Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CONNECT > Aanbiedingen > Zakelijke aanbiedingen

Ford Transit Connect Zakelijke aanbiedingen

TRANSIT CONNECT

FORD TRANSIT CONNECT

Bekijk de aanbiedingen hieronder

Wijzig model

 • Voordeelpremie Transit Connect

  Tot en met 31 december 2017 biedt de Ford dealer een tijdelijk tot maar liefst € 2.000,- extra voordeel op de Ford Transit Connect.

  Deep Impact Blue
  Wat houdt deze aanbieding in?

  Robuust, betrouwbaar en praktisch: deze bestelauto biedt veel laadruimte. De efficiënte Ecoboost benzinemotor en de gloednieuwe dieselmotoren zorgen voor sublieme rijeigenschappen en een perfecte rijdynamiek. Nu nog aantrekkelijker met een droompremie* van €1.000,- en een extra voorraadpremie van €1.000,- op een geselecteerd aantal voorraadmodellen!

  *uitgesloten zijn EcoBoost modellen en Economy Editions

 • Financial Lease Ford Transit Connect

  Of je nu koopt of least, we hebben een aantal hele mooie aanbiedingen voor onze Ford Bedrijfswagens. Profiteer daarom nu van 0% rente op de financiering van jouw Ford bedrijfswagen met Financial Lease, bij een looptijd van 12 of 14 maanden. Voor deze actie hoef je niet apart naar de bank: Je regelt je financiering eenvoudig via Ford Credit. Zo heb je bij Ford één aanspreekpunt voor jouw nieuwe bedrijfswagen én jouw financiering. De Ford dealer ontvangt jou graag en rekent het maandbedrag voor jouw nieuwe bedrijfswagen snel voor je uit.

  Deep Impact Blue
 • Transit Connect Economy Edition

  Zoek je een rijdend kantoor met een groot laadvolume tegen een scherpe prijs? Kies dan voor één van onze Economy Editions. Een échte Transit was nog nooit zo bereikbaar!

  De Ford Transit Connect. Niet alleen een zeer comfortabel bedrijf op wielen maar ook nog eens hightech. Uitgerust met de meest moderne technologieën voor een zéér scherpe prijs. Een robuuste en veilige werkplek.

  Al vanaf € 67,- per week via Ford Lease. Nu 0% rente op de financiering.

 • Connect Cool & Connected Pack Ford Transit Connect

  Tot en met 31 december 2017 biedt de Ford dealer aantrekkelijk geprijsde optiepakketten voor een groot aantal modellen Zo heb je nu al een Connect Cool & Connected Pack voor de Ford Transit Connect van € 775,- voor slechts € 600,-.

  Deep Impact Blue
  Het Cool & Connected Pack is voorzien van:
  • Airconditioning
  • Multimedia Pack I (AM/FM Radio incl. MyFord Dock met USB/MP3 aansluiting, 2 speakers en Bluetooth)
 • Driver Assistance Pack II Ambiente Pack Ford Transit Connect

  Tot en met 31 december 2017 biedt de Ford dealer aantrekkelijk geprijsde optiepakketten voor een groot aantal modellen Zo heb je nu al een Driver Assistance Pack II Ambiente Pack voor de Ford Transit Connect van € 350,- voor slechts € 250,-.

  Deep Impact Blue
  Driver Assistance Pack II Ambiente Pack is voorzien van:
  • Cruise Control
  • Mistlampen met statische bochtverlichting
 • Driver Assistance Pack III Trend Pack Ford Transit Connect

  Tot en met 31 december 2017 biedt de Ford dealer aantrekkelijk geprijsde optiepakketten voor een groot aantal modellen Zo heb je nu al een Driver Assistance Pack III Trend Pack voor de Ford Transit Connect van € 650,- voor slechts € 400,-.

  Deep Impact Blue
  Driver Assistance Pack III Trend Pack is voorzien van:
  • Elektrisch verwarmbare voorruit
  • Parkeersensoren achter
  • Active City Stop
Top