FORD KUGA

Prachtig ontworpen, opmerkelijk efficiënt en meer dan capabel.

Mooi ontworpen, opmerkelijk efficiënt en moeiteloos capabel. Deze Kuga is leverbaar als een plug-in hybride. Fords geavanceerde hybride technologie is ontworpen voor een schonere, stillere, meer geavanceerde benadering van SUV-rijden. En met een trekgewicht van maar liefst 1.500kg.

Daarnaast is de Kuga verkrijgbaar met een EcoBoost-benzinemotor.

PERSONALISEER JOUW KUGA 

 

Getoond model is een ST-Line

WELKE AANDRIJFLIJN PAST BIJ JOU?

BENZINE EN ELECTRISCHE ENERGIE VLOEIEN PERFECT SAMEN

De geavanceerde oplaadbare hybride technologie van Kuga combineert een elektrische motor op accu met een 2,5 liter Duratec-benzinemotor. De hybride accu kan thuis of aan openbare oplaadpunten opgeladen worden. Energie die tijdens het remmen opnieuw wordt opgenomen, helpt ook de accu tijdens het rijden op te laden. Wanneer de Kuga PHEV volledig opgeladen is, kan hij 56 km op uitsluitend elektrisch vermogen rijden. Rij je op de accu en de motor dan is je rijbereik tot wel 748 km.

Lees meer

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

ONBEPERKTE PRESTATIES

Bij de 1,5 liter Ford EcoBoost-benzinemotor worden directe brandstofinjectie, turbocompressie en cilinderuitschakeling gecombineerd voor een uitstekend vermogen en opmerkelijk zuinig brandstofverbruik. Beschikbaar in 120-pk of 150-pk, zodat je kunt genieten van de onbeperkte prestaties die je verwacht van een conventionele 1,5-liter motor, maar dan met een beter brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

Ontdek meer

HOEVEEL KOSTEN KAN JE BESPAREN ALS JE KIEST VOOR DE KUGA PLUG-IN HYBRID?

Gebruik onze calculator om je besparingen te zien als je overstapt van een bezine- of dieselmotor naar een plug-in hybrideDiesel.

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{averageMileageSlider.label}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::configuration.chargeAtHome.text}}
{{::configuration.chargeAtWork.text}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

{{::configuration.resultText.mobileResultText}} {{::configuration.resultText.desktopResultText}}
Ford Kuga towing speedboat

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

De oplaadbare hybride Kuga brengt je overal heen dankzij de twee bijzonder efficiënte krachtbronnen. Met de geavanceerde elektrische aandrijflijn kun je kortere ritten maken zonder uitstoot en laad je je voertuig aan elke netstroombron op. Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat je zo ver kunt gaan als je maar wilt, terwijl de batterij opgeladen wordt. Met deze oplaadbare hybride hoef je geen compromissen te sluiten, want je krijgt het beste van twee werelden.

Het interieur van de nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid

FLEXIBELE, AANPASBARE ACHTERBANK

Het dynamische interieur van de Ford Kuga geeft je de ultieme vrijheid om je voertuig aan elke reis aan te passen. Heb je meer kofferruimte nodig voor een lange trip of wil je liever de luxe van wat extra beenruimte? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven. Schuif je de stoelen naar voren, dan verhoog je het laadvermogen met maar liefst 67 liter, zodat je zonder problemen alles kunt inpakken wat je nodig hebt.

Ford Kuga side view with NCAP logo

5-STERRENVEILIGHEID

Niet alleen wij zeggen dat. Het is voor ons geen verrassing dat Euro NCAP, de toonaangevende onafhankelijke veiligheidsorganisatie in Europa, de Kuga vijf sterren heeft toegekend als bewijs van zijn uitstekende vermogen om jou en jouw passagiers te beschermen. Het is hun taak om de veiligheid van alle nieuwe auto's grondig te evalueren en ze aan het hoogste niveau van controle te toetsen.

En in hun nieuwe Assisted Driving-test, die 2 weken duurde, stond de Kuga ook bovenaan met een 'Good'-beoordeling. Hoge cijfers werden behaald op alle gebieden en er is een goede balans tussen “Driver Engagement” en “Vehicle Assistance” met een robuuste “Safety Backup”.

ALLE KUGA UITVOERINGEN

Vergelijk Uitvoeringen (PDF)

Klik op onderstaande links voor meer informatie