Chat met onze virtuele assistent en meer

FORD TRANSIT CUSTOM

Zakelijke aanbiedingen

 • Gratis upgrade van Trend naar Limited
  New Transit Custom

  € 1.400,- upgrade voordeel! 

  Een Trend afrekenen, maar een Limited rijden? Het kan met de nieuwe Ford Transit Custom. Ford biedt jou een gratis upgrade van Trend naar Limited, zodat jij de rijke meeruitrusting kunt ervaren. Denk hierbij aan o.a. Keyless Entry/Start, verwarmbare voorstoelen, 16 inch lichtmetalen velgen en bumpers in carrosseriekleur.

  Vraag jouw Ford Agent naar de voorwaarden.

  Deze aanbieding loopt tot en met 30 september 2023 en is niet te combineren met de gratis upgrade van diesel naar Plug-in Hybrid.

 • Ford Bedrijfswagens voordeel op de Transit Custom oplopend tot bijna € 4.500,-!
  New Transit Custom Red

  Voordeel tot bijna € 4.500,-! 

  Wij geven je tot bijna € 4.500,- Ford Bedrijfswagens voordeel, gewoon omdat we blij zijn dat je voor Ford kiest. Bovendien bepaal je helemaal zelf wat je met dit voordeel doet. Denk bijvoorbeeld aan extra opties, het Ford Protect Service Plan of gewoon extra voordeel op het initiële aankoopbedrag. Deze actie loopt tot en met 31 december 2023.

  * Op basis van de Transit Custom Dubbele Cabine L2H1 320 MS-RT 2.0 170pk 8-traps automaat met een netto catalogusprijs van € 55.420,- exclusief fabrieksopties. 

 • Zakelijk leasen vanaf € 479,- per maand
  New Transit Custom Red

  Full Operational Lease Nieuwe Transit Custom

  De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford Bedrijfswagen inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar te tanken! En aan het einde van de looptijd geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk!

  Deze aanbieding is geldig tot en met 30 september 2023.

 • Gratis upgrade van diesel naar PHEV
  New Transit Custom Red

  € 1.200,- upgrade voordeel! 

  Ervaar de ‘high power’ Transit Custom met 233 pk, benzine- en elektromotor, elektrische actieradius tot 54 kilometer en een trekgewicht van 2.300 kilogram. Geniet nu tijdelijk van een gratis upgrade van een Transit Custom met dieselmotor* naar een Plug-in Hybrid.

  Vraag jouw Ford Agent naar de voorwaarden.

  Deze aanbieding loopt tot en met 31 december 2023 en is niet te combineren met de gratis upgrade van Trend naar Limited.

  * Het upgrade voordeel is gebaseerd op de upgrade van een 170 pk dieselmotor met automatische transmissie naar een Plug-in Hybrid.

Klik op onderstaande links voor meer informatie