Ford Fleet

ALTIJD DE AUTO DIE JE NODIG HEBT

Soms kan het huren van een auto een handige oplossing zijn. Bijvoorbeeld als je een extra auto nodig hebt voor een paar dagen, een paar weken of een paar maanden. Of voor jouw medewerkers met een tijdelijk arbeidscontract. Er is altijd een passende oplossing. Zonder dat je vastzit aan enige verplichtingen.

Bij jouw Ford Agent vind je altijd de auto die je nodig hebt. Van de stijlvolle Ford Fiesta tot de efficiënte en comfortabele Ford Kuga PHEV. En als je een keer echt de ruimte nodig hebt: de Ford Transit. Uiteraard adviseert het Ford Fleet Center je graag welk model het beste bij jouw wensen aansluit.

Ford Tourneo Custom driving

BEDRIJFSWAGENS

Heb je tijdelijk extra laadvolume nodig? Of neem je voor korte tijd iemand extra in dienst? 
Alle Ford modellen zijn voor korte tijd te leasen. Daarbij kan je zelf aangeven of je de voorkeur geeft aan een auto met benzine- of dieselmotor.

PERSONENAUTO’S

Bij een Ford huurauto ben je altijd verzekerd van scherpe tarieven, of je nu bedrijfsmatig of particulier een auto huurt. En hoe langer je de auto huurt, hoe voordeliger het wordt. 

Ford Fiesta in White
Ford Kuga

VERVANGEND VERVOER

Een vervangende auto, tijdens reparatie of onderhoud, huur je bij Ford tegen, speciaal voor klanten, zeer scherpe tarieven – zowel zakelijk als particulier. Alle tarieven zijn exclusief brandstof en inclusief verzekeringen.

NAAR HET BUITENLAND

Met een Ford huurauto naar het buitenland? 
Geef het door bij jouw aanvraag en je krijgt naast het originele kentekenbewijs ook een groene kaart, die je nodig kunt hebben bij calamiteiten in het buitenland. 

Bij pech onderweg kan je altijd een beroep doen op Ford Assistance. Eén telefoontje en hulp is onderweg. Een geruststellend idee.

Ford Focus parked