Home > Ford Nederland > Nieuws en Reviews > Fordzilla cup
Fordzilla Cup overzicht

27 juli 2020

E-racer worden? Ford biedt winnaar ‘Fordzilla Cup’ professioneel Esports-contract aan

  • Team Fordzilla organiseert eerste competitie, die start op 5 augustus
  • Winnaar van eerste editie van Fordzilla Cup mag zich aansluiten bij Team Fordzilla
  • Competitie eindigt met een finale tijdens Gamescom op 29 augustus

Team Fordzilla van Ford houdt zijn eerste ‘Fordzilla Cup’-toernooi. De winnaar krijgt een professioneel Esports-contract bij Ford aangeboden.

Het toernooi staat open voor alle gamers van 16 jaar en ouder. De competitie wordt gestreamd op www.TeamFordzilla.com en Twitch, via de game Forza Motorsport 7 op Xbox en PC.

Deelnemers moeten in eerste instantie een video uploaden van hun rondetijd op een bepaald circuit. De inzending wordt vervolgens gecontroleerd door Ford. Deelnemers die sneller zijn dan de kwalificatietijd, komen in aanmerking voor de eerste kwalificatieronde die wordt gehouden in een Ford GT op het beroemde circuit van Spa. Elke ronde daarna wordt een andere versie van de Ford Mustang gebruikt, tot de halve finale. Daarin wordt weer geracet met varianten van Fords supercar, de Ford GT.

Met het professionele contract verdient de overall winnaar een plek in het Ford Esports-team; Team Fordzilla. Ook krijgt hij of zij de mogelijkheid om wereldwijd uit te komen voor Ford. De winnaar ontvangt professionele gameapparatuur om goed voorbereid aan het toekomstige avontuur te kunnen beginnen.

Ga voor meer informatie naar www.teamfordzilla.com of volg @TeamFordzilla op Twitter.

Ford GT Forza Motorsport
Top