Chat met onze virtuele assistent en meer

FORD E-TRANSIT

Zakelijke aanbiedingen

 • Nu tijdelijk € 5.000,- voorraad voordeel
  Ford E-Transit

  Nu tijdelijk € 5.000,- voorraad voordeel

  Om jou maximaal te ondersteunen in de transitie naar elektrisch rijden, krijg je nu tijdelijk maar liefst € 5.000,- voorraad voordeel op jouw nieuwe Ford E-Transit.

  Bovendien is de E-Transit snel leverbaar uit voorraad én is de actie te combineren met het Ford Pro™ voordeel en 8 jaar gratis onderhoud & garantie.

  Vraag jouw Ford Agent naar de beschikbaarheid en voorwaarden. 

 • 8 jaar gratis onderhoud en garantie
  Ford E-Transit

  8 jaar gratis onderhoud en garantie 

  Waarom zou je je nog langer zorgen maken over garantie en onderhoudskosten? Profiteer nu van onze unieke actie en ervaar de vrijheid en het gemak van elektrisch rijden zonder onverwachte kosten. Bij aankoop van een E-Transit profiteer je nu van 8 jaar of 160.000 kilometer gratis garantie en onderhoud. Rijd dus zorgeloos en geniet van de nieuwste technologie, emissievrij. 

  Deze aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2024.

 • Ford Pro™ voordeel oplopend tot ruim € 3.200,-!
  Ford E-Transit

  Voordeel tot ruim € 3.200,-! 

  Wij geven je tot ruim € 3.200,-* Ford Pro™ voordeel, gewoon omdat we blij zijn dat je voor Ford kiest. Bovendien bepaal je helemaal zelf wat je met dit voordeel doet. Denk bijvoorbeeld aan extra opties, het Ford Protect Service Plan, accessoires om jouw nieuwe bedrijfswagen nog mooier te maken of gewoon extra voordeel op het initiële aankoopbedrag.

  Deze actie loopt tot en met 31 maart 2024.

  * Op basis van de E-Transit 425 L4H3 Bestelauto Trend 68 kWh met een netto catalogusprijs van € 65.100,- exclusief fabrieksopties.

 • Zakelijk leasen vanaf € 894,- per maand
  Ford E-Transit

  Full Operational Lease E-Transit

  De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford Bedrijfswagen inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar op te laden! En aan het einde van de looptijd geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk!

  Deze aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2024.

 • 12 maanden gratis Ford E-Telematics
  Ford E-Transit

  Rijd jij in een volledig elektrische bedrijfswagen? Profiteer dan van 12 maanden gratis Ford E-Telematics. E-Telematics beschikt over een aantal specifieke functionaliteiten voor jouw geëlektrificeerde wagenpark. Zoals laadinzichten, locatie van laadpunten en functionaliteiten voor het pre-conditioneren van jouw elektrische Ford bedrijfswagen.

Klik op onderstaande links voor meer informatie