All-New Ford Mustang Mach-E interior with the steering wheel and Next Generation SYNC screen

KENMERKEN VAN DE MUSTANG MACH-E

Van geavanceerde rijhulptechnologieën tot hoogwaardige connectiviteitsfuncties en innovatieve ontwerpdetails: de Mustang Mach-E zorgt voor een moeiteloos plezierige rijervaring met jou als middelpunt. Betreed de stijlvolle, verfijnde cabine met slimme sleutelloze toegang en E-Latch-systeem. Eenmaal binnen vind je tal van geavanceerde technologieën die je volledig elektrische rijervaring nog beter maken. Zoals het intuïtieve One Pedal Drive-systeem voor soepel en moeiteloos rijden en drie instelbare rijmodi die de prestatie-instellingen van je auto verfijnen. Daarnaast kun je dankzij de nieuwe generatie verbindingsfuncties, zoals FordPass Connect en Ford SYNC 4A, zoals nooit tevoren communiceren met je elektrische SUV.

All-New Ford Mustang Mach-E driving past modern illuminated building at night

RIJERVARING

RIJMODI

Met de Mustang Mach-E kun je je rijbeleving afstemmen op jouw favoriete rijstijl. Drie verschillende rijmodi - Active, Whisper en Untamed - passen het geluid van de motor, de sfeerverlichting en zelfs het reactievermogen van je elektrische SUV aan, zodat deze perfect bij je stemming passen. De rijmodus Untamed Plus is exclusief voor de Mach-E GT en levert extra vermogen ten opzichte van de rijmodus Untamed van de Mach-E. Deze rijmodus werd ontworpen voor het circuit, en biedt nog meer rijsensatie die langer aanhoudt.

ACTIEVE MAGNERIDE®-OPHANGING

De actieve MagneRide®-ophanging past zich 1000 keer per seconde aan en houdt de Mach-E GT stevig op het asfalt gedrukt. De MagneRide®-schokdempers zijn gevuld met een slimme magnetische vloeistof, waardoor ze zich snel kunnen aanpassen aan veranderingen in het wegdek. Dit zorgt voor comfortabel en vertrouwenwekkend rijgedrag. 

ONE PEDAL DRIVE

De Mustang Mach-E beschikt over een geavanceerd One Pedal Drive-systeem. Haal je voet van het gaspedaal en de auto vertraagt automatisch en soepel. Energie die gewoonlijk verloren gaat door vertraging wordt opnieuw opgevangen en gebruikt om het accubereik van je auto te vergroten. Het systeem zorgt ervoor dat je het grootste deel van de tijd met één pedaal kunt rijden. Je hoeft alleen het rempedaal te gebruiken als je plotseling moet remmen.

All-New Ford Mustang Mach-E driving behind a car using the Adaptive Cruise Control to maintain a pre-set distance

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Adaptive Cruise Control met Stop and Go past jouw snelheid automatisch aan het verkeer om je heen. Het gebruikt nu ook Electronic Horizon-kaartgegevens om jouw snelheid aan te passen aan de weg of het terrein dat voor je ligt, zoals bochten op een snelweg. Het systeem zorgt ervoor dat je veranderingen op de weg altijd een stap voor bent.

All-New Ford Mustang Mach-E detecting a pedestrian with the Pre-Collision Assist feature

PRE-COLLISION ASSIST

Pre-Collision Assist maakt gebruik van een camera die de weg voor je scant en je waarschuwt voor een mogelijke botsing met een auto, voetganger of fietser. Als je niet op tijd op de waarschuwing reageert, kan het systeem automatisch op volle kracht remmen en de impact van een frontale botsing verminderen of zelfs volledig vermijden.

BLIND SPOT INFORMATION SYSTEM EN CROSS TRAFFIC ALERT

Je krijgt een extra paar ogen. Cross Traffic Alert helpt je bij het achteruit verlaten van ruimtes door je te waarschuwen als er voertuigen naderen - van beide kanten.

Het Blind Spot Information System controleert ook voertuigen die zich tijdens het rijden in je dode hoek bevinden. Het systeem laat het je via waarschuwingslampjes in beide buitenspiegels weten als er een gevaar wordt gedetecteerd.

All-New Ford Mustang Mach-E detecting a vehicle in front of it while swerving using the Evasive Steering Assist feature

EVASIVE STEERING

Je Mustang Mach-E bevat ook Evasive Steering Assist als onderdeel van het bredere Pre-Collision Assist-systeem. De technologie signaleert wanneer je uitwijkt om een obstakel te vermijden en biedt dan extra stuurondersteuning om het object op je traject te omzeilen.

