Chat met onze virtuele assistent en meer

VERNIEUWDE FORD TRANSIT

Zakelijke aanbiedingen

 • Ford Ford Pro™ voordeel oplopend tot bijna € 3.800,-!
  Nieuwe Ford Transit

  Voordeel tot ruim € 3.800,-!

  Wij geven je tot ruim € 3.800,-* Ford Pro™ voordeel, gewoon omdat we blij zijn dat je voor Ford kiest. Bovendien bepaal je helemaal zelf wat je met dit voordeel doet. Denk bijvoorbeeld aan extra opties, het Ford Protect Service Plan, accessoires om jouw nieuwe bedrijfswagen nog mooier te maken of gewoon extra voordeel op het initiële aankoopbedrag. Deze actie loopt tot en met 29 februari 2024.

  * Op basis van de L4H3 Bestelauto Limited 165pk RWD Aut. met een netto catalogusprijs van € 47.600,- exclusief fabrieksopties.

 • Zakelijk leasen vanaf € 569,- per maand
  Nieuwe Ford Transit

  Full Operational Lease vernieuwde Transit

  De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor jouw Ford Bedrijfswagen inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar op te laden! En aan het einde van de looptijd geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk!

  Deze aanbieding is geldig tot en met 29 februari 2024.

 • Profiteer van gratis Ford Telematics Essentials
  Nieuwe Ford Transit

  Wat je ook onderneemt, stilstaan wil je nooit. Ford Telematics Essentials is dé eerste stap om uptime te maximaliseren. Ford Telematics Essentials is een gratis, online wagenpark beheer tool die gegevens van je verbonden voertuigen gebruikt om je wagenpark inzetbaar en je bedrijf draaiende te houden. Beheer middelgrote tot grote fleets en ontvang live meldingen over de staat van het voertuig.

  Met Ford Telematics Essentials heb je alle cruciale data in één dashboard, kun je effectiever plannen, voorkom je stilstand en optimaliseer je de inzetbaarheid van jouw wagenpark!

Klik op onderstaande links voor meer informatie