LAAT JE INSPIREREN DOOR FORD

Historisch overzicht

100 JAAR FORD NEDERLAND: EEN HISTORISCH OVERZICHT

GEPUBLICEERD OP: WOENSDAG 6 MAART

6 maart 2024 markeert een bijzondere mijlpaal in de Nederlandse automotive geschiedenis, want Ford viert in ons land het 100-jarig jubileum. Op 6 maart 1924 werd de Ford Motor Company of Holland opgericht met een startkapitaal van FL 100.000,- en een team van 55 personeelsleden.

 

Lees verder

Proefrit

WAAR JE OP MOET LETTEN TIJDENS EEN PROEFRIT

GEPUBLICEERD OP: VRIJDAG 23 FEBRUARI 2024

Een proefrit maken is een essentieel onderdeel van het aankoopproces van een nieuwe auto. Het stelt je in staat om de prestaties, het comfort en de algehele rijervaring van de auto te beoordelen voordat je een beslissing neemt. Je kunt hier gemakkelijk en snel online een proefrit aanvragen.

 

Lees verder

Nieuwe Mustang

EEN LEGENDE OP DE WEG: 60 JAAR FORD MUSTANG

GEPUBLICEERD OP: VRIJDAG 09 FEBRUARI 2024

Het jaar 2024 markeert een mijlpaal voor autoliefhebbers over de hele wereld, want het is het 60-jarig jubileum van de legendarische Ford Mustang. Sinds de lancering in 1964 heeft de Mustang een iconische status verworven en is het uitgegroeid tot een symbool van Amerikaanse kracht, stijl en prestaties.

 

Lees verder

Zeebodem route

DE ADEMBENEMENDE SCHOONHEID VAN NEDERLAND ONTDEKKEN MET FORD: 8 PRACHTIGE AUTOROUTES

GEPUBLICEERD OP: VRIJDAG 25 AUGUSTUS 2023

Nederland mag dan wel een klein land zijn, maar het heeft een ongelooflijke diversiteit aan landschappen en pittoreske plekjes die je kunt ontdekken. Van de uitgestrekte stranden tot de glooiende heuvels en van de historische stadjes tot de adembenemende natuurgebieden - Nederland heeft voor ieder wat wils.

 

Lees verder

Maak je Ford klaar voor een onvergetelijke vakantie op de weg

MAAK JE FORD KLAAR VOOR EEN ONVERGETELIJKE VAKANTIE OP DE WEG

GEPUBLICEERD OP: VRIJDAG 4 AUGUSTUS 2023

Een vakantie met de auto kan een geweldige manier zijn om nieuwe plekken te ontdekken, avonturen te beleven en herinneringen te maken met je dierbaren. Of je nu een stadsauto, een SUV of een krachtige Ford hebt, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je voertuig in topconditie is voordat je de open weg op gaat.

Lees verder

Alles over opladen: een laadpaal kiezen voor thuis

EEN (ELEKTRISCHE) AUTO LEASEN: ALLES WAT JE EROVER MOET WETEN

GEPUBLICEERD OP: VRIJDAG 4 AUGUSTUS 2023

De wereld van auto's is voortdurend aan het evolueren, en het leasen van een auto wordt steeds populairder. Of je nu een particulier, een zakelijke professional of een zelfstandig ondernemer bent, het leasen van een auto biedt talloze voordelen. In deze blog gaan we dieper in op het leasen van een auto.

Lees verder

OVER FORD

Al meer dan een eeuw is Ford een leider in de automobielindustrie en hebben we de veranderingen in gang gezet. Nu, terwijl we ons opmaken voor een geëlektrificeerde toekomst, is ons doel om een betere wereld te creëren waarin iedereen de vrijheid heeft om te bewegen en zijn of haar dromen na te streven.

Ons streven is om tegen 2030 al onze personenauto's volledig elektrisch te maken. We hebben daarom geïnvesteerd in een elektrische autofabriek in Keulen als onderdeel van een wereldwijde investering van Ford om elektrificatie mogelijk te maken.

We hebben ons tot doel gesteld om CO2-neutraliteit te bereiken. Tegen 2050 zullen al onze wereldwijde activiteiten CO2-neutraal zijn. We hebben ook onze koers bepaald om tegen 2035 onze uitstoot tot nul te beperken voor alle autoverkopen en om CO2-neutraliteit te bereiken voor onze activiteiten in Europa.

Bovendien richten we ons op het creëren van de beste rij- en eigendomservaringen ter wereld. We streven ernaar een cultuur van inclusiviteit te bevorderen voor al onze medewerkers en een positieve bijdrage te leveren aan onze gemeenschappen. We geloven dat iedereen, ongeacht achtergrond of identiteit, moet kunnen genieten van de vrijheid en mogelijkheden die mobiliteit biedt.

Onze modellen: Nieuwe elektrische Ford Explorer, Ford Fiesta, Ford Puma, Ford Focus, Ford KugaFord Mustang Mach-EFord Explorer PHEV, Ford Mustang

 

PROEFRIT AANVRAGEN

Bij Ford is het aanvragen van een proefrit eenvoudig en moeiteloos. Of je nu geïnteresseerd bent in een elektrische auto, een ruime gezinswagen of een sportieve bolide, wij bieden een breed scala aan modellen om uit te kiezen.

Tijdens en proefrit krijg je de kans om de Ford van jouw keuze echt te ervaren. Je kunt het comfort, de prestaties en de technologie van de auto zelf testen. Onze ervaren Agenten zullen al je vragen beantwoorden, zodat je optimaal kunt genieten van de rijervaring.

Bij Ford streven we ernaar om de best mogelijke rijervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsauto, een robuuste SUV of een krachtige elektrische auto, we hebben een model dat bij jouw wensen past. Klik hier en vraag vandaag nog een proefrit aan en ontdek de opwinding van rijden in een Ford.

Meer weten? Private Lease, Elektrisch rijden, Ford Autoverzekering, Ford originele accessoires, Ford Garanties, Financiering, Nieuws van FordAanbiedingen, Bereken gebruikskosten

Klik op onderstaande links voor meer informatie