MUSTANG MACH-E ONLINE BESTELLEN VEELGESTELDE VRAGEN

 • Om te bestellen ga je gewoon naar de webpagina van de Mustang Mach-E en configureer je de gewenste uitvoering.

  Selecteer vervolgens een deelnemende Ford dealer en log in op je Ford Account. Je krijgt nu de prijs te zien van je Mustang Mach-E van je geselecteerde Ford dealer. Doe daarna een aanbetaling bij de dealer.

  Zodra je hebt betaald, ontvang je per e-mail een bevestiging van je betaling en een uniek reserveringsnummer. Als je deze e-mail niet ontvangt, controleer dan je spamfolder. 

  Als je van gedachten bent veranderd, kun je de bestelling annuleren en ontvang je de aanbetaling volledig terug via de manier zoals je de aanbetaling hebt betaald. Log in op je Ford Account, klik op de knop ‘Annuleren’ en volg de instructies op het scherm. Check de Voorwaarden van je bestelling voor meer informatie.

  Let op: de prijs van de Mustang Mach-E GT zal op een latere datum worden bekendgemaakt.

  Je kunt op elk moment opnieuw inloggen op je Ford Account om de status van je bestelling na te gaan.

 • Je ontvangt een e-mailbericht vanaf december met de vraag om in te loggen op je Ford Account op de website van Ford en je reservering om te zetten in een bestelling. 

  De productie is gestart voor alle klanten die een reservering gemaakt hebben en het ligt op schema om geleverd te worden in Nederland in het voorjaar 2021. 

  We adviseren je om je bestelling zo snel mogelijk te bevestigen na ontvangst van het e-mailbericht zodat de productie van je auto op schema blijft. Anders bestaat de kans op vertraging en krijg je mogelijk niet de gewenste specificatie. 

  Wanneer je inlogt op je account krijg je de bevestigde prijs voor je gereserveerde Mach-E te zien. Door de voorwaarden te aanvaarden ga je naar de volgende stap: het bevestigen van de specificatie van je auto. Zodra je dit hebt bevestigd, onderteken je het klantenbestelformulier online of bij je dealer en ontvang je nogmaals een e-mailbericht van Ford met de bevestiging van je bestelling. Indien je het formulier elektronisch hebt ondertekend, ontvang je ook het ondertekende klantenbestelformulier in een afzonderlijk e-mailbericht, zodra de dealer deze ook heeft ondertekend.

  Je hoeft in deze fase verder niets meer te betalen. We nemen opnieuw contact met je op in verband met de mogelijke manieren van betalen, vóór we starten met de bouw van je Mustang Mach-E. 

  Als je niet wenst door te gaan met de aankoop, kun je je reservering annuleren en betalen we je het volledige bedrag terug via je gekozen betaalmethode voor de aanbetaling. Check de voorwaarden van je bestelling voor meer informatie.

 • Je hebt de keuze uit 4 verschillende Mustang Mach-E uitvoeringen. Mustang Mach-E, Mustang Mach-E First Edition en Mustang Mach-E AWD zijn te bestellen vanaf 2020. De Mustang Mach-E GT zal beschikbaar zijn in 2021.

  We maken slechts een beperkt aantal van de First Edition modellen. Deze zullen verkocht worden volgens het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’-principe.

  Om je uitvoering te selecteren en samen te stellen, ga je gewoon naar onze configurator.

 • Het is mogelijk dat je een aanbetaling moet doen aan je geselecteerde Ford dealer. De dealer bepaalt zelf het bedrag van deze aanbetaling als onderdeel van het betalingsproces op de Ford-website.

  Betalingen op de Ford-website worden verwerkt via een externe leverancier van betalingsdiensten. 

 • De Ford consumentenadviesprijs voor de Mustang Mach-E wordt aangegeven als je de auto samenstelt op deze website. Prijzen kunnen daarna variëren per dealer. Wanneer je jouw Ford voorkeursdealer kiest, krijg je zijn specifieke prijs te zien

 • Zodra we je jouw aanbetaling voor de bestelling hebben ontvangen, zullen we je een e-mailbericht sturen waarin we je de bestelling bevestigen. Je kunt dan de voortgang van je bestelling via je Ford Account volgen. We zullen je ook een e-mailbericht sturen als er updates zijn.

 • Wanneer je je Mustang Mach-E bestelt, sturen we je een uniek bestelnummer. Dit is een uniek willekeurig samengesteld 8-cijferig nummer, geen volgnummer. Voor je eigen veiligheid wordt dit nummer aan jou toegewezen en kan niet worden overgedragen.

