MUSTANG MACH-E ONLINE BESTELLEN VEELGESTELDE VRAGEN

 • Om te bestellen ga je gewoon naar de webpagina van de Mustang Mach-E en configureer je de gewenste uitvoering.

  Selecteer vervolgens een deelnemende Ford dealer en log in op je Ford Account. Je krijgt nu de prijs te zien van je Mustang Mach-E van je geselecteerde Ford dealer. Doe daarna een aanbetaling bij de dealer.

  Zodra je hebt betaald, ontvang je per e-mail een bevestiging van je betaling en een uniek reserveringsnummer. Als je deze e-mail niet ontvangt, controleer dan je spamfolder. 

  Als je van gedachten bent veranderd, kun je de bestelling annuleren en ontvang je de aanbetaling volledig terug via de manier zoals je de aanbetaling hebt betaald. Log in op je Ford Account, klik op de knop ‘Annuleren’ en volg de instructies op het scherm. Check de Voorwaarden van je bestelling voor meer informatie.

  Let op: de prijs van de Mustang Mach-E GT zal op een latere datum worden bekendgemaakt.

  Je kunt op elk moment opnieuw inloggen op je Ford Account om de status van je bestelling na te gaan.

 • Je ontvangt een e-mailbericht vanaf december met de vraag om in te loggen op je Ford Account op de website van Ford en je reservering om te zetten in een bestelling. 

  De productie is gestart voor alle klanten die een reservering gemaakt hebben en het ligt op schema om geleverd te worden in Nederland in het voorjaar 2021. 

  We adviseren je om je bestelling zo snel mogelijk te bevestigen na ontvangst van het e-mailbericht zodat de productie van je auto op schema blijft. Anders bestaat de kans op vertraging en krijg je mogelijk niet de gewenste specificatie. 

  Wanneer je inlogt op je account krijg je de bevestigde prijs voor je gereserveerde Mach-E te zien. Door de voorwaarden te aanvaarden ga je naar de volgende stap: het bevestigen van de specificatie van je auto. Zodra je dit hebt bevestigd, onderteken je het klantenbestelformulier online of bij je dealer en ontvang je nogmaals een e-mailbericht van Ford met de bevestiging van je bestelling. Indien je het formulier elektronisch hebt ondertekend, ontvang je ook het ondertekende klantenbestelformulier in een afzonderlijk e-mailbericht, zodra de dealer deze ook heeft ondertekend.

  Je hoeft in deze fase verder niets meer te betalen. We nemen opnieuw contact met je op in verband met de mogelijke manieren van betalen, vóór we starten met de bouw van je Mustang Mach-E. 

  Als je niet wenst door te gaan met de aankoop, kun je je reservering annuleren en betalen we je het volledige bedrag terug via je gekozen betaalmethode voor de aanbetaling. Check de voorwaarden van je bestelling voor meer informatie.

 • Het is mogelijk dat je een aanbetaling moet doen aan je geselecteerde Ford dealer. De dealer bepaalt zelf het bedrag van deze aanbetaling als onderdeel van het betalingsproces op de Ford-website.

  Betalingen op de Ford-website worden verwerkt via een externe leverancier van betalingsdiensten. 

 • Zodra we je jouw aanbetaling voor de bestelling hebben ontvangen, zullen we je een e-mailbericht sturen waarin we je de bestelling bevestigen. Je kunt dan de voortgang van je bestelling via je Ford Account volgen. We zullen je ook een e-mailbericht sturen als er updates zijn.

 • Wanneer je je Mustang Mach-E bestelt, sturen we je een uniek bestelnummer. Dit is een uniek willekeurig samengesteld 8-cijferig nummer, geen volgnummer. Voor je eigen veiligheid wordt dit nummer aan jou toegewezen en kan niet worden overgedragen.

 • Het Ford-bestelnummer is belangrijk, verlies het dus niet. Wanneer je belt met je Ford dealer of de klantenservice afdeling van Ford zal naar dit nummer gevraagd worden. Het bestelnummer wordt toegekend wanneer je je Mustang Mach-E voor het eerst reserveert. Het is geen volgnummer, maar een uniek willekeurig samengesteld 8-cijferig nummer. We plannen de productie zoveel mogelijk op grond van de datum van je reservering.

 • Als je je bestelling wilt wijzigen, kun je de klantenservice van Ford bellen op 070 7703 777.

  We adviseren om eventuele wijzigingen tot een minimum te beperken, omdat dit de levertijd kan verlengen.

 • Je kunt maximaal 2 Mustang Mach-E's per gezin bestellen.

  Als je meer dan 2 auto's voor je bedrijf wilt bestellen, moet je contact opnemen met een deelnemende Ford dealer.

 • Absoluut. De Ford Mustang Mach-E's zullen worden verkocht door deelnemende Ford dealers. Je moet een Ford dealer selecteren wanneer je bestelt.

 • Als je van gedachten verandert en je auto bij een andere Ford dealer wilt kopen, neem dan contact op met je dealer of met de klantenservice afdeling van Ford om de volgende stappen te bespreken. Het is mogelijk dat je je bestelling moet annuleren via je Ford Account. 

