A Ford repairman using his phone while sitting in a Ford Transit

ONDERSTEUNENDE DIENSTEN

Ons toonaangevende productpakket omvat alles om je chauffeurs 24 uur per dag veilig en mobiel te houden. Ford Fleet Management biedt samen met een netwerk van strategische partners vlootondersteunende diensten die hieronder worden beschreven.

SHORTLEASE

Ruimste keuze, grootste flexibiliteit, maximaal gemak

Als je op korte termijn een extra voertuig nodig hebt, dan beschikken we over een eigen vloot van voertuigen die ingezet kunnen worden. Daarnaast heeft Ford Fleet Management een groot netwerk van erkende verhuurpartners. We zijn er om jou en je bedrijf op de weg te houden, of je nu een auto op korte termijn, een gespecialiseerd voertuig voor een paar weken of een bedrijfswagen voor een jaar nodig hebt. We kunnen je helpen bij het vinden van het voertuig en huurpakket die het best passen bij je zakelijke doeleinden. Wij bieden je de ruimste keuze, de grootste flexibiliteit en het grootste gemak, zodat je ons kunt beschouwen als een onestopshop.

Wat we je bieden:

  • Flexibele oplossingen die aansluiten op al je bedrijfsbehoeften; 
  • Kortlopende huur
  • De Pool Fleet-oplossing van Ford Fleet Management voor startende ondernemers of zakelijke projecten
  • Snelle en nauwkeurige facturatie met geconsolideerde rapportage
  • Gespecialiseerd accountmanagement en klantondersteuning
  • Lage kosten voor bezorgen/ophalen

BRANDSTOF MANAGEMENT

Je wagenpark van brandstof voorzien is niet alleen een grote kostenpost, maar vereist ook efficiënt beheer.

Het bewaken en beheersen van deze belangrijke uitgave biedt verschillende voordelen die verder gaan dan het voordeel van een lagere brandstofrekening. Voor onze klanten ontwikkelt Ford Fleet Management voortdurend technologische oplossingen voor verdere verbetering van administratieve taken en voor het verlagen van kosten.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

Ons uitgebreide aanbod van tankpassen biedt een reeks praktische en kosteneffectieve oplossingen om je brandstofuitgaven te beheren en te verminderen.

Dit heeft talloze voordelen, zoals: 

  • Uitgebreide rapportage van alle brandstofuitgaven
  • Online administratieportaal

Neem contact op met onze experts als je meer wilt wetenTooltip