Chat met onze virtuele assistent en meer

FORD TRANSIT CONNECT

Zakelijke aanbiedingen

 • Ford Pro™ voordeel oplopend tot bijna € 2.264,-
  Nieuwe Ford Transit Connect

  Voordeel tot bijna € 2.264,-! 

  Wij geven je tot bijna € 2.264,- Ford Pro™ voordeel*, gewoon omdat we blij zijn dat je voor Ford kiest. Bovendien bepaal je helemaal zelf wat je met dit voordeel doet. Denk bijvoorbeeld aan extra opties, het Ford Protect Service Plan of gewoon extra voordeel op het initiële aankoopbedrag.

  Deze actie loopt tot en met 30 juni 2024.

  * Op basis van de Transit Connect L2 Limited met 2.0 EcoBlue 122pk automaat met een catalogusprijs van € 28.300,- exclusief fabrieksopties.

 • Zakelijk leasen vanaf € 414,- per maand
  Nieuwe Ford Transit Connect

  Full Operational Lease Nieuwe Transit Connect

  De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford Bedrijfswagen inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar te tanken! En aan het einde van de looptijd geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk!

  Deze aanbieding is geldig tot en met 30 juni 2024.

 • 5,99% rente op de financiering met Financial Lease
  Nieuwe Ford Transit Connect

  5,99% rente op je financiering met Financial Lease

  Kies jij voor een financiering met een looptijd van maximaal 4 jaar? Dan betaal je tijdelijk 5,99% rente over je financiering! Zeker bij 48 maanden kan dit oplopen tot een mooi voordeel.

  Nog meer goed nieuws… voor deze aantrekkelijke financiering hoef je niet aan te kloppen bij een aparte bank. De Ford Agent rekent graag samen met jou het maandbedrag uit voor je nieuwe Transit Connect en Ford regelt de financiering.

  Één aanspreekpunt, geen gedoe, heel veel voordeel.

  Deze aanbieding loopt tot en met 30 juni 2024.

 • Profiteer van gratis Ford Telematics Essentials
  Nieuwe Ford Transit Connect

  Wat je ook onderneemt, stilstaan wil je nooit. Ford Telematics Essentials is dé eerste stap om uptime te maximaliseren. Ford Telematics Essentials is een gratis, online wagenpark beheer tool die gegevens van je verbonden voertuigen gebruikt om je wagenpark inzetbaar en je bedrijf draaiende te houden. Beheer middelgrote tot grote fleets en ontvang live meldingen over de staat van het voertuig.

  Met Ford Telematics Essentials heb je alle cruciale data in één dashboard, kun je effectiever plannen, voorkom je stilstand en optimaliseer je de inzetbaarheid van jouw wagenpark! 

Klik op onderstaande links voor meer informatie