FORD MUSTANG MACH-E GT

Ervaar de kracht, passie en prestaties die de Mustang Mach-E GT levert in combinatie met een flinke dosis luxe. Met zijn koppel van 860 NmCalculated via peak performance niet alleen de krachtigste in het gamma van de Mustang Mach-E, maar ook de snelst accelererende Ford Mustang die in Europa leverbaar is en de 0-100 km/u aflegt in minder dan 3,7 secondenDe testgegevens van Ford. De Mustang Mach-E GT biedt bovendien een elektrische actieradius van maximaal 500 kmWorldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure .

Met zijn prestaties en uitstraling doet de Mustang Mach-E GT harten sneller kloppen.

FORD MUSTANG MACH-E GT 

Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT driving through tunnel

PRESTATIES

0 – 100 km/u in 3,7 seconde

487 pk

860 Nm koppel

Ford Mustang Mach-E GT showing Brembo brakes

HOOGWAARDIGE BREMBO-REMMEN

De geventileerde 19 inch remschijven op de voorwielen en opvallende rode remklauwen van de Mach-E GT leveren remprestaties die het circuit waardig zijn en werden ontworpen door Brembo, de Italiaanse fabrikant van hoogwaardig remmen.

RIJMODUS UNTAMED PLUS

De rijmodus Untamed Plus is exclusief voor de Mach-E GT en levert extra vermogen ten opzichte van de rijmodus Untamed van de Mach-E. Deze rijmodus werd ontworpen voor het circuit, en biedt nog meer rijsensatie die langer aanhoudt. 

Ford Mustang Mach-E GT interior cockpit view from passenger side
Ford Mustang Mach-E GT showing Brembo brakes

MAGNERIDE-SCHOKDEMPERSYSTEEM

De actieve MagneRide®-ophanging past zich 1000 keer per seconde aan en houdt de Mach-E GT stevig op het asfalt gedrukt. Dit zorgt voor comfortabel en vertrouwenwekkend rijgedrag.

A smartphone charging in a Ford vehicle

CONNECTIVITEIT

All-New Ford Mustang Mach-E interior with steering wheel and Next Generation Ford SYNC screen

SYNC 4A INFOTAINMENT

Cloudverbinding voor communicatie en entertainment met een 15,5 inch touchscreen, spraakherkenning, draadloze smartphone-integratie en laadbeheer voor de auto. Bovendien plant geavanceerde navigatie op slimme wijze laadstops voor langere ritten.

Driver using the SYNC 4 touchscreen in an All-New Ford Mustang Mach-E

FORD POWER-UP SOFTWARE UPDATES

De Mustang Mach-E GT is ontworpen om mee te groeien met de tijd. Naadloze, veilige draadloze updates bieden verbeteringen, waarbij elke upgrade de kwaliteit, de mogelijkheden en het gemak van je auto verbeteren.

Man using FordPass App on phone

FORDPASS APP

Ontgrendel de slimme kant van je Mach-E GT. Vergrendel en ontgrendel je auto, controleer de laadniveaus en de actieradius, vind oplaadstations en betaal voor het opladen, allemaal vanaf je smartphone.

Ford Mustang Mach-E GT in motion profile view

ONTWERP

Ford Mustang Mach-E GT front view while charging

BEREIK EN OPLADEN

TOT 500 KM OP EEN ENKELE LADING

De Mustang Mach-E GT profiteert van dezelfde laadondersteuning als de Mach-E, waaronder toegang tot ons BlueOval™-laadnetwerk. Bovendien wordt je Mustang Mach-E GT geleverd met oplaadkabels die je thuis en onderweg kunt gebruiken.

Explore Charging

 

Man connecting charger to New Ford Mach-E GT
Ford Connected Wallbox installed on a building

THUIS OPLADEN

Net zo eenvoudig als het opladen van je smartphone. Gebruik de meegeleverde thuislaadkabel in combinatie met een conventioneel stopcontact of kies voor een Ford Connected Wallbox voor snellere laadtijden. 

A man charging an all-new Ford Mustang Mach-E

BIJ EEN OPENBAAR OPLAADPUNT

Inclusief vijf jaar gratis lidmaatschap van ons Blue Oval®-laadnetwerk. Biedt toegang tot meer dan 300.000 oplaadstations in heel Europa, waaronder snelladers van IONITY, eenvoudig te betalen met één account.

A woman charging an all-new Ford Mustang Mach-E at an IONITY charging station

IONITY-LAADNETWERK

Ford is partner binnen het snelgroeiende IONITY-netwerk en installeert overal in Europa laadstations met hoge capaciteit. Hiermee kun je een Mustang Mach-E opladen met tot wel 93 km actieradius in slechts 10 minuten. IONITY is van plan om in 2025 over meer dan 7000 stations in heel Europa te beschikken, waarbij elke locatie over gemiddeld zes laadpunten zal beschikken.

Vragen over de Mustang Mach-E? Of hoe deze te bestellen?

Vanwege de grote vraag zijn bepaalde Mustang Mach-E-modellen beperkt te bestellen.
Bekijk de beschikbare modellen op voorraad
Neem contact op met jouw dealer voor meer informatie