DE NIEUWE FORD KUGA PHEV: MEER KUGA DAN OOIT

GEPUBLICEERD OP: VRIJDAG 23 FEBRUARI 2024

Met de toenemende aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijke mobiliteit, wordt de vraag naar plug-in hybride voertuigen steeds groter. Ford heeft hierop ingespeeld met de introductie van de nieuwe Ford Kuga PHEV. Deze geavanceerde plug-in hybride combineert indrukwekkende prestaties met een focus op milieubewust rijden. Laten we eens kijken naar wat deze nieuwe Kuga te bieden heeft.

Nieuwe Kuga

De Ford Kuga PHEV is uitgerust met een krachtige aandrijflijn die het beste van twee werelden combineert. Met een benzinemotor en een elektrische motor levert dit voertuig indrukwekkende prestaties en efficiëntie. De elektrische motor zorgt voor stille en soepele acceleratie, terwijl de benzinemotor extra vermogen levert wanneer dat nodig is. Dit resulteert in een vlotte en dynamische rijervaring die het rijplezier bevordert, zelfs bij zware belading.

Naast zijn krachtige prestaties, richt de Ford Kuga PHEV zich op het verminderen van zijn milieu-impact. Met zijn plug-in hybride aandrijving kan de Kuga tot wel 66 kilometer puur elektrisch rijden, waardoor de uitstoot van schadelijke gassen wordt geminimaliseerd. Dit maakt de Kuga PHEV een aantrekkelijke keuze voor bestuurders die streven naar een groenere manier van rijden, zonder concessies te doen aan prestaties.
 

Nieuwe Kuga

De nieuwe Ford Kuga is voorzien van geavanceerde technologieën die de rijervaring en veiligheid verbeteren. Met het SYNC 3-infotainmentsysteem hebben bestuurders eenvoudig toegang tot navigatie, entertainment en handsfree communicatie via een gebruiksvriendelijk touchscreen. De Kuga beschikt ook over geavanceerde rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruise control, lane-keeping assist en verkeersbordherkenning, die de veiligheid en het gemak van de bestuurder bevorderen. Daarnaast biedt de FordPass Connect-technologie de mogelijkheid om op afstand het voertuig te vergrendelen/ontgrendelen en belangrijke voertuiginformatie te controleren via een smartphone-app.

De nieuwe Ford Kuga PHEV vertegenwoordigt de vooruitgang op het gebied van duurzame mobiliteit, waarbij krachtige prestaties en milieubewust rijden hand in hand gaan. Met zijn geavanceerde hybride aandrijving, milieuvriendelijk ontwerp en innovatieve technologieën, biedt de Kuga PHEV een aantrekkelijke keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde combinatie van prestaties en duurzaamheid.
 

Nieuwe Kuga

CHECKLIST

Waar je op moet letten bij het zoeken naar jouw ideale auto? Hier de belangrijkste punten onder elkaar:

 1. Budget: Bepaal hoeveel je bereid bent te besteden.
 2. Type auto: Beslis of je een hatchback, SUV, etc. wilt.
 3. Brandstofefficiëntie: Overweeg het brandstofverbruik van de auto.
 4. Gebruikskosten: Informeer jezelf voldoende over de maandelijkse en jaarlijkse gebruikskosten van de auto
 5. Ruimte: Denk na over hoeveel passagiers en bagage je regelmatig zult vervoeren.
 6. Technologische functies: Controleer of de auto beschikt over gewenste functies zoals een infotainmentsysteem, navigatie, etc.
 7. Onderhoudskosten: Informeer naar de verwachte onderhoudskosten en garantie.
 8. Proefrit: Maak altijd een proefrit om het rijgedrag en comfort te ervaren.
 9. Verzekering: Vergeet niet de verzekeringskosten in overweging te nemen.
 10. Resale value: Overweeg de doorverkoopwaarde van de auto.
 11. Milieuvriendelijkheid: Als dit belangrijk voor je is, kijk dan naar milieuvriendelijke opties zoals hybride of elektrische modellen.

Hopelijk helpt dit je bij het maken van een weloverwogen beslissing!

BEKIJK HIER EEN VIDEO OVER DE FORD KUGA

OVER FORD

Al meer dan een eeuw is Ford een leider in de automobielindustrie en hebben we de veranderingen in gang gezet. Nu, terwijl we ons opmaken voor een geëlektrificeerde toekomst, is ons doel om een betere wereld te creëren waarin iedereen de vrijheid heeft om te bewegen en zijn of haar dromen na te streven.

Ons streven is om tegen 2030 al onze personenauto's volledig elektrisch te maken. We hebben daarom geïnvesteerd in een elektrische autofabriek in Keulen als onderdeel van een wereldwijde investering van Ford om elektrificatie mogelijk te maken.

We hebben ons tot doel gesteld om CO2-neutraliteit te bereiken. Tegen 2050 zullen al onze wereldwijde activiteiten CO2-neutraal zijn. We hebben ook onze koers bepaald om tegen 2035 onze uitstoot tot nul te beperken voor alle autoverkopen en om CO2-neutraliteit te bereiken voor onze activiteiten in Europa.

Bovendien richten we ons op het creëren van de beste rij- en eigendomservaringen ter wereld. We streven ernaar een cultuur van inclusiviteit te bevorderen voor al onze medewerkers en een positieve bijdrage te leveren aan onze gemeenschappen. We geloven dat iedereen, ongeacht achtergrond of identiteit, moet kunnen genieten van de vrijheid en mogelijkheden die mobiliteit biedt.

Onze modellen: Nieuwe elektrische Ford ExplorerFord FiestaFord PumaFord FocusFord Mustang Mach-EFord Explorer PHEVFord Mustang

 

PROEFRIT AANVRAGEN

Bij Ford is het aanvragen van een proefrit eenvoudig en moeiteloos. Of je nu geïnteresseerd bent in een elektrische auto, een ruime gezinswagen of een sportieve bolide, wij bieden een breed scala aan modellen om uit te kiezen.

Tijdens een proefrit krijg je de kans om de Ford van jouw keuze echt te ervaren. Je kunt het comfort, de prestaties en de technologie van de auto zelf testen. Onze ervaren Agenten zullen al je vragen beantwoorden, zodat je optimaal kunt genieten van de rijervaring.

Bij Ford streven we ernaar om de best mogelijke rijervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsauto, een robuuste SUV of een krachtige elektrische auto, we hebben een model dat bij jouw wensen past. Klik hier en vraag vandaag nog een proefrit aan en ontdek de opwinding van rijden in een Ford.

Meer weten? Private Lease, Elektrisch rijden, Ford Autoverzekering, Ford originele accessoires, Ford Garanties, Financiering, Nieuws van FordAanbiedingenBereken gebruikskosten

LAAT JE INSPIREREN EN INFORMEREN!

Klik op onderstaande links voor meer informatie