FORD PUMA ECOBOOST HYBRID

Slim ontworpen voor meer vermogenEquivalent aan 16 pk, 20% snellere acceleratie en 10% minder brandstofverbruikPuma Ecoboost Hybrid 2.
Een innovatief design met jou als middelpunt, gedurfde SUV-vormgeving en een energieke rijervaring.
Ford Puma vraagt je aandacht niet, maar eist die stilletjes op.

 

PERSONALISEER JOUW PUMA 

 

Getoond model is een ST-Line

Ford Puma driving over bridge

BEKIJK DE VIDEO VAN DE PUMA

Om te zorgen dat jij altijd plezierig rijdt, heeft de Ford Puma allerlei innovatieve functies. Zoals verschillende rijmodi en Ford Co-Pilot360 om je soepeler te laten schakelen en je te helpen bij het remmen en sturen. Maar je hebt ook Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Assist en Evasive Steering Assist die de weg in de gaten houden en je waarschuwen voor mogelijke gevaren.

Rijervaring

EEN STAP VOORWAARTS

Kies jij er ook voor om schoner te rijden? Dan biedt de Ford Puma je de keuze uit geavanceerde nieuwe EcoBoost Hybrid-opties. Met een indrukwekkend laag brandstofverbruik en aanzienlijk lagere CO₂-uitstoot dan niet-hybride motoren. En toch geniet je van geweldige rijprestaties. Wil je nog een stap verder? Dan kies je voor een geavanceerde 7-traps automaat met dubbele koppeling (DCT) om naadloos en soepel te rijden, zelfs als je veel moet starten en stoppen in het stadsverkeer.

Vermogen en efficiëntie

SLIM BENUTTE RUIMTE

Jij wilt alle ruimte, ook in je auto. Die heb je volop in de prachtig vormgegeven Ford Puma. Een middagje surfen, een weekend kamperen of een lange autoreis? De ruime achterbak, handige opbergruimtes en vele slimme details, maken het de veelzijdige auto voor alles wat je wit doen.

Handige extra’s

DE PERFECTE BALANS

Niet alleen geweldig om naar te kijken, maar ook slim. De cabine van de Ford Puma omhult je in stijlvol design en de verfijning van leren bekleding. De stoelen voorin zijn stijlvol en comfortabel en alle knoppen zitten op de juiste plek. De helder afgewerkte details aan de binnenkant dragen verder bij aan het gevoel van verfijnde stijl. Dankzij tal van slimme functies en innovatieve technologieën heb je alles onder controle. Verbind je Puma met de FordPass-app om nog meer slimme rijfuncties te kunnen gebruiken.

Comfort en gemak

De blauwe Ford Puma van boven gezien

TECHNIEK DIE KLAAR STAAT OM JE TE BESCHERMEN

Jouw veiligheid staat voorop. Daarom zit de Ford Puma vol slimme technologieën om jou, jouw familie en andere weggebruikers te beschermen. Van waarschuwingen over mogelijke botsingsgevaren tot systemen die je helpen grip en stabiliteit te behouden.

Veiligheid en beveiliging

ALLE PUMA UITVOERINGEN

Ford Promotions

BEKIJK ONZE LAATSTE AANBIEDINGEN

Lees meer

Klik op onderstaande links voor meer informatie