DE FORD PUMA

Ontdek de innovatieve auto die voor jou ontworpen is, met gedurfde exterieurstyling en geavanceerde hybride aandrijving: de Ford Puma. Je kunt hem rijden als zelfopladende mild Hybrid met een EcoBoost-benzinemotor voor meer kilometers met minder uitstoot.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

PERSONALISEER JOUW PUMA 

 

Getoond model is een ST-Line

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

TECHNOLOGIE VOOR RIJPLEZIER

Om jouw rijplezier te vergroten biedt de Ford Puma een reeks technologieën, zoals Ford Co-Pilot 360, selecteerbare rijmodi, Adaptive Cruise Control, Pre Collision Assist en Evasive Steering Assist.

Rijervaring

SCHONERE HYBRIDE TECHNOLOGIE

Wil je schoner rijden? Bij de Puma kun je kiezen uit geavanceerde nieuwe EcoBoost Hybrid-opties. Met een indrukwekkend laag brandstofverbruik en aanzienlijk lagere CO2-emissies dan andere niet-hybride motoren. Terwijl je maximaal geniet van uitstekende, plezierige rijprestaties.

Prestaties en Efficiëntie

De ruime kofferbak van de blauwe Ford Puma

SLIM RUIMTEGEBRUIK

Je valt niet alleen op met z’n fraai gevormde exterieur, maar ook met de doordachte functionaliteit. Zo heeft hij achterin de beste laadruimte in zijn klasse, dankzij de innovatieve MegaBox die in een handomdraai 80 liter extra opbergruimte biedt.

Handige extra’s

STIJLVOL EN INNOVATIEF 

Geniet van stijlvol design, bijvoorbeeld in het interieur met lederen afwerking. Waar je de volledige controle hebt dankzij de vele handige functies en innovatieve technologieën. En met de FordPass-app ontdek nog meer slimme rijfuncties.

Comfort en Gemak

De blauwe Ford Puma van boven gezien

OPTIMALE BESCHERMING

Om jou, je gezin en andere weggebruikers te beschermen zit de Puma boordevol geavanceerde hulptechnologieën. Van waarschuwingen voor een mogelijke botsing tot slimme systemen die je helpen tractie en stabiliteit te behouden.

Veiligheid

ALLE PUMA UITVOERINGEN

Ford Promotions

BEKIJK ONZE LAATSTE AANBIEDINGEN

Lees meer

Klik op onderstaande links voor meer informatie