OPWINDENDE ELEKTRISCHE PRESTATIES: FORD MUSTANG MACH-E GT NU TE BESTELLEN

  • Ford Mustang Mach-E GT met speciaal afgestelde wielophanging, MagneRide® demping en remmen, inclusief nieuwe Untamed Plus-modus
  • Nieuw niveau van rijplezier dankzij volledig elektrische aandrijflijn met vermogen tot 358 kW (487 pk) en 860 Nm, goed voor een acceleratie van 0-100 km/u in 3,7 seconden
  • Speciale uitrusting omvat exclusieve carrosseriestyling, unieke Cyber Orange of Grabber Blue lakkleur, 20-inch lichtmetalen wielen en Ford Performance-stoelen
  • Prijzen vanaf € 75.490,- levering eerste exemplaren vanaf Q4 2021

De nieuwe Ford Mustang Mach-E GT – de meest ultieme versie van Fords volledig elektrische SUV – is nu te bestellen. De GT-versie levert het hoogste motorkoppel van alle productiemodellen van Ford in Europa en accelereert in slechts 3,7 secondenStreefcijfers gebaseerd van 0-100 km/u. Daarmee is de Mustang Mach-E GT ook de snelst accelererende vijfzitter van Ford in Europa. De GT-versie kost € 75.490,- en de eerste exemplaren arriveren in het laatste kwartaal van dit jaar bij de dealers.

De elektrische aandrijflijn met twee motoren en all-wheel drive (AWD), de geavanceerde adaptieve MagneRide®-wielophangingMagneRide en het high-performance Brembo-remsysteem zorgen samen voor onvervalste sportwagenprestaties op het gebied van responsiviteit en wendbaarheid. Ook is de aandrijflijn van de Mustang Mach-E GT op unieke wijze gekalibreerd om meer koppel naar de achterwielen te sturen dan bij de andere AWD-varianten van de Mustang Mach-E.

Tevens is een nieuwe Untamed Plus-rijmodusAlleen voor circuitgebruik ontworpen om niet alleen de overdracht van het vermogen en koppel te reguleren, maar ook om de tractie- en stabiliteitscontrole aan te passen voor een extra sensationele rijervaring waar de regelgeving en de omstandigheden dit toelaten.

Andere specifieke kenmerken van de Mustang Mach-E GT zijn de Ford Performance-sportstoelen, 20-inch lichtmetalen wielen en de exclusieve carrosseriekleuren Grabber Blue en Cyber Orange. Ook heeft hij een unieke carrosseriestyling, waarmee het gestroomlijnde en krachtige ontwerp van de SUV zich verder onderscheidt van de rest, terwijl de onmiskenbare kenmerken van ‘s werelds bestverkochte sportwagen behouden blijven.

Met zijn (bruikbare/netto) batterijcapaciteit van 88 kWh en actieradius van 500 kmHet vermelde energieverbruik (WLTP) wekt de Mustang Mach-E GT ook het vertrouwen van autoliefhebbers om elektrische mobiliteit te omarmen. Bovendien is de batterij geschikt voor 150 kW-snelladen, waarmee binnen 10 minuten gemiddeld 99 km rijbereik kan worden bijgeladen. De batterij opladen van 10 tot 80% duurt in dit geval ongeveer 45 minutenStreefcijfers voor actieradius.

De supercar-achtige acceleratie van de vijfdeurs, vijfzits Mustang Mach-E GT wordt dit weekend gedemonstreerd tijdens de beroemde heuvelklim op het Goodwood Festival of Speed in het Verenigd Koninkrijk.

ONTDEK FORD