TRANSIT CUSTOM TECHNISCHE KENMERKEN

Met de reeks innovatieve functies,  technologieën en geavanceerde aandrijflijnen is de Ford Transit Custom krachtiger en verfijnder dan ooit. De FordPass Connect-modem en de FordPass Pro-app werken samen om een reeks verbindingsfuncties te ontgrendelen. Deze omvatten het volgen van de locatie van je bestelauto via je telefoon en het ontvangen van voertuigmeldingen om je onderhoud bij te houden. Technologie zoals geen dode hoek meer en verkeersbordherkenning helpen het bewustzijn te vergroten. Er is tot 6,8 kubieke meter laadruimte en de optie om een trekhaak of dakrek toe te voegen als je meer wilt vervoeren.

Transit Custom side view with open side door

HANDIGE EXTRA’S

 

Ford Transit Custom front view
New Orange Ford Transit Custom rear load space

EERSTEKLAS LAADRUIMTE

In de Transit Custom kunnen drie europallets worden vervoerd. Dankzij de handige doorlaadruimte passen er bovendien voorwerpen tot 3,4m in L2 varianten, terwijl je de voorste passagiersstoelen nog gewoon kunt gebruiken. In totaal biedt de Gesloten Bestelauto L2 met hoog dak tot wel 8,3 m3.

HANDIGE OPBERGRUIMTES

De Transit Custom zit vol opbergruimtes. In het instrumentenpaneel, het dashboardkastje, onder de stoelen en in de deuren zitten opbergruimtes zodat al jouw spullen binnen handbereik zijn.

New Ford Transit Custom LED lights for the load area close up

DE BIJDRAGE VAN GOEDE VERLICHTING TIJDENS HET LADEN EN LOSSEN

Een eenvoudige maar zeer handige oplossing: optionele, energiezuinige LED-lampen voor de laadruimte. Ideaal wanneer je in jouw bedrijfswagen aan het werk bent.

New Transit Custom turning wheel

MAKKELIJK DRAAIEN

Dankzij de draaicirkel van slechts 10.9 meter zijn de krappe manoeuvres in de Transit Custom eenvoudig. Nog een reden waarom de Transit Custom de perfecte zakenpartner is, vooral als je veel in stedelijke gebieden werkt met veel laden en lossen..

New Transit Custom being serviced

GERUSTSTELLENDE CARROSSERIEGARANTIE

De nieuwe Transit Custom geniet van een geruststellende carrosseriegarantie van 12 jaar.

Ford Transit Custom PHEV driving in city

HYBRIDE

GEAVANCEERDE MOTORTECHNOLOGIE

De nieuwe Transit Custom is krachtig en efficiënt dankzij de EcoBlue-dieselmotoren. Met vier aandrijflijnen tot een vermogen van 185 pk en 415 Nm koppel ben je er zeker van dat je de motor vindt die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Bovendien is de Transit Custom verkrijgbaar als EcoBlue Hybrid, wat een branstofbesparing tot 10% oplevert t.o.v. een reguliere diesel.

Ford Transit Custom Active in a forest

MOTOREN & TRANSMISSIES

NOG BETERE PRESTATIES

De Transit Custom wordt aangedreven door de 2.0 Ford EcoBlue dieselmotor. Deze krachtpatsers voldoen aan de strenge Euro 6.2 emissienorm en zijn uitgerust met een reeks kostenbesparende technologieën.

Transit Custom Trail in motion near woods

RIJERVARING

New Ford Transit Custom interior with dashboard and selectable drive modes

AANPASSEN AAN DE WEGOMSTANDIGHEDEN

Met de instelbare rijmodi kun je de prestaties van je Transit Custom afstemmen door te kiezen uit twee beschikbare rijmodi: Normal, en voor maximale efficiëntie, EcoMode. Het systeem past verschillende instellingen aan om optimaal te presteren voor de wegomstandigheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de koppelreactie en het stuurgevoel, maar ook de schakelstijl bij voertuigen met een automatische transmissie.

HOUDT JE RICHTING IN DE GATEN

Wrong Way Alert werkt samen met verkeersbordherkenning. Het is ontworpen om je zichtbare en hoorbare waarschuwingen te geven als je langs een bord met verboden toegang rijdt en om je te waarschuwen als je de verkeerde kant op rijdt. (Niet in Nederland beschikbaar).

