Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Alle modellen > NIEUWE PUMA
Consumenten(advies)prijs vanaf
Hybrid Bonus
Actieprijs
Private Lease prijs vanaf per maand

NIEUWE FORD PUMA

VANAF € 369,- MET PRIVATE LEASE

Wil je comfortabel, zuinig en ruim? De bijzonder complete Puma Ecoboost Hybrid in Titanium-uitvoering heeft het allemaal. Zoals massagestoelen, een geavanceerde EcoBoost Hybrid benzinemotor en de veelzijdige MegaBox. Je rijdt hem al vanaf € 369,- per maand met Ford Private Lease. 

En vanaf oktober is de Ford Puma ook te bestellen als Connected uitvoering. Standaard zeer rijk uitgerust, met o.a. SYNC smartphonekoppeling met Apple Car Play en Android Auto, mirroring via je 8 inch touch en swipe scherm, airconditioning en elektrisch bedienbare ramen rondom. En natuurlijk met de reuze handige MegaBox, ruim 80 liter extra opbergruimte onder de bagagevloer.

De Puma Connected wordt leverbaar vanaf € 23.975,-.

Dilemma’s kunnen leuk zijn...

Een kleur selecteren is makkelijk. Maar welke kies je?

Getoond model is een ST-Line

Stel samen
Ford Puma driving over bridge

Bekijk de video van de nieuwe Puma

Om te zorgen dat jij altijd plezierig rijdt, heeft de Ford Puma allerlei innovatieve functies. Zoals verschillende rijmodi en Ford Co-Pilot360 om je soepeler te laten schakelen en je te helpen bij het remmen en sturen. Maar je hebt ook Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Assist en Evasive Steering Assist die de weg in de gaten houden en je waarschuwen voor mogelijke gevaren.

Een stap vooruit

Rij schoner met de hybride elektrische Ford Puma. Je kunt kiezen uit geavanceerde EcoBoost Hybrid benzine- motoren. Die leveren uitstekende prestaties, hebben een indrukwekkend zuinig brandstofverbruik en stoten aanzienlijk minder CO2 uit dan conventionele, niet-hybride motoren.

De ruime kofferbak van de blauwe Ford Puma

Slim benutte ruimte

Jij wilt alle ruimte, ook in je auto. Die heb je volop in de prachtig vormgegeven Ford Puma. Een middagje surfen, een weekend kamperen of een lange autoreis? De ruime achterbak, handige opbergruimtes en vele slimme details, maken het de veelzijdige auto voor alles wat je wit doen.

De perfecte balans 

Ga zitten en geniet. Elk element is ontworpen om je rit zo moeiteloos en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo zit je in een stoel met lendensteun en massagefunctie voor extra comfort Tooltip. Terwijl de stijlvolle vormgeving en verfijnde leren bekleding het interieur extra aangenaam maken. Je hebt alles onder controle dankzij tal van innovatieve technologieën die je eenvoudig via het 12,3 inch digitale instrumentendisplay bedient. Van het geavanceerde 8 inch touchscreen tot een scala aan slimme functies via je SYNC 3 infotainment-systeem en de FordPass Connect ingebouwde modem.

Ford Pass app altijd bij de hand
De blauwe Ford Puma van boven gezien

Techniek die klaar staat om je te beschermen

Jouw veiligheid staat voorop. Daarom zit de Ford Puma vol slimme technologieën om jou, jouw familie en andere weggebruikers te beschermen. Van waarschuwingen over mogelijke botsingsgevaren tot systemen die je helpen grip en stabiliteit te behouden.

Ford Promotions

Bekijk onze laatste aanbiedingen

Lees meer

Alle NIEUWE PUMA uitvoeringen

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top