All-New Ford Mustang Mach-E driving in the dark with the Auto High Beam on

AUTOMATISCH GROOTLICHT

Je Mustang Mach-E kan de koplampen automatisch dimmen als tegemoetkomend verkeer nadert. Automatisch grootlicht kan dan automatisch omschakelen naar volledig licht zodra de weg voor je vrij is.

 

VIJF STERREN EURO NCAP

Euro NCAP heeft de Ford Mustang Mach-E de maximumscore van vijf sterren toegekend, wat bewijst dat de Mach-E jou, je passagiers en andere weggebruikers optimale bescherming biedt. Euro NCAP is Europa's toonaangevende onafhankelijke veiligheidsorganisatie die de veiligheid van nieuwe voertuigen evalueert aan de hand van een reeks strenge maatstaven. De Mach-E behaalde ook de maximale score voor schone lucht en broeikasgastesten tijdens de beoordeling door Green NCAP.

A smartphone charging in a Ford vehicle

CONNECTIVITEIT

SYNC 4A

Ford SYNC 4A is een met de cloud verbonden communicatie- en entertainmentsysteem aan boord. Connectiviteit in de cloud maakt geavanceerde routeplanning en gespreksherkenning mogelijk. En met draadloze smartphone-integratie, elektrisch voertuigoplaadbeheer, een intuïtief 15,5 inch touchscreen en nog veel meer, ervaar je een nieuwe wereld van connectiviteit via je auto.

Ontdek SYNC 4A

FORD POWER-UP SOFTWARE UPDATES

Je Mustang Mach-E is ontworpen om zich in de loop van de tijd te ontwikkelen. Betrouwbare draadloze updates bieden verbeteringen: van het bijwerken van de SYNC 4A-software tot upgrades die de kwaliteit, de mogelijkheden en het gemak van je auto verbeteren. De meeste van deze updates worden automatisch geïnstalleerd, mogelijk gemaakt door innovatieve, met de cloud verbonden technologie. Grotere updates kunnen via wifi worden geïnstalleerd wanneer en waar het je uitkomt.

FORDPASS-APP

Verbind je Mach-E met de FordPass-app op je smartphone om nog meer slimme functies te kunnen gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld je telefoon gebruiken om je auto te vinden, deze op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen, de bandenspanning te controleren en voertuigmeldingen te ontvangen. Indien gewenst, kunnen de laadmogelijkheden langs de route automatisch worden weergegeven. En speciaal voor de Mach-E geeft de functie 'Intelligent Range’ oplaadniveaus, resterende rijafstand en handige openbare oplaadlocaties onderweg weer.

Profiteer ook van gratis toegang tot het BlueOval™ Charge Network, met kortingen bij Shell Recharge- en IONITY-oplaadpunten.

A man leaning against an All-New Ford Mustang Mach-E at sunset

BESTUURDERSPROFIEL EN PERSONALISERING

Als je je smartphone koppelt met FordPass, past je Mustang Mach-E de verschillende instellingen aan op je vooraf geselecteerde voorkeuren. Dit omvat het verstellen van de stoelen en spiegels, het afstemmen op je favoriete radiozender en zelfs het volgens jouw voorkeuren instellen van de omgevingsverlichting en het instrumentenpaneel. Je kunt ook je eigen unieke avatar maken voor een nog persoonlijker tintje.

A red All-New Ford Mustang Mach-E driving on the road in the mountains

RITPLANNER

De Electric Vehicle (EV) Trip Planner stuurt je vol vertrouwen de weg op. Stel je bestemming in en het systeem past een route aan op basis van je batterijniveau en beschikbare openbare oplaadpunten. Je kunt je route ook van tevoren plannen. Stel je bestemming in en zoek oplaadpunten met de FordPass-app.

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

AUTO BEDIENEN OP AFSTAND

Met de functies voor voertuigbediening op afstand in FordPass kun je de Mustang Mach-E vergrendelen en ontgrendelen, de motor starten of stoppen en de oplaadstatus vrijwel overal controleren. Je kunt ook een startschema instellen, waarmee je voertuiginstellingen precies zo zijn als jij ze wilt hebben, al voordat je achter het stuur kruipt.

Ford Mustang Mach-E interior view of wireless charging

DRAADLOOS OPLADEN VAN APPARAAT

Blijf verbonden in je Mustang Mach-E. Het draadloos opladen van je telefoon is standaard beschikbaar, dus je kunt je compatibele smartphone gemakkelijk opladen zonder dat je een oplaadkabel nodig hebt. Je hoeft je apparaat alleen maar op het laadstation van je auto te leggen. Het stijlvolle interieur blijft zo altijd netjes en overzichtelijk tijdens het opladen van je apparaten.

Ford Mustang Mach-E rear three quarter view

PRESTATIES EN EFFICIËNTIE

EEN ELEKTRISCHE AUTO MET AWD

De All-Wheel Drive (AWD) met geavanceerde dubbele elektrische motor zorgt voor betere prestaties. De elektrische motor bij de voor- en achteras verbetert de rijprestaties, ook bij lastigere rijomstandigheden.

