Chat met onze virtuele assistent en meer

NIEUWE FORD RANGER

Zakelijk

 • Ford Pro™ voordeel oplopend tot wel € 3.400,-!
  New Ranger Raptor

  Voordeel tot wel € 3.400,-!

  Wij geven je tot wel € 3.400,-* Ford Pro™ voordeel op de nieuwe Ranger**, gewoon omdat we blij zijn dat je voor Ford kiest. Bovendien bepaal je helemaal zelf wat je met dit voordeel doet. Denk bijvoorbeeld aan extra opties, het Ford Protect Service Plan, accessoires om jouw nieuwe bedrijfswagen nog mooier te maken of gewoon extra voordeel op het initiële aankoopbedrag.

  Deze actie loopt tot en met 31 maart 2024.

  * Op basis van de nieuwe Ranger Wildtrak Super Cab met een netto catalogusprijs van € 42.710,- exclusief fabrieksopties.

  ** De nieuwe Ranger is direct uit voorraad leverbaar. Het Ford Bedrijfswagen voordeel is geldig zo lang de voorraad strekt.

 • Zakelijk leasen vanaf € 544,- per maand
  New Ranger Raptor

  Full Operational Lease nieuwe Ranger

  De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford Bedrijfswagen inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar te tanken! En aan het einde van de looptijd geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk!

  Deze actie loopt tot en met 31 maart 2024.

 • Profiteer van gratis Ford Telematics Essentials
  New Ranger Raptor

  Wat je ook onderneemt, stilstaan wil je nooit. Ford Telematics Essentials is dé eerste stap om uptime te maximaliseren. Ford Telematics Essentials is een gratis, online wagenpark beheer tool die gegevens van je verbonden voertuigen gebruikt om je wagenpark inzetbaar en je bedrijf draaiende te houden. Beheer middelgrote tot grote fleets en ontvang live meldingen over de staat van het voertuig.

  Met Ford Telematics Essentials heb je alle cruciale data in één dashboard, kun je effectiever plannen, voorkom je stilstand en optimaliseer je de inzetbaarheid van jouw wagenpark! 

Klik op onderstaande links voor meer informatie