Home > Ford Nederland > Nieuws en Reviews > Ford en komoot: avontuurlijke samenwerking
Ford Explorer in bos met fietser

14 oktober 2020

Ford en de outdoor expert komoot helpen met nieuwe avonturen voor de volgende staycation

  • Staycation is populairder dan ooit en daarom bieden Ford en komoot nieuwe avonturen
  • Komoot biedt kant-en-klare routes door locals in combinatie met intelligente routeplanningsfuncties
  • Ford en komoot verzamelen nieuwe avontuurlijke weekendtrips, soms inclusief overnachting

Omdat de traditionele vakanties in Europa deze zomer veelal niet doorgingen, zoeken veel mensen momenteel naar uitstapjes dichter bij huis.

Zoekopdrachten op internet naar “staycation” zijn tijdens de zomer van 2020 in Nederland met 357 procent gestegen vergeleken met dezelfde periode in 2019.Bron Ook vakantiegangers in andere landen, waaronder Duitsland en Italië kiezen ervoor om bestemmingen dichter bij huis te verkennen.

Ford is een samenwerking aangegaan met outdoor expert komoot om een ultieme verzameling weekendavonturen dicht-bij-huis te creëren. Met de website en app van komoot kan iedereen een outdoor avontuur plannen en navigeren en genieten van op maat gemaakte avonturen voor verschillende locaties, activiteiten en mogelijkheden.

Of je nu gaat fietsen en wandelen of hardlopen, met de nieuwe routes die zijn gecreëerd door Ford en komoot kunnen automobilisten in heel Europa fantastische outdoor uitjes ontdekken en ervaren, vlak bij huis.Lokaal

Komoot

Meer dan 15 miljoen avonturiers in Europa gebruiken elke dag komoot en verlaten de gebaande paden. De app van komoot voor smartphones met Android en iOS en de website bieden alles wat avonturiers nodig hebben om de buitenlucht te verkennen door kant-en-klare routes die worden aanbevolen door lokale experts te combineren met unieke intelligente routeplanningsfuncties. Ford en komoot hebben samengewerkt om een nieuwe verzameling avontuurlijke weekendtrips te creëren. Bij een aantal hiervan zijn overnachtingen inbegrepen.

Ford biedt klanten in Europa een serie voertuigen die hun outdoor avonturen aanvullen, en moeiteloos de gebaande paden verlaten. Van de avontuurlijke Ford Focus Active crossover met zijn capaciteiten voor slechte wegen tot de luxe zeven persoons Ford Explorer Plug-In Hybrid, de energieke en efficiënte nieuwe Ford Kuga, de nieuwe stijvolle Puma en compacte SUV Ford EcoSport.

Alledaagse ontdekkingsreizigers

Een van de eersten die op avontuur gingen met Ford en komoot zijn Daniel Westli en zijn gezin, fietser Nick Robinson en bergbeklimmer Andrea Schiavina.

Bekijk Andrea’s bergbeklimmersexpeditie met de Ford Explorer, de Nicks fietsexpeditie met de Transit Nugget en het avontuur Daniels gezin in de Ford Explorer via de volledige playlist van ‘komoot Weekend Adventures’.

Top