Ford Transit Custom driving wrong way to show wrong way alert feature
Transit Custom interior close up view to SYNC technology

VERBONDEN EN INFOTAINMENT

Man with mobile showing FordPass Connect

DE SLIMME FUNCTIES VAN JE BESTELAUTO

Bedrijven worden steeds slimmer en meer verbonden, net zoals onze bedrijfswagens. De Transit Custom wordt nu geleverd met FordPass Connect, zodat je verbinding kunt maken met de FordPass Pro-app. De app is een waardevol hulpmiddel om op zak te hebben en maakt bediening van je bestelauto op afstand mogelijk. Hij leert ook bij elke update meer over jou, je werk en de wereld eromheen. Oftewel: terwijl jij plannen maakt voor de toekomst, heeft FordPass Pro alles helemaal onder controle. Met gerichte ondersteuning voor de beveiliging, productiviteit en de status van je bedrijfswagen.

SYNC 3:

Met Ford SYNC 3 blijf je verbonden met jouw telefoon, muziek en navigatiesysteen. Kies voor spraakopdrachten of gebruik het 8 inch touchscreen. Live Traffic helpt je files te vermijden. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen: 'Ik heb honger’.

Ford SYNC interior display
Transit Custom parked near building with two men loading up

BEVEILIGING

New Ford Transit Custom parked against brick building

KEUZE UIT TWEE ALARMSYSTEMEN

De nieuwe Transit Custom is verkrijgbaar met een optioneel perimetrisch alarm, dat afgaat wanneer de portieren of kap opengebroken worden (niet SCM klasse 3 gecertificeerd). Er is ook een optioneel uitgebreid alarm verkrijgbaar (niet SCM klasse 3 gecertificeerd). Dit alarm wordt automatisch geactiveerd zodra je het voertuig sluit. Er gaat een luid alarm af bij inbraak, wanneer het voertuig met één of meerdere banden van de grond komt of als de sensoren beweging waarnemen binnenin het voertuig.

BESCHERM JE BEDRIJF

We weten dat je voertuig en je lading het hart van je bedrijf vormen. Daarom beschermt SecuriAlert, te vinden in de FordPass Pro-app, je voertuig nu nog beter. Als de deuren worden vergrendeld of ontgrendeld, zelfs met een gekopieerde sleutel, ontvang je hiervan een melding op je smartphone.

Trader in front of key shop with Transit Custom parked next to shop
New Blue Ford Transit Custom key fob detail

JIJ KIEST ZELF WELKE DEUREN JE WILT VERGRENDELEN EN ONTGRENDELEN

De Transit Custom is uitgerust met een bijzonder veilige centrale deurvergrendeling op afstand. Dat komt omdat je zelf kunt bepalen welke deur je wilt ontgrendelen terwijl de andere deuren vergrendeld blijven, totdat je een schakelaar op de deur van de bestuurder activeert. Met deze zelfde schakelaar vergrendel en ontgrendel je alle andere deuren van het voertuig. Je kunt ook de Live Lock-status controleren en de cabine en laadruimte afzonderlijk op afstand ontgrendelen met FordPass Pro.

New Ford Transit Custom door shielding detail

PORTIERSLOTEN BESCHERMD TEGEN MANIPULATIE

Alle portiersloten zijn beschermd tegen manipulatie, zodat ze niet door kracht kunnen worden opengebroken.

Transit Custom parked outside with mountains view

VEILIGHEID

BEKROONDE VEILIGHEID

Ford Transit en Transit Custom zijn uitgeroepen tot twee van de best presterende bedrijfswagens voor actieve veiligheid, in de Euro NCAP-test van Europa's 19 best verkochte bedrijfswagens.

Euro NCAP is Europa's toonaangevende onafhankelijke veiligheidsorganisatie, die de veiligheid van elk nieuw voertuig evalueert aan de hand van een reeks strenge maatregelen.

In testen, die het dagelijkse praktijkwerk nabootsen, wonnen zowel de Transit en de Transit Custom een gouden  Euro NCAP award. Alle veiligheidsvoorzieningen van de Transit Custom zijn ontworpen en onder de loep genomen om deze service van het hoogste niveau te leveren. Om jou, jouw lading en andere weggebruikers veilig te houden. En we helpen zo, om jouw bedrijf op de weg te houden.

CONTROLE OVER DE LADING

Load Adaptive Control stuurt het elektronische stabiliteitsprogramma bij op basis van het totaalgewicht van de lading die je vervoert. Hierdoor is je Transit Custom zowel leeg als volgeladen stabiel en beheersbaar.

Klik op onderstaande links voor meer informatie