Chat met onze virtuele assistent en meer

FORD E-TRANSIT

Zakelijke aanbiedingen

 • Tijdelijk vanaf € 53.200,- en 1,9% rente op de financiering!
  Ford E-Transit

  Om jou maximaal te ondersteunen in de transitie naar elektrisch rijden, krijg je nu tijdelijk veel voordeel op jouw nieuwe E-Transit. Inclusief overheidssubsidie (SEBA) uit voorraad leverbaar vanaf € 53.200,- én de mogelijkheid om jouw E-Transit voor slechts 1,9% te financieren! Dan rijd je al een E-Transit vanaf € 731,-

  Daarnaast geniet je ook nog eens van extra Ford Pro™ voordeel tot € 3.200,- én leveren wij jouw nieuwe E-Transit met 8 jaar gratis onderhoud en garantie.

  Toch liever zakelijk leasen? Dat kan met Full Operational Lease vanaf € 576,-* per maand, je hoeft je bedrijfswagen alleen nog maar te op te laden.  

  *Prijs is inclusief MIA en SEBA.

 • Zakelijk leasen vanaf € 576,- per maand
  Ford E-Transit

  Full Operational Lease E-Transit

  De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford Bedrijfswagen inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar op te laden! En aan het einde van de looptijd geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk!

  Deze aanbieding geldt alleen voor vooraadmodellen en de prijs is inclusief MIA en SEBA

  Deze aanbieding is geldig tot en met 31 mei 2024.

 • 12 maanden gratis Ford E-Telematics
  Ford E-Transit

  Rijd jij in een volledig elektrische bedrijfswagen? Profiteer dan van 12 maanden gratis Ford E-Telematics. E-Telematics beschikt over een aantal specifieke functionaliteiten voor jouw geëlektrificeerde wagenpark. Zoals laadinzichten, locatie van laadpunten en functionaliteiten voor het pre-conditioneren van jouw elektrische Ford bedrijfswagen.

Klik op onderstaande links voor meer informatie