 • Het Ford-bestelnummer is belangrijk, verlies het dus niet. Wanneer je belt met je Ford dealer of de klantenservice afdeling van Ford zal naar dit nummer gevraagd worden. Het bestelnummer wordt toegekend wanneer je je Mustang Mach-E voor het eerst reserveert. Het is geen volgnummer, maar een uniek willekeurig samengesteld 8-cijferig nummer. We plannen de productie zoveel mogelijk op grond van de datum van je reservering.

 • Ja, je kunt een Mustang Mach-E voor je bedrijf bestellen. Selecteer gewoon de instelling 'zakelijk' tijdens het betalingsproces. 

  Maar als je meer dan 2 auto's voor je bedrijf wilt reserveren, moet je contact opnemen met een deelnemende Ford dealer.

 • Als je je bestelling wilt wijzigen, kun je de klantenservice van Ford bellen op 070 7703 777.

  We adviseren om eventuele wijzigingen tot een minimum te beperken, omdat dit de levertijd kan verlengen.

 • Je kunt maximaal 2 Mustang Mach-E's per gezin bestellen.

  Als je meer dan 2 auto's voor je bedrijf wilt bestellen, moet je contact opnemen met een deelnemende Ford dealer.

 • Absoluut. De Ford Mustang Mach-E's zullen worden verkocht door deelnemende Ford dealers. Je moet een Ford dealer selecteren wanneer je bestelt.

 • Als je van gedachten verandert en je auto bij een andere Ford dealer wilt kopen, neem dan contact op met je dealer of met de klantenservice afdeling van Ford om de volgende stappen te bespreken. Het is mogelijk dat je je bestelling moet annuleren via je Ford Account. 

  Dan kun je opnieuw een Ford Mustang Mach-E bestellen, en moet je eventueel bij je nieuwe Ford dealer een nieuwe aanbetaling doen.

  Je eerste aanbetaling zal binnen 7 dagen worden terugbetaald. Hou er rekening mee dat je nieuwe auto mogelijk later wordt gebouwd dan de oorspronkelijke auto.

 • Bestellingen worden enkel online aanvaard. Maar als je liever naar een dealershowroom gaat, zal een deelnemende Ford dealer je graag begeleiden door het proces.

 • Je zou een e-mailbericht hebben moeten ontvangen met het verzoek om je bestelling te bevestigen. Als je dit e-mailbericht niet hebt ontvangen, moet je inloggen op je Ford Account om je bestelling te bevestigen.

  We raden je aan je bestelling zo snel mogelijk na ontvangst van de e-mail te bevestigen. Anders bestaat de kans op vertraging en krijg je mogelijk niet de gewenste specificatie.

 • We zien je niet graag vertrekken. Als je dus problemen hebt, of als je eventuele wijzigingen wilt aanbrengen, laat het ons weten. We zullen er alles aan doen om je te helpen.

  Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Ford via 070 7703 777 of via Live Chat.

  Als je je bestelling toch wenst te annuleren, log je gewoon in op je Ford Account, klik je op de knop 'Annuleren' en volg je de instructies op het scherm. Je aanbetaling zal binnen 7 dagen worden terugbetaald via de betaalmethode waarmee je je aanbetaling hebt betaald.

  Als je een financiering of leasing gekoppeld hebt aan je bestelling, kun je je bestelling niet online annuleren. Je moet dan contact opnemen met je dealer die de bestelling voor jou annuleert. 

  Als je meer dan 6 maand geleden hebt besteld en je betaalkaart is vervallen, betalen we binnen de 10 werkdagen je aanbetaling handmatig terug.  Dit wordt geregeld door de klantenservice afdeling van Ford.

 • Ja.

  Als je van gedachten veranderd bent en je bestelling wilt annuleren, log dan gewoon in op je Ford Account, klik op de knop 'Annuleren' en volg de instructies op het scherm. Je aanbetaling zal binnen 7 dagen worden terugbetaald via de betaalmethode waarmee je je aanbetaling hebt betaald.

 • Ja, als je je bestelling annuleert en een nieuwe reservering plaatst, zal je Mustang Mach-E mogelijk worden gebouwd na de datum waarop je oorspronkelijke auto zou worden gebouwd. 

  Dat betekent dat je je Mustang Mach-E waarschijnlijk later zult ontvangen dan oorspronkelijk voorzien.

 • Wanneer er een update van je bestelling is, laten we je dit per e-mail weten. Je krijgt onder andere een melding wanneer je auto wordt gebouwd of wanneer hij klaar is voor ophalen of levering.

  Je kunt ook op elk moment op je Ford Account inloggen om de voortgang van je Ford Mustang Mach-E te volgen.

