Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CUSTOM
Netto catalogusprijs vanaf

DE FORD TRANSIT CUSTOM

De Transit Custom heeft altijd bekend gestaan om zijn betrouwbaarheid en functionaliteit. Nu is hij uitgerust met een nog breder aanbod van innovatieve functies en slimme technologieën. Plus meer efficiëntie dankzij een reeks geavanceerde dieselmotoren of beschikbare hybride-opties. Het resultaat is een bestelauto die verfijnder is dan ooit.

Brochures en prijslijsten Vergelijk uitvoeringen (PDF 1.3MB)

Grijze De Ford Transit Custom wordt opgeladen aan een laadpaal
Ford Transit Custom EcoBoost Hybrid technology

Voor meer efficiëntie

De nieuwe Transit Custom is verkrijgbaar als EcoBlue Hybrid. Deze technologie helpt het brandstofverbruik en CO2-uitstoot te verminderen, het systeem biedt extra ondersteuning aan de verbrandingsmotor wanneer dat nodig is. Kinetische energie en regeneratief remmen laden de 48-volt hybride accu op terwijl je rijdt.

Ford Transit Custom PHEV technology

Het beste van twee werelden

De Transit Custom PHEV maakt gebruik van twee afzonderlijke krachtbronnen. Een elektrische motor met accu drijft het voertuig aan, terwijl de 1,0 liter Ford EcoBoost-benzinemotor de hybride accu oplaadt en het bereik van het voertuig uitbreidt tot wel 500 km. De bestuurder kan kiezen uit drie beschikbare EV-modi, waaronder EV Now, waarmee je zonder uitstoot op elektrisch vermogen tot een beoogde actieradius van 56 km kunt rijden. De PHEV-accu kan ook worden opgeladen via openbare laadpunten.

Ford Transit Custom EcoBlue engine

Efficiënte dieseltechnologie

De Transit Custom is uitgerust met 2,0 liter EcoBlue-dieselmotoren met vier aandrijflijnen, variërend van 105 tot 185 pk. Elk motor voldoet aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.

Ziet wat jij misschien mist

Traffic Sign Recognition herkent permanente of tijdelijke verkeersborden langs en/of boven de weg. Een pictogram van het betreffende snelheidsbord of bord 'niet inhalen' wordt weergegeven op het instrumentenpaneel en verandert elke keer mee als je een nieuwe snelheidszone binnen rijdt.

New Ford Transit Custom with SYNC 3

SYNC 3: voor een moeiteloze handsfree-beleving

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft en jouw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of het 8 inch touchscreen dat met druk- en veegbewegingen kan worden bediend om op intuïtieve wijze te navigeren. Live Traffic helpt je files te vermijden. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen: 'Ik heb trek'.

Veilig trekken van een aanhangwagen

Trailer Sway Control registreert het schommelen of slingeren van jouw aanhangwagen en vermindert de snelheid van jouw voertuig om het probleem op te lossen, zodat het trekken van een aanhangwagen beheerster verloopt. Het systeem vertraagt het voertuig door het motorkoppel te verlagen en de remdruk op alle wielen geleidelijk te verhogen.

New Ford Transit Custom with tow

Eersteklas laadruimte

In de Transit Custom kunnen eenvoudig panelen van 2 m x 1 m plat op de vloer of drie europallets worden vervoerd. Dankzij de handige en innovatieve doorlaadruimte passen er bovendien voorwerpen tot 3,4 m lang in (L2-versie), terwijl je de voorste passagiersstoelen nog gewoon kunt gebruiken. In totaal biedt de bestelauto met een laadschot een laadruimte van 6 kubieke meter. En dit is nog maar de versie met de korte wielbasis (L1). De versie met de lange wielbasis (L2) biedt 6,8 kubieke meter. Hij heeft de breedste zijschuifdeur van alle voertuigen in zijn klasse. En de zijschufdeuren zijn ook voorzien van een nieuw mechanisme waardoor ze veilig open blijven staan tijdens het laden.

Winnaar International Van of the Year Award 2020

Bedrijven helpen om in lage-emissiezones werkzaam te kunnen zijn. Uitstekende efficiëntie leveren zonder enig verlies op vermogen. Met trots kondigen wij aan dat de nieuwe reeks Ford Transit Custom-Hybrides de winnaar is van de International Van of the Year Award 2020.

De Transit Custom PHEV is de eerste plug-in hybride in haar klasse en kan volledig elektrisch rijden zonder uitstoot tot wel 56 km. De EcoBlue Hybrid varianten van de Transit Custom leveren tot wel 8% meer brandstofefficiëntie op in vergelijking met niet-hybride varianten. 

IVOTY badge

Flexibel en geschikt voor elke business

Wat voor werk je ook doet of bedrijf je hebt, de Transit Custom is in staat om aan al je eisen te voldoen. 

Hij is leverbaar in drie verschillende modellen: Bestelauto, Bestelauto Dubbele Cabine en Kombi. Je kunt kiezen uit twee lengtevarianten, twee hoogtevarianten, vier verschillende serieuitvoeringen en diverse opties. it betekent dat er altijd een Transit Custom is samen te stellen die past bij jouw bedrijf, werkzaamheden, eisen en wensen.

Bestelauto

De Transit Custom Bestelauto is een functioneel model voor het vervoeren van uiteenlopende ladingen met een laadschot (met of zonder glas) over de volledige hoogte en breedte dat de laadruimte afscheidt van de cabine Er is dekeuze uit een passagiersstoel of –bank, een enkele of dubbele zijschuifdeur en dubbele achterdeuren of een achterklep.

Bestelauto Dubbele Cabine

Net als bij de bestelauto kun je ook hier kiezen voor een passagiersstoel of -bank. Daarnaast heeft de bestelauto met dubbele cabine een extra rij stoelen op de tweede rij bestaande uit drie vaste stoelen. De tweede rij stoelen wordt door een laadschot met ruit afgescheiden van de laadruimte.

Kombi

De Transit Custom Kombi biedt tot 30 verschillende stoelopstellingen met het flexibele achterbanksysteem en biedt een extra, derde rij stoelen met drie zitplaatsen. Als alle stoelen geïnstalleerd zijn, kun je tot 9 personen in totaal vervoeren. De stoelen kunnen worden opgeklapt en naar elkaar toe gerold, om minder ruimte in te nemen. Je creëert snel en gemakkelijk een grote laadruimte: je klapt één of meerdere stoelen van de achterste rij op en schuift ze naar voren tot ze tegen de tweede rij komen te staan. De stoelen kunnen echter ook volledig worden verwijderd, voormaximale laadruimte.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top