

Geen gerommel meer met je sleutel met afstandsbediening. Gebruik je telefoon als sleutel om je Mustang Mach-E te starten en te bedienen. Met de FordPass-app kun je de kofferruimte ook openen en de afstandsbediening in je Mustang Mach-E inschakelen zonder dat je een daadwerkelijke sleutelhanger nodig hebt.

E-LATCH SYSTEM

We hebben de portierhendels van de Mustang Mach-E verwijderd en een elegant, gestroomlijnd ontwerp gecreëerd. Als je dichtbij je auto komt, herkent het systeem je telefoon of sleutel met afstandsbediening en wordt er een knop op de portierstijl verlicht. Druk simpelweg op de knop om de deur te openen. Als je vertrekt, zal het systeem zichzelf ook automatisch vergrendelen.

WELKE KIES JIJ

VERGELIJK UITVOERINGEN

 • All-New Ford Mustang Mach-E First Edition

  Uitverkocht

  BESCHIKBAARHEID Mach-E AWD First Edition
  GESCHATTE LEVERDATUM Vanaf begin 2021 Vanaf begin 2021 Vanaf begin 2021
  VANAFPRIJS €49,925CX727 Indicative Pricing RRP €57,665CX727 Indicative Pricing RRP €70,940CX727 Indicative Pricing RRP
  SPECIFICATIES Mach-E AWD First Edition

  ACCUVERMOGEN (kWh)

       

  Grote accu

  98.8 kWh 98.8 kWh 98.8 kWh

  Standaard accu

  75.7 kWh 75.7 kWh  
  ACTIERADIUS (KM)      

  Grote accu

  600 km 540 km 540 km

  Standaard accu

  450 km 420 km  
  AANDRIJFLIJN Achterwielaandrijving (RWD) Vierwielaandrijving met dubbele motor (AWD) Vierwielaandrijving met dubbele motor (AWD)
  MAXIMAAL VERMOGEN (kW/pk)      

  Grote accu

  210 kW / 285 pk 248 kW / 337 pk 248 kW / 337 pk

  Standaard accu

  190 kW / 258 pk 190 kW / 258 pk  
  MAXIMALE KOPPEL (Nm) 415 Nm 565 Nm 565 Nm
  ACCELERATIE 0-100 km/h (ROLLENDE START)      

  Grote accu

  6,2 secondenCX727 Model Acceleration Rolling 5,1 secondenCX727 Model Acceleration Rolling 5,1 secondenCX727 Model Acceleration Rolling

  Standaard accu

  6,1 secondenCX727 Model Acceleration Rolling 5,6 secondenCX727 Model Acceleration Rolling 5,6 secondenCX727 Model Acceleration Rolling
  ACCELERATIE 0-100 km/h (STILSTAANDE START)      

  Grote accu

  7,0 secondenCX727 Model Acceleration Stationary 5,8 secondenCX727 Model Acceleration Stationary 5,8 secondenCX727 Model Acceleration Stationary

  Standaard accu

  6,9 secondenCX727 Model Acceleration Stationary 6,3 secondenCX727 Model Acceleration Stationary 6,3 secondenCX727 Model Acceleration Stationary
  TOPSNELHEID (km/u) 180 km/uur 180 km/uur 180 km/uur
  MAX. DC-LAADVERMOGEN (kW)      

  Grote accu

  150 kW 150 kW 150 kW

  Standaard accu

  115 kW 115 kW  
  TOTALE LAADTIJD (10-80%)      

  Grote accu

  45 minuten 45 minuten 45 minuten

  Standaard accu

  38 minuten 38 minuten  
  STYLING Mach-E AWD First Edition
  KLEUROPTIES 7 7 CX727 First Edition Colour Options

  PANORAMADAK

      X
  CARROSSERIEKIT OP MAAT   X X
  FORMAAT VELGEN 18” lichtmetalen velgen 19” lichtmetalen velgen 19” lichtmetalen velgen
  RODE REMKLAUWEN   X X
  ADAPTIVE, VOOR DE MUSTANG KENMERKENDE LED KOPLAMPEN   X X
  LED-REFLECTORKOPLAMPEN X    
  VOOR DE MUSTANG KENMERKENDE LED-ACHTERLICHTEN X X X
  VERWARMDE BUITENSPIEGELS MET DE VOOR DE MUSTANG KENMERKENDE WELKOMSTLICHTPROJECTIE  X X X
  ELEKTRISCH INKLAPBARE BUITENSPIEGELS   X X
  INTERIEURBEKLEDING Lichte hemelbekleding en SENSICO-stoelbekleding Donkere hemelbekleding en geperforeerde SENSICO-stoelbekleding Donkere hemelbekleding en geperforeerde SENSICO-stoelbekleding met blauwe/rode stiksels
  VERSTELBARE VOORSTOELEN MET 8 STANDEN EN GEHEUGENFUNCTIE   X X
  VERWARMDE VOORSTOELEN X X X
  TECHNOLOGIE Mach-E AWD First Edition
  ZIJDEUR MET E-LATCH X X X
  B&O-AUDIO SYSTEEM MET 10 LUIDSPREKERS     X
  10,2 inch DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL X X X
  15,5 inch KLEURENTOUCHSCREEN X X X
  NIEUWE GENERATIE FORD SYNC MET VERBONDEN NAVIGATIE EN SPRAAKBESTURING X X X
  FORDPASS CONNECT X X X
  DRAADLOZE OPLADER X X X
  360°-camera     X
  HANDSFREE ACHTERKLEP     X
  GEAVANCEERDE ACTIEVE PAREERHULP     X
  INTELLIGENTE ADAPTIEVE CRUISE CONTROL X X X
  CAPACITEIT & AFMETINGEN Mach-E
  AWD First Edition
  HOOGTE 1597 mm 1597 mm 1597 mm
  BREEDTE 1881 mm 1881 mm 1881 mm
  LENGTE 4712 mm 4712 mm 4712 mm
  ZITPLAATSEN 5 5 5
  BAGAGERUIMTE (MET NEERGEKLAPTE ACHTERSTOELEN) 1420L 1420L 1420L
  BAGAGERUIMTE (met de achterstoelen omhoog) 402L 402L 402L
  KOFFERBAK VOORKANT 81L 81L 81L
  TREKVERMOGEN 750 Kg 750 Kg 750 Kg
  BESCHIKBARE UPGRADEPAKKETTEN Mach-E
  AWD First Edition

  TECHNOLOGIEPAKKET

  OptioneelCX727 Optioneel 1 OptioneelCX727 Optioneel 1  
  TECHNOLOGIEPAKKET + OptioneelCX727 Optioneel 2 OptioneelCX727 Optioneel 2 X