FORDLIIVE CENTRA

Onze FORDLiive centra staan centraal bij de inzet van Ford voor de uptime van bedrijfswagens. Onze FORDLiive centra zijn realtime verbonden met al onze door Ford erkende monteurs en hebben volledig zicht op alle reparaties die in hun werkplaatsen worden uitgevoerd.

 

FORDLiive Agent

FORDLIIVE SPECIALISTEN

De FORDLiive specialisten monitoren alle bedrijfswagens die worden gerepareerd door onze door Ford erkende monteurs. Als het reparatieproces van de bedrijfswagen wordt vertraagd, van het ophalen tot het afronden, werken de FORDLiive specialisten samen met de Ford Service Partners die de reparaties uitvoert. Gezamenlijk zullen de gespecialiseerde afdelingen van Ford ingrijpen om de problemen snel op te lossen door de vertragingen aan te pakken.

UPTIME PRO

Onze erkende Ford-monteurs en pechhulp partners zijn in realtime verbonden met Ford Motor Company via ons monitoringsysteem, UptimePro.

Onze FORDLiive specialisten gebruiken UptimePro om de reparatievoortgang van bedrijfswagens te controleren via ons Ford-netwerk. UptimePro-monitoring is beschikbaar vanaf het moment dat een bedrijfswagen hulp bij pech onderweg vraagt, tot de voltooiing van de reparatie. Als er een vertraging wordt gedetecteerd tijdens de reparatie, zal UptimePro automatisch FORDLiive specialisten waarschuwen die vervolgens de juiste actie ondernemen om eventuele problemen op te lossen en de reparatie te versnellen.

Deze dienst is beschikbaar vanaf medio 2022.

FORDLiive Agent

FORD FLEET MANAGEMENT

Klanten met grote wagenparken kunnen nu gebruikmaken van one-stop-shop oplossing op maat voor levering, financiering en beheer met producten en diensten die zijn ontworpen om het bedrijf in beweging te houden met een op uptime gerichte benadering van Ford Fleet Management.

Deze dienst is beschikbaar vanaf eind 2022.

Klik op onderstaande link voor meer informatie