  Dan kun je opnieuw een Ford Mustang Mach-E bestellen, en moet je eventueel bij je nieuwe Ford dealer een nieuwe aanbetaling doen.

  Je eerste aanbetaling zal binnen 7 dagen worden terugbetaald. Hou er rekening mee dat je nieuwe auto mogelijk later wordt gebouwd dan de oorspronkelijke auto.

 • Bestellingen worden enkel online aanvaard. Maar als je liever naar een dealershowroom gaat, zal een deelnemende Ford dealer je graag begeleiden door het proces.

 • Je zou een e-mailbericht hebben moeten ontvangen met het verzoek om je bestelling te bevestigen. Als je dit e-mailbericht niet hebt ontvangen, moet je inloggen op je Ford Account om je bestelling te bevestigen.

  We raden je aan je bestelling zo snel mogelijk na ontvangst van de e-mail te bevestigen. Anders bestaat de kans op vertraging en krijg je mogelijk niet de gewenste specificatie.

 • We zien je niet graag vertrekken. Als je dus problemen hebt, of als je eventuele wijzigingen wilt aanbrengen, laat het ons weten. We zullen er alles aan doen om je te helpen.

  Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Ford via 070 7703 777 of via Live Chat.

  Als je je bestelling toch wenst te annuleren, log je gewoon in op je Ford Account, klik je op de knop 'Annuleren' en volg je de instructies op het scherm. Je aanbetaling zal binnen 7 dagen worden terugbetaald via de betaalmethode waarmee je je aanbetaling hebt betaald.

  Als je een financiering of leasing gekoppeld hebt aan je bestelling, kun je je bestelling niet online annuleren. Je moet dan contact opnemen met je dealer die de bestelling voor jou annuleert. 

  Als je meer dan 6 maand geleden hebt besteld en je betaalkaart is vervallen, betalen we binnen de 10 werkdagen je aanbetaling handmatig terug.  Dit wordt geregeld door de klantenservice afdeling van Ford.

 • Ja.

  Als je van gedachten veranderd bent en je bestelling wilt annuleren, log dan gewoon in op je Ford Account, klik op de knop 'Annuleren' en volg de instructies op het scherm. Je aanbetaling zal binnen 7 dagen worden terugbetaald via de betaalmethode waarmee je je aanbetaling hebt betaald.

 • Wanneer er een update van je bestelling is, laten we je dit per e-mail weten. Je krijgt onder andere een melding wanneer je auto wordt gebouwd of wanneer hij klaar is voor ophalen of levering.

  Je kunt ook op elk moment op je Ford Account inloggen om de voortgang van je Ford Mustang Mach-E te volgen.

 • Informeer je Ford dealer onmiddellijk over eventuele problemen. 

  We proberen eventuele problemen zo snel mogelijk te corrigeren en een oplossing te vinden.

 • Nee, je geselecteerde Ford dealer zorgt voor de registratie. 

  Hierop kunnen uitzonderingen zijn als je je Mustang Mach-E in een ander land koopt dan het land waarin je woont.

 • Je kunt de klantenservice afdeling van Ford bellen op nummer 070 7703 777

  Je kunt ook met een van onze collega's chatten via Live Chat.

 • Je definitieve aankoop is bij de Ford dealer. Het klantcontract bevat bijgevolg de voorwaarden tussen jou als klant en de Ford dealer bij wie je je aankoop doet.

 • Dit is een juridisch document en daarom moet het ondertekend worden. Voor je gemak bevat ons online traject een online handtekening.

 • Ja. Als je je hierbij prettiger voelt, kies dan de optie ‘ondertekenen bij dealer’. Je kunt hiervoor een bezoek brengen aan je dealer.

 • Dit moet je bespreken met je Ford dealer.

 • Het wijzigen van je bestelling na betalen moet besproken worden met je Ford dealer.

 • Je bestelgegevens zullen met je geselecteerde Ford dealer worden gedeeld.

  Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie.

 • Je wordt teruggestuurd naar de configurator waar je je Mustang Mach-E opnieuw kan selecteren.

 • Praat hierover met je dealer, hij zal je hierbij helpen.

 • De klantenservice afdeling van Ford zal contact met je opnemen - indien je dit wenst, kan je hen ook contacteren.

 • Je kan ervoor kiezen om je aankoop te doen bij elke deelnemende Ford dealer op de deze website. Indien jouw voorkeursdealer niet beschikbaar is, neemt hij niet deel aan onlineverkoop.

 • De eerste Mustang Mach-E's zullen in het voorjaar van 2021 aankomen in Europa. Zodra meer auto's gebouwd worden, zullen meer opties voor leveringstermijnen beschikbaar zijn via de website.

 • Je moet dit bedrag betalen vóór elektronische ondertekening van je financieringsovereenkomst. Je kan dit online doen (tot een limiet van € 5.000) of neem contact op met je Ford dealer om het bedrag offline te betalen.

 • Aan de door jouw gekozen dealer. Het saldo kan offline of online geïnd worden (tot maximaal € 5.000).

