DE FORD KUGA

Prachtig ontworpen, opmerkelijk efficiënt en meer dan capabel.

Mooi ontworpen, opmerkelijk efficiënt en moeiteloos capabel. Deze Kuga is leverbaar als een plug-in hybride. Fords geavanceerde hybride technologie is ontworpen voor een schonere, stillere, meer geavanceerde benadering van SUV-rijden. En met een trekgewicht van maar liefst 1.500kg.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

PERSONALISEER JOUW KUGA 

 

Getoond model is een ST-Line

PLUG-IN HYBRIDE PAST ALTIJD BIJ JOU

BENZINE EN ELECTRISCHE ENERGIE VLOEIEN PERFECT SAMEN

De geavanceerde oplaadbare hybride technologie van Kuga combineert een elektrische motor op accu met een 2,5 liter Duratec-benzinemotor. De hybride accu kan thuis of aan openbare oplaadpunten opgeladen worden. Energie die tijdens het remmen opnieuw wordt opgenomen, helpt ook de accu tijdens het rijden op te laden. Wanneer de Kuga PHEV volledig opgeladen is, kan hij 56 km op uitsluitend elektrisch vermogen rijden. Rij je op de accu en de motor dan is je rijbereik tot wel 748 km.

Lees meer

HOEVEEL KOSTEN KAN JE BESPAREN ALS JE KIEST VOOR DE KUGA PLUG-IN HYBRID?

Gebruik onze calculator om je besparingen te zien als je overstapt van een bezine- of dieselmotor naar een plug-in hybrideDiesel.

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{averageMileageSlider.label}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::configuration.chargeAtHome.text}}
{{::configuration.chargeAtWork.text}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

{{::configuration.resultText.mobileResultText}} {{::configuration.resultText.desktopResultText}}

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Ford Kuga towing speedboat

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

De oplaadbare hybride Kuga brengt je overal heen dankzij de twee bijzonder efficiënte krachtbronnen. Met de geavanceerde elektrische aandrijflijn kun je kortere ritten maken zonder uitstoot en laad je je voertuig aan elke netstroombron op. Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat je zo ver kunt gaan als je maar wilt, terwijl de batterij opgeladen wordt. Met deze oplaadbare hybride hoef je geen compromissen te sluiten, want je krijgt het beste van twee werelden.

Prestaties en Efficiëntie

Het interieur van de nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid

DYNAMISCH INTERIEURDESIGN 

Je hebt alle flexibiliteit in de veelzijdige Kuga. Zo kun je met de achterbank je auto aan iedere reis aanpassen. Hij kan naar voren of naar achteren worden geschoven, afhankelijk van jouw benodigde bagageruimte. Of heb je liever de luxe van extra beenruimte achterin? Dat kan ook.

Hulpprogramma

Ford Kuga side view with NCAP logo

5-STERREN VEILIGHEID

Voel je veilig op de weg. De Kuga heeft alles om jou en je passagiers te beschermen. Niet voor niets heeft hij van de toonaangevende onafhankelijke veiligheidsorganisatie Euro NCAP een veiligheidsscore van 5 sterren gekregen.

Veiligheid

 

ALLE KUGA UITVOERINGEN

Ford Promotions

BEKIJK ONZE LAATSTE AANBIEDINGEN

Lees meer

Klik op onderstaande links voor meer informatie