Range of Ford commercial vehicles

ALLES VOOR JOUW OMBOUW IN ÉÉN SHOP

 

Ford Bedrijfswagens vormen het ideale platform voor een breed scala aan ombouwmogelijkheden voor vrijetijds- en bedrijfswagens. 

In de one-stop shop van Ford vind je op één plaats alles wat je nodig hebt om jouw bestelwagen om te bouwen tot een bedrijfsklare wagen. Je vindt er verschillende kosteneffectieve, volledig omgebouwde voertuigen. Wij bieden voertuigfinanciering (inclusief de ombouwkosten), plus jouw normale Ford-garantie, alles gedekt op één enkele factuur.

Bezoek één van onze speciale Ford Transit Centra. Ons team van experts kan het je gemakkelijk maken door alle aspecten van jouw aankoop van een ombouwvoertuig met je te regelen. 

Van het eerste advies tot de financiering, het onderhoud en de garantieplannen - wij begeleiden je bij elke fase van het proces.

KEY BENEFITS

GEBRUIKSGEMAK

Bestel via jouw Ford Transit Centrum. Wij regelen dan alle aspecten van jouw ombouwaankoop voor jou via onze one-stop-shopservice.

KOSTENEFFECTIEF

Onze gestroomlijnde, stressvrije service betekent dat je jouw Ford Agent met één enkele factuurtransactie betaalt voor alle kosten in verband met de aankoop van het voertuig, de garantie en het onderhoudsplan.

GARANTIE

Jouw voltooide voertuig valt onder de uitgebreide garantie van Ford van 3 jaar / 100.000 mijl [160.900 km].

OMBOUWOPTIES BESCHIKBAAR IN DE ONE-STOP SHOP

KIPPERS

Een keuze uit een- of driewegkippers voor bouwbedrijven, maken licht werk van het afleveren van zware ladingen precies waar je ze nodig hebt.

LAADBAKKEN

Robuuste chassiscabineconversies met inklapbare zij- en achterpanelen die laden en lossen vereenvoudigen.

GESLOTEN LAADBAK EN SCHUIFZEILEN

Robuuste conversies om het volume van de laadruimte te maximaliseren. Uitermate geschikt voor bezorg- of leveringsdiensten.

WELZIJN

Ombouw met welzijnsoplossingen voor jouw personeel, waaronder voedselbereiding, handen wassen en andere voorzieningen.

KAMPEERWAGEN

Op maat gemaakte ombouw van kampeerwagens voor al het comfort van thuis onderweg.

VOEDSELBEZORGING

Gekoelde, diepgevroren, of laadruimten met omgevingstemperatuurregeling (of combinaties van alle drie) voor de levering van levensmiddelen.

MAATOPLOSSINGEN EN SPORT

Op maat gemaakte verbeteringen die de stevigheid van een bedrijfswagen combineren met een op de autosport geïnspireerde vormgeving.

Special Vehicle Options colour palette

SPECIALE VOERTUIGOPTIES

Voertuigen uit de one-stop shop van Ford zijn klaar voor gebruik, maar je kunt ook jouw eigen finishing touch toevoegen. Blader door onze catalogus met Speciale voertuigopties (SVO) zoals extra functies en accessoires, om jouw Ford perfect aan jouw werkbehoeften aan te passen.

Lees meer over speciale voertuigopties (5.6MB)