Ford Financial Lease aanbod
Ford bedrijfswagens range

JOUW BEDRIJFSWAGEN MET 2,9% FINANCIAL LEASE

Kies jij voor een financiering met een looptijd van maximaal 4 jaar? Dan betaal je nu geen rente over je financiering bij de aankoop van een Transit Custom, Transit of een Ranger! Zeker bij 48 maanden kan dit oplopen tot een behoorlijk voordeel.

De Ford dealer rekent graag samen met jou het maandbedrag voor je nieuwe bedrijfswagen uit en Ford Credit regelt de financiering. Je rijdt al een nieuwe Ford bedrijfswagen vanaf € 329,- per maand!Tooltip

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december.

Offerte aanvragen

ONZE MODELLEN

Transit Custom

TRANSIT CUSTOM

Met Financial Lease
Vanaf €329,- per maand

Offerte aanvragen

Meer Weten

Transit

TRANSIT

Met Financial Lease
Vanaf €329,- per maand

Offerte aanvragen

Meer Weten

Ranger

RANGER

Met Financial Lease
Vanaf €409,- per maand

Offerte aanvragen

Meer Weten

man in high viz jacket in building site looking at his mobile phone with FordPass Pro

HOE WERKT HET?

Ford Financial Lease is de on balance financieringsoplossing van Ford Credit. Je wordt economisch eigenaar van de auto en deze staat op de balans van de onderneming. Omdat de aanschafprijs (exclusief BTW) wordt gefinancierd door Ford Credit, hoef je geen beroep te doen op het bedrijfskapitaal. De looptijd, maandbedrag en een optionele slottermijn worden samen met jou van tevoren bepaald. Zo ben je flexibel om te kiezen wat het beste bij jouw onderneming past.

Lees meer

FORD SERVICE PRO

Wij zetten ons in om de downtime van je bedrijfswagen te minimaliseren, je productiviteit te maximaliseren en ongemakken en kosten te beperken. Profiteer van een reeks specialistische mogelijkheden, waaronder verruimde openingstijden, snel onderhoud terwijl je wacht en eenvoudige toegang tot het online boeken van onderhoud.

Lees meer

Ford Service Pro