HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Type hier jouw vraag
Home > Ford Nederland > Werken bij Ford
Working at Ford

Werken bij Ford

Ford Motor Company is één van de grondleggers van de moderne auto-industrie en is een wereldwijd diverse familie, met een trots erfgoed, die zich met passie toelegt op het leveren van uitstekende producten en diensten. Het brein achter Ford Motor Company met de lopende band en de massaproductietechnieken was Henry Ford. Hij is de eerste die het mogelijk heeft gemaakt om auto’s toegankelijk en betaalbaar te maken voor de gewone mens. Meer weten over de geschiedenis van Ford Motor Company? Klik dan hier.

Ford Nederland is de importeursorganisatie en verantwoordelijk voor alle import van de Ford producten in Nederland. Naast de importeursorganisatie vestigt Ford Credit zich hier ook. Ford Credit is een dochteronderneming van Ford Motor Company en verstrekt leningen aan particuliere klanten. Deze twee organisatie met circa 100 medewerkers vormen samen de Nederlandse schakel van de Ford Motor Company en is gevestigd in hartje Amstelveen. Wij streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen en doen wat goed is voor onze mensen, onze samenleving, maar boven alles voor onze klanten. Om die ambitie te realiseren zijn onze medewerkers cruciaal; wij zijn ervan overtuigd dat zij het grote verschil maken.

Werken bij Ford Nederland betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf waar de ruimte geboden wordt om jezelf te ontwikkelen en waar het beste uit iedere medewerker halen centraal staat. Wil jij ook deel uitmaken van onze relatief kleine maar hechte organisatie?

img

Carrière bij Ford Nederland

Wij zoeken altijd naar getalenteerde toegewijde mensen voor zowel Ford Nederland als Ford Credit. Benieuwd welke vacatures nu beschikbaar zijn?

Top