Mustang Mach-E side view in snow conditions

ACCUBEREIK

De Mustang Mach-E is verkrijgbaar met twee accu-opties, die beide beschikbaar zijn voor achterwiel- of all-wheel drive. De accu met standaardbereik (70 kWh) van de Mach-E biedt een maximaal volledig elektrisch rijbereik van 440 km. De accu met extra groot bereik (91 kWh) kan een rijbereik van maximaal 600 km op één acculading leveren.

FORD ASSISTANCE

Als je onderweg met een lege accu komt te zitten, sleept Ford Assistance je naar de gewenste plek binnen een afstand van 56 kilometer: je huis, het dichtstbijzijnde openbare oplaadpunt of een EV-gecertificeerde Ford Agent. Moet je verder dan 56 kilometer, dan word je naar het dichtstbijzijnde openbare oplaadpunt of een oplaadpunt bij een EV-gecertificeerde Ford Agent gesleept.

Mustang Mach-E front view
All-New Ford Mustang Mach-E interior dashboard

INNOVATIEF DESIGN

ZERO-EMISSIONS TOWING

Wil je genieten van een rit zonder uitstoot en met meer trekkracht? De Mach-E heeft een nieuw verhoogd geremd trekvermogen tot 1.500 kg*. Hij is nu in staat om een ​​kleine caravan of iets soortgelijks te trekken. Je droomweekendje weg is zojuist elektrisch gegaan.

* Alleen voor modellen met een accu met extra bereik (GT uitvoering uitgezonderd)

Mustang Mach-E Tow Bar close-up
All-New Ford Mustang Mach-E close up on secure door opening

E-LATCH SYSTEM

We hebben de portierhendels van de Mustang Mach-E verwijderd en een elegant, gestroomlijnd ontwerp gecreëerd. Als je dichtbij je auto komt, herkent het systeem je sleutel met afstandsbediening en wordt er een knop op de portierstijl verlicht. Druk simpelweg op de knop om de deur te openen. Als je vertrekt, zal het systeem zichzelf ook automatisch vergrendelen.

HANDSFREE ACHTERKLEP

De handsfree achterklep biedt gemakkelijke toegang tot de kofferruimte van de Mustang Mach-E, zelfs wanneer je je handen vol hebt. Als het systeem detecteert dat je sleutel of gekoppelde smartphone binnen bereik is, kun je met een zachte voetbeweging onder het midden van de achterbumper de handsfree achterklep openen zonder dat je iets hoeft aan te raken. Je kan de achterklep ook openen en sluiten terwijl je in de auto zit.

Mustang Mach-E showing hands free tailgate
Ford Mustang Mach-E rear view of loadspace

INLADEN MAAR

Of je nu op avontuur gaat of gaat winkelen, de praktische laadruimte aan de achter- en voorkant van de auto biedt je veelzijdige opbergruimte voor allerlei uitstapjes.

WELKE KIES JIJ

VERGELIJK UITVOERINGEN

 • BESCHIKBAARHEID MACH-E RWD MACH-E PREMIUM RWD MACH-E PREMIUM AWD GT
  VANAFPRIJS € 53.900 € 59.400 € 66.445 € 79.200
  SPECIFICATIES MACH-E RWD
  MACH-E PREMIUM RWD MACH-E PREMIUM AWD
  GT

  ACCUVERMOGEN (kWh)

         

  Grote accu

    98.7 kWh 98.7 kWh 98.7 kWh

  Standaard accu

  75.7 kWh   75.7 kWh  
  ACTIERADIUS (KM)        

  Grote accu

    600km 550 km 490 km

  Standaard accu

  440 km   400 km  
  AANDRIJFLIJN Achterwielaandrijving (RWD) Achterwielaandrijving (RWD) Vierwielaandrijving met dubbele motor (AWD) Vierwielaandrijving met dubbele motor (AWD)
  MAXIMAAL VERMOGEN (kW/pk)        

  Grote accu

    216 kW / 294 pk 258 kW / 351 pk Tot 358 kW / 487 pkGT torque

  Standaard accu

  198 kW / 269 pk   198 kW / 269 pk  
  MAXIMALE KOPPEL (Nm) 430 Nm 430 Nm 580 Nm Tot 860 NmGT torque
  ACCELERATIE 0-100 km/h (ROLLENDE START)        

  Grote accu

    6.2 secondenCX727 Model Acceleration Rolling 5,1 secondenCX727 Model Acceleration Rolling 3,8 secondenCX727 Model Acceleration Rolling

  Standaard accu

  6,1 secondenCX727 Model Acceleration Rolling   5,6 secondenCX727 Model Acceleration Rolling  
  ACCELERATIE 0-100 km/h (STILSTAANDE START)        

