Chat met onze virtuele assistent en meer

NIEUWE FORD E-TRANSIT CUSTOM

Zakelijke aanbiedingen

 • Ford Pro™ voordeel oplopend tot bijna € 2.000,-
  Nieuwe E-Transit Custom

  Voordeel tot bijna
  € 2.000,-

  Wij geven je tot bijna € 2.000,- Ford Pro™ voordeel, gewoon omdat we blij zijn dat je voor Ford kiest. Bovendien bepaal je helemaal zelf wat je met dit voordeel doet. Denk bijvoorbeeld aan extra opties, het Ford Protect Service Plan of gewoon extra voordeel op het initiële aankoopbedrag.

  Deze actie loopt tot en met 30 september 2024.

  * Op basis van de E-Transit Custom Dubbele Cabine L2H1 320 MS-RT 286pk met een netto catalogusprijs van € 63.320,- exclusief fabrieksopties.

 • Zakelijk leasen vanaf € 621,- per maand
  Nieuwe E-Transit Custom

  Full Operational Lease Nieuwe Transit Custom

  De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford Bedrijfswagen inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar te tanken! En aan het einde van de looptijd geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk!

  De vanafprijs is inclusief MIA- en SEBA-subsidies en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

  Deze aanbieding is geldig tot en met 31 juli 2024.

 • 12 maanden gratis Ford E-Telematics
  Nieuwe E-Transit Custom

  Rijd jij in een volledig elektrische bedrijfswagen? Profiteer dan van 12 maanden gratis Ford E-Telematics. E-Telematics beschikt over een aantal specifieke functionaliteiten voor jouw geëlektrificeerde wagenpark. Zoals laadinzichten, locatie van laadpunten en functionaliteiten voor het pre-conditioneren van jouw elektrische Ford bedrijfswagen.

Klik op onderstaande links voor meer informatie