 • Haal alles uit je Mustang Mach-E door verbinding te maken met de FordPass-app of je Ford Account om krachtige functies te ontgrendelen. Maak een bestuurdersprofiel aan, stel de instellingen van je auto alvast in en pas de rijervaring naar wens aan. En dat allemaal nog voordat je de auto in je bezit hebt.

  Met de FordPass-app en je Ford Account heb je toegang tot functies zoals:

  • Oplaadbeheer
  • Klimaatregeling
  • Ritplanner
  • Bediening van sfeerverlichting en geluid
  • Besturingseigenschappen
 • FordPass biedt je de tools om overal eenvoudig je oplaadervaring thuis en onderweg te beheren en wijzigen. Houd de voortgang van het opladen bij, stel oplaadschema's in, sla je favoriete oplaadpunten op, betaal voor opladen en meer.

 • Hiermee maak je de auto klaar voor de dag. Het is net zoiets als een wekker zetten voordat je gaat slapen. Als de auto is aangesloten, kun je geplande reistijden en voorkeurstemperaturen voor de auto invoeren en de auto elke dag 'wakker' maken. Deze eenvoudige handelingen helpen het voertuigbereik op peil te houden en zorgen ervoor dat je Mustang Mach-E op elk gewenst moment opgeladen en klaar voor vertrek is.

 • Plan je volgende rit moeiteloos met Power My Trip. Hiermee wordt rekening gehouden met de huidige oplaadstatus en worden oplaadpunten langs de route geïdentificeerd.

 • Met voertuigbediening op afstand kun je voorafgaand aan de aflevering één profiel aanmaken. Als je eenmaal achter het stuur zit, kun je dat profiel naar de Mustang Mach-E sturen en rechtstreeks vanaf het SYNC 4A-scherm in de auto twee andere bestuurders instellen.

 • Je kunt de instellingen wijzigen in de FordPass-app of je Ford Account. Als je profiel eenmaal naar de Mustang Mach-E is verzonden, moeten wijzigingen echter worden doorgevoerd via het SYNC-scherm in de auto.

 • Je profiel wordt bij het afronden van elke stap automatisch opgeslagen.

 • Misschien is er een probleem met de verbinding. Zorg ervoor dat jij en de Mustang Mach-E zich in een gebied bevinden met goede wifi of een netwerkverbinding en druk vanuit 'Voertuigbediening op afstand' op 'Verzenden naar voertuig'. Het kan een paar minuten duren voordat je profiel wordt geladen. Zie je na een paar minuten geen persoonlijk welkomstbericht? Zet dan de motor uit, ontgrendel de deuren, wacht twee minuten en probeer het opnieuw. Neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen.

 • Voor profielinstellingen: druk op je profielfoto bovenaan het SYNC-scherm.

  Voor opgeslagen plaatsen: druk op 'Navigatie' en vervolgens op de zoekbalk.

  Voor vertrektijden: druk op je profielfoto bovenaan het SYNC-scherm. Scrol omlaag totdat je 'Vertrek' en 'Comfort' ziet.

  Voor rijervaringen: druk op je profielfoto bovenaan het SYNC-scherm. Selecteer vervolgens 'Bediening' bovenaan het scherm. Scrol omlaag totdat je 'Rijervaringen' ziet.

 • We gebruiken de informatie die we verzamelen alleen om een meer gepersonaliseerde rij- en oplaadervaring te bieden. De locatie van je auto wordt bijvoorbeeld gebruikt om oplaadpunten in de buurt te vinden en navigatiediensten te bieden. Raadpleeg voor meer informatie de privacyverklaring van Ford en de privacyverklaring voor verbonden voertuigen van Ford.

 • De Mustang Mach-E is een verbonden voertuig dat is ontworpen om de rij- en oplaadervaring te verbeteren met tijdbesparende functies zoals oplaadbeheer, ritplanning, starten/stoppen, vergrendelen/ontgrendelen en zelfs dagelijkse voorbereiding van je auto. Als je de Mustang Mach-E niet met FordPass of je Ford Account verbindt, heb je geen toegang tot verbonden functies en maak je geen optimaal gebruik van je elektrische auto.

 • Met een Ford Account kun je inloggen op de Ford-website om je persoonlijke informatie en de informatie over je reservering op te slaan en te beheren.    

  Je moet een Ford Account aanmaken om de nieuwe Mustang Mach-E te reserveren.

  Een Ford Account geeft je toegang tot:

  • Het bekijken van de reservering van je nieuwe Mustang Mach-E

  • Statusupdates en meldingen van acties met betrekking tot de reservering van je Mustang Mach-E

  • Gepersonaliseerde functies, zoals toegang tot je gebruikershandleiding

  • Handige instructievideo's

  Je kunt een Ford Account aanmaken of op je account inloggen.

 • Om je e-mailadres bij te werken, ga naar het onderdeel Instellingen van de FordPass app. 

  Meer informatie over de FordPass app vind je hier.

Ford Mustang Mach-E interior with window rolled down

100% ELEKTRISCH. 100% SOUL.

BESTEL EXCLUSIEF ONLINE

Ontdek de Mustang Mach-E

Bestel online