 • Zodra hij beschikbaar is, kun je je auto ophalen bij je geselecteerde Ford dealer. Het zou kunnen dat sommige dealers tegen een toeslag thuisbezorging aanbieden. 

  Als je bij een Ford dealer koopt in een ander land dan het land waar je woont, heb je mogelijk geen optie voor thuisbezorging. 

  Wanneer je Mustang Mach-E klaar is, zullen we je een e-mail sturen om een geschikte datum voor levering of ophalen af te spreken. Op dat moment zal je Ford dealer je ook laten weten welke documenten je moet overleggen bij de overdracht.

  In je Ford Account kun je je leveringskeuze bekijken en bewerken. (Alleen deelnemende dealers). 

 • Informeer je Ford dealer onmiddellijk over eventuele problemen. 

  We proberen eventuele problemen zo snel mogelijk te corrigeren en een oplossing te vinden.

 • Nee, je geselecteerde Ford dealer zorgt voor de registratie. 

  Hierop kunnen uitzonderingen zijn als je je Mustang Mach-E in een ander land koopt dan het land waarin je woont.

 • Neem contact op met je Ford dealer.

 • Je kunt de klantenservice afdeling van Ford bellen op nummer 070 7703 777

  Je kunt ook met een van onze collega's chatten via Live Chat.

 • Je definitieve aankoop is bij de Ford dealer. Het klantcontract bevat bijgevolg de voorwaarden tussen jou als klant en de Ford dealer bij wie je je aankoop doet.

 • Dit is een juridisch document en daarom moet het ondertekend worden. Voor je gemak bevat ons online traject een online handtekening.

 • Ja. Als je je hierbij prettiger voelt, kies dan de optie ‘ondertekenen bij dealer’. Je kunt hiervoor een bezoek brengen aan je dealer.

 • Dit moet je bespreken met je Ford dealer.

 • Het wijzigen van je bestelling na betalen moet besproken worden met je Ford dealer.

 • De eerste Mustangs Mach-E zullen geleverd worden vanaf het voorjaar van 2021. 

  Het tijdstip van je levering hangt af van je bestelling en van de doorlooptijd die je selecteert bij het plaatsen van je bestelling. Een geschatte leverdatum wordt vermeld op het klantenbestelformulier wanneer je de bestelling plaatst. Gedurende het volledige bestelproces word je op de hoogte gehouden via e-mail, via je Ford Account of via je Dealer.

 • Ja.

  Als je van gedachten veranderd bent en je bestelling wilt annuleren, log dan gewoon in op je Ford Account, klik op de knop 'Annuleren' en volg de instructies op het scherm. Je aanbetaling zal binnen 7 dagen worden terugbetaald via de betaalmethode waarmee je je aanbetaling hebt betaald.

 • Zodra hij beschikbaar is, kun je je auto ophalen bij je geselecteerde Ford dealer. Het zou kunnen dat sommige dealers tegen een toeslag thuisbezorging aanbieden. 

  Als je bij een Ford dealer koopt in een ander land dan het land waar je woont, heb je mogelijk geen optie voor thuisbezorging. 

  Wanneer je Mustang Mach-E klaar is, zullen we je een e-mail sturen om een geschikte datum voor levering of ophalen af te spreken. Op dat moment zal je Ford dealer je ook laten weten welke documenten je moet overleggen bij de overdracht.

  In je Ford Account kun je je leveringskeuze bekijken en bewerken. (Alleen deelnemende dealers).

 • Dit is niet mogelijk online. Indien er wijzigingen aangebracht moeten worden, neem dan contact op met je Ford dealer.

 • Dit is niet mogelijk online. Indien er wijzigingen aangebracht moeten worden, neem dan contact op met je Ford dealer.

 • Levering wordt door de dealer bepaald. Neem contact op met je Ford dealer voor meer informatie.

 • Met een Ford Account kun je inloggen op de Ford-website om je persoonlijke informatie en de informatie over je reservering op te slaan en te beheren.    

  Je moet een Ford Account aanmaken om de nieuwe Mustang Mach-E te reserveren.

  Een Ford Account geeft je toegang tot:

  • Het bekijken van de reservering van je nieuwe Mustang Mach-E

  • Statusupdates en meldingen van acties met betrekking tot de reservering van je Mustang Mach-E

  • Gepersonaliseerde functies, zoals toegang tot je gebruikershandleiding

  • Handige instructievideo's

  Je kunt een Ford Account aanmaken of op je account inloggen.

 • Om je e-mailadres bij te werken, ga naar het onderdeel Instellingen van de FordPass app. 

  Meer informatie over de FordPass app vind je hier.