SLIMME ONDERSTEUNING - ONDERDEEL VAN FORDLIIVE

Zou het niet handig zijn om te weten wat je te wachten staat? Onze connected services helpen je om het juiste onderhoud op het juiste moment uit te voeren. 

SLIMME ONDERSTEUNING VOOR PARTICULIEREN / KLEIN ZAKELIJKE BEDRIJVEN VIA FORDPASS PRO​

FordPass Pro

FORDPASS PRO. DE ZAKELIJKE APP VOOR VERBONDEN BEDRIJFSWAGENS 

Of je nu met één of vijf bedrijfswagens werkt, FordPass Pro geeft je de mogelijkheid ze in goede staat, veilig en operationeel te houden.​

Blijf op de hoogte van de onderhoudsbehoeften dankzij toegang tot belangrijke informatie over de staat van je bedrijfswagen, zodat je hem goed kunt onderhouden.

FordPass Pro app

CONTROLEER IN ÉÉN OOGOPSLAG DE GEZONDHEID VAN JOUW BEDRIJFSWAGEN IN

Voertuigmeldingen brengen belangrijke problemen onder je aandacht door een vroege melding naar je app te versturen wanneer nodig. Ontvang meldingen over: AdBlue, brandstof- en ruitensproeiervloeistofniveaus, remschijven, bandenspanning en levensduur van de olie. Alle belangrijke informatie over de staat van je bedrijfswagen wordt op één plaats weergegeven. In het gedeelte 'Mijn garage' van de app kun je tussen je bedrijfswagen schakelen en de status controleren. 

SLIMME ONDERSTEUNING VOOR KLANTEN MET GROTE WAGENPARKEN VIA FORD TELEMATICS

Ford Telematics is ontwikkeld om commerciële wagenparkbeheerders te helpen de beschikbaarheid van bedrijfswagens, de productiviteit van wagenparken, de brandstofefficiëntie en het rijgedrag te verbeteren.

Wagenparkbeheerders ontvangen proactieve voertuigmeldingen en servicemeldingen, zodat ze vooruit kunnen plannen. Uptime- en productiviteitstools helpen wagenparkbeheerders om onderhoud ruim van tevoren in te plannen, waardoor dure en onverwachte reparaties worden vermeden en de verstoring van activiteiten wordt verminderd.

Deze bruikbare inzichten verminderen de administratieve lasten waardoor er meer tijd overblijft om op het bedrijf te concentreren.

Ford Telematics is beschikbaar medio 2022.

DE VOORNAAMSTE VOORDELEN OP EEN RIJ

• Monitor je wagenpark met GPS-tracking en geofencing op een live kaart om de productiviteit te maximaliseren

• Ontvang live meldingen om de stilstandtijd van de bedrijfswagen te plannen en te beperken

• Stel configureerbare herinneringen in, zodat je nooit meer een onderhoudsbeurt of inspectie mist

• Controleer het brandstofverbruik om de efficiëntie te verhogen

• Controleer het rijgedrag om, indien nodig, de rijstijl van de bestuurder te verbeteren en potentiële risico's te verminderen

alt

SLIMME DIAGNOSE - BETERE DATA, BETERE SERVICE

Smart Diagnostics

Gericht om je zo snel mogelijk weer de weg op te helpen.

Dankzij de kracht van verbonden bedrijfswagens kunnen onze Transit Centra nu gegevens over de staat van verbonden modellen bekijken voordat de bedrijfswagen in de werkplaats aankomt. Neem telefonisch contact op met je Ford Service Partner, dan krijg je van ons het best mogelijke advies over gepland onderhoud, waardoor de kosten tot een minimum worden beperkt.

Triage bij noodgevallen: We beginnen onmiddellijk met onze diagnose van storingen om te zorgen dat passende maatregelen worden genomen om de mobiliteit van klanten te behouden.

We kunnen reparatieactiviteiten versnellen door een betere voorbereiding voordat de bedrijfswagen bij ons aankomt.