  Grote accu

    7,0 secondenCX727 Model Acceleration Stationary 5,8 secondenCX727 Model Acceleration Stationary 4,4 secondenCX727 Model Acceleration Stationary

  Standaard accu

  6,9 secondenCX727 Model Acceleration Stationary   6,3 secondenCX727 Model Acceleration Stationary  
  TOPSNELHEID (km/u) 180 km/uur 180 km/uur 180 km/uur 200 km/uur
  MAX. DC-LAADVERMOGEN (kW)        

  Grote accu

    150 kW 150 kW 150 kW

  Standaard accu

  115 kW   115 kW  
  TOTALE LAADTIJD (10-80%)        

  Grote accu

    45 minuten 45 minuten 45 minuten

  Standaard accu

  38 minuten   38 minuten  
  STYLING MACH-ERWD
  MACH-E PREMIUM RWD
  MACH-E PREMIUM AWD
  GT
  KLEUROPTIES 8 8 8 8

  PANORAMADAK

  XOptional Tech pack XOptional Tech pack XOptional Tech pack X
  CARROSSERIEKIT OP MAAT   X X X
  FORMAAT VELGEN 18” lichtmetalen velgen 19” lichtmetalen velgen 19” lichtmetalen velgen 20” lichtmetalen velgen
  RODE REMKLAUWEN   X X X
  ADAPTIVE, VOOR DE MUSTANG KENMERKENDE LED KOPLAMPEN   X X X
  LED-REFLECTORKOPLAMPEN X X X  
  VOOR DE MUSTANG KENMERKENDE LED-ACHTERLICHTEN X X X X
  VERWARMDE BUITENSPIEGELS MET DE VOOR DE MUSTANG KENMERKENDE WELKOMSTLICHTPROJECTIE  X X X  
  ELEKTRISCH INKLAPBARE BUITENSPIEGELS X X X X
  INTERIEURBEKLEDING Lichte hemelbekleding en SENSICO-stoelbekleding Donkere hemelbekleding en geperforeerde SENSICO-stoelbekleding Donkere hemelbekleding en geperforeerde SENSICO-stoelbekleding Suede in de kleur Black Onyx
  VERSTELBARE VOORSTOELEN MET 8 STANDEN EN GEHEUGENFUNCTIE XOptional Tech pack X X Ford Performance Sportstoelen
  VERWARMDE VOORSTOELEN X X X X
  TECHNOLOGIE MACH-E RWD
  MACH-E PREMIUM RWD
  MACH-E PREMIUM AWD
  GT
  ZIJDEUR MET E-LATCH X X X X
  B&O-AUDIO SYSTEEM MET 10 LUIDSPREKERS XOptional Tech pack XOptional Tech pack X X
  10,2 inch DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL X X X X
  15,5 inch KLEURENTOUCHSCREEN X X X X
  NIEUWE GENERATIE FORD SYNC MET VERBONDEN NAVIGATIE EN SPRAAKBESTURING X X X X
  FORDPASS CONNECT X X X X
  DRAADLOZE OPLADER X X X X
  HANDSFREE ACHTERKLEP XOptional Tech pack XOptional Tech pack X X
  INTELLIGENTE ADAPTIEVE CRUISE CONTROL X X X X
  CAPACITEIT & AFMETINGEN MACH-E RWD
  MACH-E PREMIUM RWD
  MACH-E PREMIUM AWD
  GT
  HOOGTE 1624 mm
  1624 mm 1624 mm
  1613 mm
  BREEDTE 1881 mm 1881 mm 1881 mm 1881 mm
  LENGTE 4713 mm
  4713 mm 4713 mm
  4743 mm
  ZITPLAATSEN 5 5 5 5
  BAGAGERUIMTE (MET NEERGEKLAPTE ACHTERSTOELEN) 1420L 1420L 1420L 1420L
  BAGAGERUIMTE (met de achterstoelen omhoog) 402L 402L 402L 402L
  KOFFERBAK VOORKANT 100L 100L 100L 100L
  TREKVERMOGEN (GROTE ACCU)   1500 kg 1500 Kg 750 Kg
  TREKVERMOGEN (STANDART ACCU) 750 Kg   750 Kg  
  DAKLAST (STANDAARDDAK) 75 Kg 75 Kg

  75 Kg 75 Kg
  DAKLAST (PANORAMADAK) 65 Kg 65 Kg

  65 Kg 65 Kg
  BESCHIKBARE UPGRADEPAKKETTEN MACH-E RWD
  MACH-E PREMIUM RWD
  MACH-E PREMIUM AWD
  GT
  TECHNOLOGIEPAKKET + X X X  
  next
  prev

Klik op onderstaande links voor meer informatie